This version of the page http://evrobud.renome.ua/nashi-poslugi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-07-08. The original page over time could change.
Будівельна компанія РЕНОМЕ-ЄВРОБУД
м. Рівне, вул. Костромська, 25
Капітальне будівництво Капітальне будівництво Інженерні мережі Інженерні мережі Опорядження фасадів Опорядження фасадів Корисно знати! Корисно знати!

Послуги


Капітальне будівництво 

З 2007 року пріоритетним напрямом діяльності товариства є капітальне будівництво у житловій, соціальній та промислових сферах.

Роботи на об’єктах виконуються в межах узгоджених графіків виконання робіт та фінансування будівництва.
Компанія “Реноме-Євробуд” за 2007-2010 роки впевнено заявила про себе на ринку житлового будівництва в Рівненській області, стала взірцем якості, організованості будівництва. Досвід отриманий компанією в попередні роки дав можливість будувати швидкими темпами, належної якості з мінімально можливою вартістю будівельно-монтажних робіт.


Соціальні обєкти


«Реноме-Євробуд» виконує роботи на багатьох соціальних об’єктах.
 У 2010 році товариство було відзначено  Подякою Прем’єр-міністра України за значний внесок у спорудження нового корпусу обласного онкодиспансеру у Рівному.
 До 450-річчя Пересопницького Євангелія в селі Пересопниця був збудований культурно-археологічний центр «Пересопниця».
Будівництво центру відбувалося ударними темпами, роботи велися майже цілодобово. І це у часи кризи! Що ще раз доводить, що компанія «Реноме-Євробуд» здатна мобілізувати значну кількість техніки і ресурсів та у короткий термін якісно збудувати об’єкт.


Опорядження фасадів

На виконанні робіт з утеплення фасадів товариство спеціалізується з 1997 року, застосовуючи при цьому високоякісні теплоізоляційні системи провідних європейських та американських компаній: DRAYVIT (США), CAPAROL (Німеччина), BAUMIT (Австрія). До недавнього часу ці технології були маловідомими, що дало змогу товариству досить швидко зарекомендувати себе на ринку як надійного партнера, котрий швидко та якісно виконує замовлення.

На сьогоднішній день товариством утеплено та оздоблено більше 500 тис. м кв. будівель різного типу по всій Україні.


Інженерні мережі

Проектування та монтаж інженерних мереж — це одна з найважливіших складових процесу створення об'єкту, оскільки від цього залежить те, наскільки повноцінним буде життя будівлі і ефективність її використання. Неможливо уявити будь-який сучасний будівельний об’єкт без інженерного обладнання. До інженерного обладнання входять:

система електропостачання та електричні мережі;
система опалення;
система водопостачання і каналізації;
система вентиляції і кондиціонування.
Наша компанія спеціалізується в сфері розробки та монтажу внутрішніх та зовнішніх інженерних мереж для комерційних, громадських, приватних та промислових об’єктів. Часто при реконструкції і ремонті необхідно замінити чи вмонтувати нове обладнання яке забезпечувало б більший комфорт. Комплексне проектування інженерних мереж дозволяє об’єднати їх в єдину систему та оптимізувати їхні функції з метою досягнення максимального ефекту енергоощадності.
 

 

 

Перетворення: як змінюється вигляд школи-інтернату на Рівненщині Бережне ставлення до навколишнього середовища, сталі рішення у веденні домогосподарства та свідоме споживання ресурсів – усе це культура енергоспоживання, за якою майбутнє економіки і ...
07.04.2016 року
Будівництво ЖК «Гетьман Виговський» завершено!  У середу, 24 червня, отримано декларацію про готовність до введення в експлуатацію дев’ятиповерхового будинку по вулиці Буковинській та Гетьмана Виговського – завершальної будівлі ...
01.07.2015 року
Акційні продажі останніх квартир у ЖК «Гетьман Виговський» З 8 по 30 червня рівняни, котрі мріяли придбати квартиру в сучасному житловому масиві біля автовокзалу, мають нагоду здійснити покупку зі знижкою. Група компаній «РЕНОМЕ» готує до здачі ...
08.06.2015 року