This version of the page http://evrobud.renome.ua/inzhenerni-merezhi (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-07-08. The original page over time could change.
Будівельна компанія РЕНОМЕ-ЄВРОБУД
м. Рівне, вул. Костромська, 25
Капітальне будівництво Капітальне будівництво Інженерні мережі Інженерні мережі Опорядження фасадів Опорядження фасадів Корисно знати! Корисно знати!

Інженерні мережі

Компанія «РЕНОМЕ-ЄВРОБУД» пропонує послуги по влаштуванню внутрішніх і зовнішніх систем інженерних мереж для житлових, соціальних та промислових об’єктів як новозбудованих, так і об’єктів, що підлягають ремонту або реконструкції, а саме:

-  електропостачання та електричні мережі;
 опалення;
-  водопостачання і каналізація;
-  вентиляція та кондиціонування.

Виконання всього комплексу робіт по монтажу інженерних мереж дозволяє об’єднати їх в єдину систему та оптимізувати їхні функції з метою досягнення максимального ефекту енергоощадності.

Зважаючи на довготривалий термін експлуатації інженерних мереж, а також ефективність їх використання, компанія застосовує лише якісні матеріали відомих виробників: труби та фітинги торгової марки REHAU, які мають гарантійний строк використання 50 років, перекриваючу арматуру фірми Valtec, радіаторні клапани  Honeywell, Danfoss, радіатори Stellrad (Бельгія), Cermi (Польща).

Перетворення: як змінюється вигляд школи-інтернату на Рівненщині Бережне ставлення до навколишнього середовища, сталі рішення у веденні домогосподарства та свідоме споживання ресурсів – усе це культура енергоспоживання, за якою майбутнє економіки і ...
07.04.2016 року
Будівництво ЖК «Гетьман Виговський» завершено!  У середу, 24 червня, отримано декларацію про готовність до введення в експлуатацію дев’ятиповерхового будинку по вулиці Буковинській та Гетьмана Виговського – завершальної будівлі ...
01.07.2015 року
Акційні продажі останніх квартир у ЖК «Гетьман Виговський» З 8 по 30 червня рівняни, котрі мріяли придбати квартиру в сучасному житловому масиві біля автовокзалу, мають нагоду здійснити покупку зі знижкою. Група компаній «РЕНОМЕ» готує до здачі ...
08.06.2015 року