This version of the page http://www.0532.ua/list/21403 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-07-02. The original page over time could change.
Чому послуги професійних ріелторів майже не цікавлять полтавців? - Информация от компаний - 0532.ua
Установите расширение «Новости Полтавы - 0532.ua» для и читайте городские новости первыми Установить!
  • Сайт города Полтавы /
  • Информация от компаний /
  • Чому послуги професійних ріелторів майже не цікавлять полтавців?

Чому послуги професійних ріелторів майже не цікавлять полтавців?

Проаналізувавши ринок нерухомості в Полтаві, експерти стверджують, що жителі міста все рідше звертаються до професійних ріелторів. Як пояснити такі тенденції ринку? Чи означає це, що полтавці в умовах кризи перестали купувати квартири? Спробуємо розібратись.

Пошук альтернативи

Економічні проблеми країни мають своє відображення і в Полтаві, де середньостатистичний дохід громадян суттєво не дотягує до вартості квадратного метра. Це не означає, що угоди купівлі-продажу в місті не укладаються, хоча їх кількість, за словами експертів, значно знизилась. Характерна риса для сьогоднішнього ринку нерухомості в Полтаві – прагнення потенційних покупців максимально заощадити кошти на купівлі квартири. Досягти цього можна зокрема завдяки інтернету.

Спробуйте самі переглянути квартири в новобудовах, які зібрані на сторінках агрегатора оголошень ЛУН.ua. Вже з першого знайомства з ресурсом стає зрозумілим, що користуватись ним надзвичайно зручно. Достатньо налаштувати критерії пошуку та уважно прочитати відібрані оголошення. Крім того, перевагою пошуку житла в інтернеті є можливість побачити квартиру на фотографіях, прочитати детальний опис і навіть знайти потрібний будинок на карті міста. Якщо за всіма параметрами нерухомість влаштовує, залишається лише зв’язатись із власником.

Пошук житла для купівлі у всесвітній мережі – це чудова можливість зекономити на послугах ріелтора, оскільки такий варіант не вимагає жодних додаткових витрат. Крім того, полтавці переконані, що у базах місцевих агентств нерухомості зібрані ті ж пропозиції, які можна безкоштовно знайти в інтернеті. Тож сенсу платити зайві гроші громадяни не бачать.

Проблеми вибору

Бажання заощадити власні кошти – не єдиний аргумент для полтавців шукати квартиру для купівлі власними силами, не звертаючись до агентств нерухомості. Мешканці міста говорять про те, що знайти дійсно професійного ріелтора досить важко. Місцеві агентства нерухомості мають різних спеціалістів, проте більшість з них не зацікавлені у тому, щоб знайти ідеальну квартиру для покупця, пошук відбувається досить повільно, а різноманітні нюанси громадянам нерідко доводиться перевіряти самостійно.

За словами експертів, аналогічна ситуація спостерігається і в інших українських містах. Громадяни все частіше шукають квартири для купівлі самостійно, не довіряючи та не бажаючи переплачувати агентствам нерухомості.

Последние новости

Готовые шкафы-купе и кухни лучше купить в интернет-магазине!

2 июля 2016

Aromasoap.com.ua - интернет магазин товаров для мыловарения

1 июля 2016

Зеленая карта – гарантия безопасности за рубежом

1 июля 2016

Уход за контактными линзами

1 июля 2016

Оригинальные идеи для свадебных фотографий

30 июня 2016

Надежные шиномонтажные станки

30 июня 2016

Украшения в образе: подбираем варианты к лету

30 июня 2016

Сломался замок? Зовем на помощь специалистов

29 июня 2016

Стоит ли покупать новейшие смартфоны?

29 июня 2016

Види водонагрівачів

29 июня 2016

Кальян – польза или вред?

29 июня 2016

Оборудование для бассейнов

29 июня 2016