This version of the page http://evrobud.renome.ua/istoriya (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-07-08. The original page over time could change.
Історія. РЕНОМЕ-ЄВРОБУД. Капітальне будівництво. Генпідряд.
м. Рівне, вул. Костромська, 25
Про компанію Про компанію Історія Історія Нагороди Нагороди Ліцензії Ліцензії Новини компанії Новини компанії

Історія

Історія становлення діяльності товариства починається з етапу, коли в 1996 році у складі ЗАТ «Реноме» був створений департамент сучасних будівельних технологій, котрий займався комплексними ремонтами «під ключ» промислових об’єктів і споруд, адміністративних та житлових приміщень.

У вересні 2003 року відбулося відокремлення будівельного напрямку ЗАТ «РЕНОМЕ» в окрему юридичну одиницю – товариство з обмеженою відповідальністю «Реноме-Євробуд».

На виконанні робіт з утеплення фасадів товариство спеціалізується з 1997 року, застосовуючи при цьому високоякісні теплоізоляційні системи провідних європейських та американських компаній: DRAYVIT (США), CAPAROL (Німеччина), BAUMIT (Австрія). До недавнього часу ці технології були маловідомими, що дало змогу товариству досить швидко зарекомендувати себе на ринку як надійного партнера, котрий швидко та якісно виконує замовлення.

З 2006 року ТОВ «Реноме-Євробуд» в якості інвестора-генпідрядника розпочало роботу над зведенням десятиповерхового житлового будинку по вулиці Тихій, 7. Даним проектом передбачається будівництво сучасного житлового будинку, на першому поверсі якого розташовані офісні приміщення.

У 2007 році товариство разом із партнерами виграло тендер на будівництво кварталу житлової забудови на вулицях Буковинській та Гетьмана Виговського в м. Рівному

З метою ефективної організації ведення будівельного процесу та конкурентоспроможності товариства на будівельному ринку, у 2008 році ТОВ «РЕНОМЕ-ЄВРОБУД» провело оснащення виробничої бази, новою будівельною та спеціальною технікою.

Виконувати всі свої зобов’язання ТОВ «Реноме-Євробуд», в якості інвестора-генпідрядника, вдається за рахунок наявності висококваліфікованих кадрів, які мають високий рівень підготовки, для виконання всього комплексу будівельних-монтажних робіт, потужної матеріально-технічної бази, вмілому фінансовому управлінню та бездоганній репутації.

 

Перетворення: як змінюється вигляд школи-інтернату на Рівненщині Бережне ставлення до навколишнього середовища, сталі рішення у веденні домогосподарства та свідоме споживання ресурсів – усе це культура енергоспоживання, за якою майбутнє економіки і ...
07.04.2016 року
Будівництво ЖК «Гетьман Виговський» завершено!  У середу, 24 червня, отримано декларацію про готовність до введення в експлуатацію дев’ятиповерхового будинку по вулиці Буковинській та Гетьмана Виговського – завершальної будівлі ...
01.07.2015 року
Акційні продажі останніх квартир у ЖК «Гетьман Виговський» З 8 по 30 червня рівняни, котрі мріяли придбати квартиру в сучасному житловому масиві біля автовокзалу, мають нагоду здійснити покупку зі знижкою. Група компаній «РЕНОМЕ» готує до здачі ...
08.06.2015 року