This version of the page http://fleet.sebastopol.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-07-02. The original page over time could change.
газета Флот України
Видання Міністерства
оборони України.

Видається
з 8 червня 1992 р.

2 липня 2016 р.
      
№ 24, 09.06.2016 р.

УКРАЇНІ НЕ ПОТРІБЕН “ФЛОТ УКРАЇНИ”?

   8 червня, 24 роки тому, світ побачив перший номер газети “Флот України”. Це стало по-справжньому знаковою подією для мешканців Севастополя та Криму вцілому. Газета була єдиним офіційним україномовним державним друкованим виданням на півострові, що привернуло увагу україномовного населення та цивілізованих людей, які з розумінням поставилися до появи в Криму української газети.
   В той же час, її поява викликала бурю негативних емоцій у проросійськи налаштованого населення. Тому вихід у друк газети став гідною відповіддю на гостру нестачу в медіа-просторі інформації про Україну, яка розвивалася як повноцінна країна зі сформованими морськими традиціями та перспективами.

№ 24, 09.06.2016 р., Хроніка, факти, події

ШИРОКИНЕ: ВІЙНА ТА КВІТИ…

Кожного, хто приїжджає до колись тихого курортного селища Широкине, цей населений пункт зустрічає своїми старими та свіжими ранами. Зруйновані будівлі, почорнілі від пожеж вирви віконних рам – все говорить про те, що одна з найгарячіших точок на мапі антитерористичної операції знаходиться тут, на мальовничому березі Азовського моря.


№ 24, 09.06.2016 р., Хроніка, факти, події

ПРОФІЛАКТИКА ПРАВОПОРУШЕНЬ ТА ВЗАЄМОДІЯ НА ПЕРЕДОВІЙ

Питання стану військової дисципліни та організації інформаційного забезпечення обговорили учасники методичних зборів, які пройшли у розташуванні штабу оперативно-тактичного угрупування “Маріуполь”. У зборах взяли участь заступники командирів бригад та окремих батальйонів по роботі з особовим складом, які виконують завдання на передовій.


№ 24, 09.06.2016 р., Хроніка, факти, події

ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК НА БЕРЕЗІ МОРЯ

На Одещині вже третій рік поспіль стартував літній табір для дітей військовослужбовців Військово-Морських Сил Збройних Сил України.


№ 24, 09.06.2016 р., Хроніка, факти, події

“ПЕРЕВЕРТЕНЬ У ПОГОНАХ” ВІДПОВІСТЬ ПЕРЕД СУДОМ

Військовою прокуратурою Криворізького гарнізону Південного регіону України завдяки вміло спланованим та тактично вірно проведеним першочерговим слідчим (розшуковим) діям вдалося у найкоротший термін викрити “перевертня в погонах” серед працівників Національної поліції на Дніпропетровщині.


№ 23, 02.06.2016 р., Хроніка, факти, події

“ЛЮДЯНІСТЬ, ДОБРОТА ТА МЕЦЕНАТСТВО ЗДАТНІ ЗРОБИТИ ДІТОЧОК ЩАСЛИВИМИ”

Активісти громадських організацій “Всеукраїнська організація зі справ вимушених переселенців”, “Гідність” та “Патріот Іллічівська” разом з органами влади міста Чорноморськ за сприянням командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України організували та провели для юних українців святковий захід з нагоди  Міжнародного дня захисту дітей – “Зустріч літа!”.


№ 23, 02.06.2016 р., Хроніка, факти, події

“ВИ ПОВЕРНЕТЕСЬ ДО КРИМУ ПЕРЕМОЖЦЯМИ”

У Військово-морському ліцеї відбулась урочиста церемонія випуску ліцеїстів та свято останнього дзвоника.
Атестати про повну загальну середню освіту та нагрудні знаки про закінчення ліцею отримали 44 юнаки – випускники першого набору, який проводився в Одесі після вимушеної передислокації флотського навчального закладу з території тимчасово окупованого Севастополя.


№ 23, 02.06.2016 р., Хроніка, факти, події

ПРОЩАННЯ З ПОБРАТИМАМИ

Маріупольці стоячи на колінах прощалися із трьома загиблими  українськими військовослужбовцями. Траурний захід проходив на площі Визволителів, що у центрі міста.

№ 23, 02.06.2016 р., Хроніка, факти, події

“СОНЕЧКО” ДИТЯЧИХ НАДІЙ

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей та в рамках шефської допомоги до спеціалізованого психоневрологічного будинку дитини №3 “Сонечко” в черговий раз завітали представники Західної військово-морської бази Військово-Морських Сил ЗС України на чолі з командиром частини капітаном 1 рангу Олексієм Доскато.

№ 23, 02.06.2016 р., Хроніка, факти, події

ПІД БОЙОВИМ ПРАПОРОМ, ПІД ЗАЛПИ САЛЮТУ...

В Одеському загоні морської охорони захисники кордонів урочисто відзначили День Державної прикордонної служби України.
Своє професійне свято морські прикордонники завжди святкують, базуючись на багаторічних традиціях цієї служби.

№ 23, 02.06.2016 р., Хроніка, факти, події

“ШВИДКА” МОРСЬКИХ ФАРВАТЕРІВ

Екіпаж санітарного катера “Сокаль” ВМС ЗС України відзначив 33-тю річницю з дня підняття на ньому військово-морського прапору.
З нагоди свята, в урочистому шикуванні взяли участь командир Західної військово-морської бази ВМС ЗС України капітан 1 рангу Олексій Доскато, командири кораблів та суден забезпечення, волонтери, представники духовенства та особовий склад судна.


№ 23, 02.06.2016 р., Хроніка, факти, події

АМБІТНІ ПРОЕКТИ КОРАБЕЛІВ

Контракт на виготовлення секцій металевої надбудови танкера для міжнародних рейсів компанії Viterlef Management ltd, а також угоду про наміри будівництва баржі на потужностях Азовського судноремонтного заводу (в разі успішного виконання умов контракту) днями підписали в. о. генерального директора ТОВ “СРЗ” Олег Іванюшенко і керівник проекту будівництва суден Хорватського суднобудівного заводу Еван Полі.


№ 23, 02.06.2016 р., Хроніка, факти, події

КАПІТАНА ПОЛІЦІЇ ОЧІКУЄ СУД

Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України закінчено досудове розслідування і направлено до суду обвинувальний акт за ч. 2 ст. 369-2 (зловживання впливом) КК України стосовно заступника начальника Царичанського відділення поліції Новомосковського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.


Топ теми
9 червня
УКРАЇНІ НЕ ПОТРІБЕН “ФЛОТ УКРАЇНИ”?
источник:

19 травня
ГІДНЕ МАЙБУТНЄ ФЛОТУ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД КОЖНОГО
источник:

18 лютого
АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ЧОРНОМОРСЬКОЇ БЕЗПЕКИ
источник:

4 грудня
«УКРАЇНСЬКЕ ВІЙСЬКО ВІДРОДЖУЄТЬСЯ»
источник:

Домашній адвокат
Що робити лікарю, якщо представники правоохоронних органів мають намір забрати......

Чи є збирання та поширення інформації про особу втручанням в її особисте життя?...

Чи поширюється на юридичних осіб положення частини 1 статті 58 Конституції України...

Чи може бути звернуто стягнення на будинок або квартиру боржника...

Мій син до призову на строкову військову службу подав до суду цивільну позовну за...

Архів