This version of the page http://www.0532.ua/list/27666 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-07-02. The original page over time could change.
Чому онлайн-ігри популярні не тільки серед дітей? - Информация от компаний - 0532.ua
Установите расширение «Новости Полтавы - 0532.ua» для и читайте городские новости первыми Установить!
  • Сайт города Полтавы /
  • Информация от компаний /
  • Чому онлайн-ігри популярні не тільки серед дітей?

Чому онлайн-ігри популярні не тільки серед дітей?

Сучасна ігрова індустрія випускає близько сотні нових додатків щотижня. При цьому велика частина продукції - це онлайн ігри та інтерактивні програми для мобільних пристроїв. Сьогодні ми поговоримо про те, чим же онлайн додатки краще клієнтських, і спробуємо визначити їх основні особливості. 

Як ви вже могли здогадатися просто глянувши на назву, онлайн ігри вимагають наявності браузера у вашій операційній системі, а також зв'язку з Інтернетом. Як правило, у випадку з онлайн іграми, системні вимоги комп'ютерів і інших пристроїв в розгляд не беруться, оскільки ці програми не надто «ненажерливі». У них можна грати і на ноутбуці, і на планшеті, і на смартфоні.    

Що потрібно для онлайн гри?

Для запуску подібного програми необхідно лише відкрити браузер і знайти відповідний сайт, де і представлені флеш розваги, а також інші програми для запуску в онлайн форматі. Як бачите, від моменту запуску комп'ютера до початку гри проходить не більше 2-3 хвилин. Крім того, прості онлайн ігри не вимагають від користувача додаткової установки і скачування файлів.    

Як ми бачимо, перша перевага онлайн додатків перед клієнтськими, тобто тими, які вимагають установку «клієнта», полягає в їх доступності. Ви можете запустити знайому або нову онлайн гру в будь-якому місці і в будь-який час - вдома, в офісі, в громадському транспорті, під час обідньої перерви, використовуючи ноутбук, планшетний комп'ютер, ПК або навіть мобільний телефон.     Асортимент подібних ігор також дуже великий, і він є другим плюсом. Нарівні з дитячими і аркадними онлайн іграми, ви також можете безкоштовно грати в майнкрафт, елементарні шутери, стратегії і навіть симулятори. Особливе місце в категоріях браузерних ігор займають логічні програми та квести. І все це в онлайн режимі і без установки.    

Якщо ви вважаєте, що онлайн програми завжди розраховані на одного гравця, то ви помиляєтеся. Багато браузерні ігри представлені великими розрахованими на багато користувачів проектами, де одночасно можуть грати сотні і навіть тисячі людей. При цьому більшість браузерних ігор залишається безкоштовним або ж працює за рахунок добровільних пожертвувань.    

Чим пояснити популярність онлайн-ігор?

Все просто - вони доступні і різноманітні. Для того щоб почати грати в класичну гру, яку попередньо потрібно придбати або скачати, а після встановити, вам доведеться витратити чимало часу, а то і грошей. Так, така гра, що важить кілька гігабайт, порадує своїми барвистими ефектами, хитромудрою геймплеєм, реалістичною графікою. Але онлайн-ігри беруть своїх фанатів не цим. Для онлайн-ігри вам потрібно всього три рази кликнути мишею - запустити браузер, зайти на тематичний сайт і завантажити гру.    

Економія часу і нервів в наявності. Крім того, грати в онлайн-ігри можна на будь-якому комп'ютері, аби був вихід в Інтернет. Ресурсів процесора, пам'яті і відеокарти онлайн-ігри вживають дуже небагато.    

Тим не менш, ви, швидше за все, все ж зіштовхнетеся з труднощами гри в онлайні, і перша - вибір. Якщо звернути увагу на частоту оновлень ігор на сторінках тематичних майданчиків, ви помітите, що кожен місяць на ринку з'являються десятки нових додатків. А тепер подивіться на різноманітність жанрів - тут вам і аркади, і квести, і логічні ігри. Зустрічаються навіть RPG, стратегії, шутери і дії, як гра бродилка Монстр Хай. Звичайно, вони будуть не такими деталізованими, як завантажувані ігри, але їх доступність і простота геймплея підкуповують.

Де можна знайти онлайн ігри? Як правило, вони зібрані на офіційних або тематичних порталах, де розсортовані по категоріям жанрів. Одним з таких ресурсів є відомий сайт www.games-girll.com.

Последние новости

Грузоперевозки по Киеву: преимущества выбора нашей компании

2 июля 2016

Шуроповерты компании Электромаш

2 июля 2016

Готовые шкафы-купе и кухни лучше купить в интернет-магазине!

2 июля 2016

Aromasoap.com.ua - интернет магазин товаров для мыловарения

1 июля 2016

Зеленая карта – гарантия безопасности за рубежом

1 июля 2016

Уход за контактными линзами

1 июля 2016

Оригинальные идеи для свадебных фотографий

30 июня 2016

Надежные шиномонтажные станки

30 июня 2016

Украшения в образе: подбираем варианты к лету

30 июня 2016

Сломался замок? Зовем на помощь специалистов

29 июня 2016

Стоит ли покупать новейшие смартфоны?

29 июня 2016

Види водонагрівачів

29 июня 2016