This version of the page http://ots.renault.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-07-04. The original page over time could change.
Renault - Спеціальні Технічні Операції

Шановні пані та панове,

 

Ми дякуємо Вам за Вашу прихильність до марки Renault і щиро сподіваємося, що, перебуваючи за кермом свого автомобіля, Ви отримуєте задоволення від водіння.

 

Компанія RENAULT приділяє велику увагу якості і надійності своїх виробів, прагнучи до постійного їх вдосконалення. Ставлячи понад усе задоволеність і безпеку своїх клієнтів, RENAULT проводить Спеціальні Технічні Операції з перевірки та, при необхідності, заміни окремих деталей / вузлів автомобіля. Для інформування клієнтів про необхідність проведення таких операцій здійснюється розсилка листів-запрошень.

 

У разі отримання листа-запрошення Вам потрібно якнайшвидше зв'язатися з інженером по гарантії офіційного дилерського центру RENAULT і домовитися про дату проведення необхідних робіт. Під час візиту на станцію технічного обслуговування буде БЕЗКОШТОВНО проведена перевірка і, при необхідності, заміна окремих деталей / вузлів Вашого автомобіля. Ми рекомендуємо Вам завчасно погоджувати час візиту на сервіс, оскільки це дозволить дилерському центрі замовити необхідні запасні частини і провести роботи в максимально короткий і зручний для Вас термін.

 

У цьому розділі кожен власник автомобіля RENAULT або DACIA може отримати інформацію про Існуючі Спеціальні Технічні Операції на автомобілях, які продавалися через офіційну дилерську мережу RENAULT в Україні. Для цього у нижченаведеному полі необхідно ввести 17-значний код VIN Вашого автомобіля і визначити чи передбачені виробником які-небудь спеціальні сервісні роботи. Якщо для Вашого автомобіля передбачені такі роботи, то Вам потрібно залишити свої контактні дані, за якими з Вами зв'яжуться представники обраного Вами офіційного дилерського центру RENAULT і Ви домовитеся про зустріч для проведення зазначених робіт, уточнивши їх обсяг і зміст.


Якщо ж Ваш автомобіль не продавався через офіційну дилерську мережу RENAULT в Україні, то в цьому списку він може бути відсутнім. Але це не означає, що ніяких безкоштовних робіт на ньому немає. Вам потрібно звернутися до найближчого дилера для перевірки такої інформації і, в разі підтвердження наявності Спеціальних Технічних Операцій, Ви зможете домовитись про зручний для Вас час для відвідування СТО для їх виконання.

 

Ми б хотіли ще раз підкреслити, що основна мета проведення Спеціальних Технічних Операцій - Ваша безпека. Ми переконливо просимо Вас не залишати без уваги прохання про надання Вашого автомобіля для проведення необхідних робіт.


Дозвольте ще раз подякувати Вам за те, що Ви обрали автомобіль виробництва компанії Renault.


Номер кузову (VIN):