This version of the page http://k2.ua/ua/about.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-07-03. The original page over time could change.
Телеканал К2
Телепрограма |  ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД
03 липня 2016
Див╕ться ввечер╕
К╕нопоказ
Сер╕али
Ф╕льми
Про нас
Наш канал
Обличчя каналу
Новини каналу Програми К╕нопоказ Про нас
З 8 с╕чня 2016 року основний супутниковий канал мовлення телеканалу "К2" - супутник ASTRA 4A

Шановн╕ телеглядач╕, з 8 с╕чня 2016 супутниковий прийом телеканала  К2 зд╕йсню╓ться з супутника ASTRA 4A (колишн╕й Sirius2-3). Р╕шення про нове супутникове мовлення було прийнято для п╕двищення над╕йност╕ розповсюдження телев╕з╕йних програм.

Для перегляду програм Вам необх╕дно переналаштувати св╕й супутниковий приймач, в╕дпов╕дно до його ╕нструкц╕╖ на експлуатац╕ю, на наступн╕ параметри:
 
 супутник - ASTRA 4А (Sirius2-3);
 позиц╕я - 4,80 с.д .;
 частота прийому - 12399 МГц;
 поляризац╕я - вертикальна (V);
 символьна швидк╕сть (S / R) - 27500 Ксимв / сек;
 корекц╕я помилок (FEC) - ¾
 
У випадку, якщо Вам не вдалося самост╕йно виконати перенастроювання супутникового приймача, радимо звернутися за допомогою до в╕дпов╕дних фах╕вц╕в.
 
Дяку╓мо, що залиша╓тесь з нами!

 

AMOS-3, з якого мовлення проводиться зараз, залишиться доступним лише до 8 с╕чня 2016 року.
Р╕шення про нове супутникове мовлення було прийнято для п╕двищення над╕йност╕ розповсюдження телев╕з╕йних програм.
до 8 с╕чня 2016 року мовлення телеканалу "______" буде зд╕йснюватися одночасно з двох супутник╕в, що знаходяться на р╕зних орб╕тальних позиц╕ях: на додаток до використовуваного ран╕ше супутника AMOS-3 ╕зра╖льсько╖ компан╕╖ Spacecom, тепер нас можна дивитися на супутнику ASTRA 4A шведсько╖ компан╕╖ SES.
Просимо вас налагодити сво╖ приймач╕ на наступн╕ параметри:
§  супутник - ASTRA 4А;
§  позиц╕я - 4,80 с.д.;
§  частота - 12399 МГц;
§  поляризац╕я - вертикальна (V);
§  символьна швидк╕сть (S/R) - 27500 КСимв/сек;
§  корекц╕я помилок (FEC) - ¾
При виникненн╕ проблем з прийомом сигналу каналу "_____" з супутника AMOS-3 ви зможете дивитися наш╕ програми також з супутника ASTRA 4А.
Якщо у вас виникають проблеми з перенастроюванням приймача на нов╕ параметри, ви можете звернутися до служби техн╕чно╖ п╕дтримки Inter Media Group за тел. (044) 490-67-25.З 1 с╕чня 2016 року основний супутниковий канал мовлення телеканалу "________" - супутник ASTRA 4A.AMOS-3, з якого мовлення проводиться зараз, залишиться доступним лише до 8 с╕чня 2016 року.Р╕шення про нове супутникове мовлення було прийнято для п╕двищення над╕йност╕ розповсюдження телев╕з╕йних програм.до 8 с╕чня 2016 року мовлення телеканалу "______" буде зд╕йснюватися одночасно з двох супутник╕в, що знаходяться на р╕зних орб╕тальних позиц╕ях: на додаток до використовуваного ран╕ше супутника AMOS-3 ╕зра╖льсько╖ компан╕╖ Spacecom, тепер нас можна дивитися на супутнику ASTRA 4A шведсько╖ компан╕╖ SES.Просимо вас налагодити сво╖ приймач╕ на наступн╕ параметри:§  супутник - ASTRA 4А;§  позиц╕я - 4,80 с.д.;§  частота - 12399 МГц;§  поляризац╕я - вертикальна (V);§  символьна швидк╕сть (S/R) - 27500 КСимв/сек;§  корекц╕я помилок (FEC) - ¾При виникненн╕ проблем з прийомом сигналу каналу "_____" з супутника AMOS-3 ви зможете дивитися наш╕ програми також з супутника ASTRA 4А.Якщо у вас виникають проблеми з перенастроюванням приймача на нов╕ параметри, ви можете звернутися до служби техн╕чно╖ п╕дтримки Inter Media Group за тел. (044) 490-67-25.
кул╕нарно-романтичне шоу побачень
Смачне побачення
Середа, 24 лютого, 20:55
програма про ремонт
Квартирне питання

В╕дом╕ дизайнери та декоратори п╕д кер╕вництвом незр╕вняно╖ ведучо╖ Натал╕╖ Мальцево╖ перетворюють не надто затишн╕ ╕нтер'╓ри на стильн╕ ╕ комфортн╕ або просто створюють нову житлове середовище!..

Середа, 24 лютого, 16:10
програма про красу
Ж╕ноча форма

В╕домий стил╕ст Влад Л╕совець перекона╓ будь-яку ж╕нку, що вона найчар╕вн╕ша та найприваблив╕ша! Ви д╕зна╓теся, як п╕дкреслити сво╖ переваги за допомогою вдало п╕д╕браного одягу!

Середа, 24 лютого, 18:00
з╕ркова хрон╕ка
Моя правда

Знаменитост╕ розказують як вони насправд╕ шли до усп╕ху. Н╕яких вигаданих ╕стор╕й ╕ пл╕ток, вся правда з вуст першоджерела.

Середа, 24 лютого, 14:05
Телебачення для вс╕╓╖ родини