This version of the page http://www.otpusk.com/news/67246/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-07-04. The original page over time could change.
Новорічний відпочинок у Карпатах обійдеться від 30 до 300 доларів за добу - Отпуск.com
Главная
Более 2 млн туров и экскурсий по 101 стране мира от 34 туроператоров
  • Туры
  • Экскурсионные туры
  • Страны мира
  • Другие разделы
    Форум Турфирмы Украины Новости Статьи
 
показать на карте

Новорічний відпочинок у Карпатах обійдеться від 30 до 300 доларів за добу

13.12.2007 13:42
общая

Українці люблять Карпати. Дедалі більше людей їдуть відзначати Новий рік та Різдво у наші гори. До свят залишилося три тижні – і вільних номерів на турбазах і в приватному секторі майже немає. Незайняту хатинку можна відшукати – подалі від відомих турбаз. Ціна новорічного відпочинку – від півтори сотні гривень за добу у приватній садибі до трьохсот доларів за номер престижного готелю.

В українців – мода на новорічні свята у Карпатах. Тож не дивно, що вільні номери у готелях, кімнати на турбазах та у приватному секторі розібрали ще два місяці тому.

Тарас Стецик, виконавчий директор туристичної бази: "Замовлення ми починаємо приймати з жовтня місяця, і практично на даний час всі місця зарезервовані до 24 січня наступного року. Це якраз по закінченню свят".

Для гостей у Карпатах – пропозиції на різний смак. Чим далі від престижного курорту, тим нижча ціна. Кімната у приватній садибі в селі Вишків обійдеться у 130 гривень за добу – з гарячою водою та харчуванням. Яремча – в іншій частині Карпат, за кілька кілометрів від популярної турбази. Тож номер у приватній оселі вдвічі дорожчий. Частування – за окрему плату. Причому, господар висуває свої умови – замовлення робити не менше як на 5 днів.

Ігор Корнійчук, власник приватної садиби: "В період новорічних свят перебування коротше 5 днів взагалі не розглядається, в силу деяких бізнесових питань. Оплата повинна бути максимально великою і, виходячи з цих факторів, власники приватних садиб і готелів, навіть великих приватних і державних структур, прагнуть по максимуму заповнитися на довший період".

Розваги у приватній садибі традиційні – екскурсії, кінні прогулянки, сауна та басейн. У новорічну ніч власники готелів приготували для відпочивальників чимало сюрпризів.

Іван Гавринець, адміністратор готелю: "Новорічна ніч у нас буде проходити в плані як європейського, так і українського стилю. Ми пропонуємо людям насичену шоу-програму, під самий новорічний момент буде святковий феєрверк від готелю і так само будуть зірки національної естради".

Можливість знайти вільну хатинку в Карпатах ще є. Правда, далеко від престижних турбаз. Аби не платити зайвого, фахівці радять шукати житло не через турагенції, а безпосередньо домовляючись із власниками садиб. //Оксана Кваснишин, "Факти", ICTV

ICTV
Версия для печати
  • Туры в Карпаты
  • Подробно о Карпатах
  • Другие новости о Карпатах