This version of the page http://ugv.com.ua/press (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-06-24. The original page over time could change.
Прес-служба | ПАТ Укргазвидобування

Результати біржового аукціону з продажу скрапленого газу на внутрішньому ринку №44 СГ-УЕБ

23.06.16

23 червня 2016 року ПАТ «Укргазвидобування» провело на ТБ «Українська енергетична біржа» біржовий аукціон з продажу скрапленого газу на внутрішньому ринку, на якому прийняли участь 40 учасників, 29 з яких стали переможцями за результатами торгів.
На аукціоні було реалізовано 5 630 тонн скрапленого газу виробництва структурних підрозділів Товариства, з яких 800 тонн на умовах відвантаження залізницею та 4 830 тонн автотранспортом.

Звіт про результати електронних біржових торгів з продажу нафтопродуктів №UGV-23

23.06.16

22 червня 2016 року  ПАТ “Укргазвидобування» провело електронні біржові торги з продажу нафтопродуктів на ТБ «Українська енергетична біржа».

Протягом 2015-2016 років ПАТ «Укргазвидобування» не уклало жодної угоди СД

21.06.16

Протягом 2015-2016 років ПАТ «Укргазвидобування» не уклало жодного договору про спільну діяльність (СД). Остання така угода була укладена в січні 2014 року.

Олена Кобець, Директор з правових питань ПАТ «Укргазвидобування» заявляє: «Новий менеджмент не укладав і на сьогодні не планує укладати нові угоди про спільну діяльність щодо видобутку газу, оскільки такий формат партнерства себе не виправдав. Ми фіксуємо значне падіння видобутку, порушення інвестиційних зобов`язань, зменшення витрат на модернізацію та ремонт обладнання свердловин за угодами СД. Через ці порушення ми звернулися з відповідними позовами в суди про їх розірвання».

За словами пані Олени, на сьогодні в судових процесах знаходяться 7 справ. Остаточні рішення, які набрали законної сили, судом ще не винесені. Ще по одному договору тривають досудові переговори, необхідність яких зумовлена арбітражним застереженням за договором.

Загалом ПАТ «Укргазвидобування» має на сьогодні 8 угод спільної діяльності. Їх укладено: 1 – в 2002 році, 5 – в 2004-му, по одній – в 2007 та в 2014 роках.

ПАТ “Укргазвидобування” запрошує взяти участь у конкурсних торгах

17.06.16

Компанія ПАТ “Укргазвидобування” запрошує Вас, взяти участь у конкурсних торгах на експорт продукції Шебелинського відділення по переробці газового конденсату та нафти Управління по переробоці газу та газового конденсату Публичного акціонерного товариства «Укргазвидобування»

початок: 17.06.2016  9:00 (за київським часом) 

кінець: 24.06.2016  12:00 (за київським часом)

Деталі

ПАТ«Укргазвидобування» проведе біржовий аукціон з продажу скрапленого газу на внутрішньому ринку №44СГ-УЕБ

17.06.16

23 червня  2016 року ПАТ «Укргазвидобування» проведе біржовий аукціон з продажу скрапленого газу на внутрішньому ринку на ТБ «Українська енергетична біржа».

До продажу запропонований скраплений газ виробництва структурних підрозділів ПАТ «Укргазвидобування» в обсязі 5 966 тонн.

За додатковою інформацією звертатися на ТБ «Українська енергетична біржа» за телефонами:  (044) 234-79-90, 591-11-77 .

ПАТ «Укргазвидобування» проведе електронні біржові торги з продажу нафтопродуктів

16.06.16

22.06.2016 року ПАТ “Укргазвидобування» проведе електронні біржові торги з продажу нафтопродуктів на ТБ «Українська енергетична біржа». До продажу запропоновано бензин А-80-Євро4-Е5, бензин А-92-Євро виду ІІ класу В, бензин А-95-Євро виду ІІ класу В, продукт високоароматизований установки каталітичного риформінгу,  паливо для дизельних двигунів, уайт-спірит, пропелент вуглеводневий, бітум БПН 40/180, бітум БНД 130/200  виробництва ПАТ «Укргазвидобування».

Торгова сесія буде проходити з 11.00 год. до 13.00 год.

 

Строк оплати за придбані нафтопродукти буде встановлено 

з 22.06.2016 року по 24.06.2016 року.

За додатковою інформацією звертатися на ТБ «Українська енергетична біржа» за телефонами:  (044) 234-79-90, 591-11-75.

Господарський суд Києва блокує реалізацію програми збільшення видобутку газу ПАТ «Укргазвидобування»

16.06.16

 

Господарській суд міста Києва зобов`язав ПАТ «Укргазвидобування» припинити будь-які дії з продовження відкритого тендеру на закупівлю послуг з проведення 100 операцій гідророзриву пласта (ГРП) зі зменшенням ціни (редукціон).

Своє рішення суд ухвалив на підставі позову полтавської УПСК «Діамент», яка мотивує його тим, що УГВ порушила закон про державні закупівлі.

Суд в ухвалі зазначив, що заборона на проведення необхідних тендерних процедур «не перешкоджає господарській діяльності ПАТ «Укргазвидобування», а також не порушує права інших осіб, а лише запроваджує тимчасові обмеження».

Олег Прохоренко, Голова правління ПАТ «Укргазвидобування», заявляє: «Призупинка проведення тендеру – це його фактичне скасування, тому що порушення строків наші опоненти можуть потім використати для оскарження його результатів. Ми вже зіштовхнулися з подібним в ситуації з тендером на колтюбінги, коли суд забороняв нам ввозити сучасне обладнання з Білорусі після відкритої й конкурентної закупівлі. Нашу інтенсифікаційну діяльність цілеспрямовано блокують, а це основа цьогорічної частини «Програми 20/20». Поки не можуть зупинити повністю, намагаються хоча б пригальмувати. Кожен день затримки українського видобутку вуглеводнів – це мільйони недоотриманих кубометрів газу. Менше газу добуваємо – більше імпортуємо. У нас сильна юридична позиція та кваліфіковані юристи, ми, звичайно ж, подаємо апеляцію. Але ми втрачаємо безцінний час, який зараз, разом з українськими судами, працює проти енергонезалежної України».

ПАТ «Укргазвидобування» та Ініціатива Професійний Уряд підписали Меморандум про співпрацю

16.06.16

Лідер української газовидобувної галузі ПАТ «Укргазвидобування» та Ініціатива Пофесійний Уряд, підписали Меморандум про співробітництво з метою сприяння залученню висококваліфікованих кандидатів на посади в підприємство, сприяння прозорості процесу добору кандидатів для УГВ, створення моделі ефективної й прозорої державної компанії.

ПАТ «Укргазвидобування» вже стала привабливим роботодавцем для багатьох амбітних та висококваліфікованих українців із західним досвідом, які прагнуть долучитися до перетворення неефективного держсектору в сучасний прибутковий та прозорий бізнес. Ініціатива буде ініціювати  короткострокові стажування в товаристві, спрямовані на підготовку фахівців для Укргазвидобування, державних підприємств і державної служби при організаційній підтримці зі сторони Професійного уряду.

Як зазначив Голова Правління ПАТ «Укргазвидобування» Олег Прохоренко: «Ініціатива Професійний Уряд об’єднує випускників західних вишів, для яких робота в такій великій державній компанії як УГВ, залучення до її реформування, стане неоціненним досвідом, свого роду історією успіху кожного. Молоді енергійні про-європейські налаштовані спеціалісти здатні вивести нашу країну на новий якісний рівень. У нас для таких завжди відкриті двері».

Укргазвидобування перетнуло межу в 3 млрд грн. закупівель в системі ProZorro

14.06.16

На 3 млрд грн. вже провело закупівель ПАТ «Укргазвидобування» через державну електронну систему ProZorro, залишаючись постійним лідером в її використанні за обсягами закупівель.

Система електронних закупівель ProZorro забезпечує ефективні та прозорі проведення закупівель товарів і послуг, запобігаючи корупції. З початку використання цієї системи Укргазвидобування провела в системі понад 1,5 тис тендерів та змогло зекономити 331,5 млн грн.

Як зазначив Голова Правління ПАТ «Укргазвидобування» Олег Прохоренко: «З самого початку використання цієї електронної системи ми побачили суттєву економію на закупівлях. Наша команда має нульову толерантність до корупції, тому ми почали використовувати цю систему ще коли це не було модно. Як результат – сьогодні УГВ залишається лідером використання ProZorro. На жаль, не всі закупівлі можна вивести на цю та подібні платформи, як наприклад, технічно складні закупівлі обладнання або послуг, які потребують дуже ретельної кваліфікації, аналізу відповідності технічних вимог та розрахунку приведеної вартості володіння, а не тільки ціни закупівлі. Ми активно працюємо з командою ProZorro для розширення функціоналу системи для виведення ProZorro на якісно новий рівень. Ми і надалі будемо користуватися електронними закупівельними системами для підвищення ефективності нашого бізнесу та всього державного сектору економіки».

9 учасників взяли участь в тендері ПАТ «Укргазвидобування» на 100 операцій ГРП

14.06.16

9 учасників подали свої пропозиції на здійснення 100 операцій гідророзриву пласта (ГРП) в тендері ПАТ «Укргазвидобування». Комітет з конкурсних торгів УГВ оголошує про успішне завершення першого етапу тендеру.

Серед учасників 6 іноземних компаній, серед них найвідоміші світові лідери нафтосервісного бізнесу, зокрема, Halliburton Ukraine, Schlumberger Services, Weatherford.

Наразі триває перевірка документації та відповідності пропозицій технічним вимогам УГВ. Після цього відбудеться другий етап тендеру – безпосередньо конкурсний відбір найкращих пропозицій на відкритих торгах зі зменшенням ціни (редукціон), та, відповідно, визначення переможця.

Олександр Романюк, перший заступник голови правління-виконавчий директор «Укргазвидобування» каже: «Сервісні компанії зі світовим ім`ям, з командами досвідчених професіоналів та десятиліттями накопичуваним досвідом роботи в найважчих умовах, готові приїхати в Україну. Вони повірили, що наша команда може здійснити прорив в українському газовидобуванні, надолужить відставання останніх років, й долучить Україну до переліку енергонезалежних країн з розвинутою газовидобувною галуззю».

    123456...1015202530...41