This version of the page http://ru.osvita.ua/questions/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-06-16. The original page over time could change.
Ваши вопросы и ответы – Освіта.UA
  • Osvita.ua
  • Форум «УРОК»
  • Выход
Osvita.ua Вопросы
Вопросы-ответы
Если вы хотите ответить на вопрос другого пользователя вы можете сделать это нажав ссылку "Ответить" под конкретным вопросом. За все вопросы и ответы можно голосовать поставив «+» или «-», что добавляет рейтинг конкретному пользователю и увеличивает доверие к его ответам. Также вы можете отправлять жалобы администрации сайта на вопросы и ответы других пользователей, чтобы сделать это необходимо нажать «X» в правом верхнем углу конкретного вопроса или ответа. Для того чтобы отвечать на вопросы необходимо зарегистрироваться .
Вы НЕ авторизованы! Авторизуйтесь!
Вопросы
Як має проходити методичний день? *

Доброго дня! Я працюю вчителем української мови та літератури в школі та маю лише 14 год педагогічного навантаження (за власним бажанням). Я працюю 3 дні на тиждень в закладі. Чи є нормативний документ, в якому вказано, що 2 дні (методичні дні), коли в мене немає взагалі уроків маю обов'язково бути на місці роботи? Якщо так- дайте, будь ласка, посилання на даний нормативний документ. Дякую

Чи можливо перейти до іншого ВНЗ зі збереженням бюджетного місця? *

Добрий день. Я навчаюсь у ВНЗ на бюджеті, закінчую 1 курс, скажіть чи можливо перейти у інший ВНЗ зі збереженням бюджетного місця.

Як захистити дитину? *

Я работаю в школе. у меня с директором не самые лучшие отношения. Мой сын заканчивает 9 класс.Директор сказала искать где нам продолжать обучение так, как 10 класса нам не откроют. В тоже время классный руководитель пишет плохую характеристику сыну,я попоросила ее обяснить почему так. Она говорит что заработали то и получили. Но я с этим не согласна. Где она как классный руководитель была раньше7. на него нету ниодной докладной.говорит что он балуется, но таких детей каждый второй. А директор ее поддерживает. Что мне делать? Как доказать свою правоту?

Чи потрібно написати педагогічними працівникам портфоліо та звітів про роботу для підтвердження категорій та звань? *

Чи потрібно написання педагогічними працівниками, які атестуються для підтвердження вищої категорії та звання "старший вчитель", звітів про роботу у міжатестаційний період, оформлення папок з документами про результати своєї роботи,оформлення портфоліо? Дані документи вимагають у Подільському управлінні освіти м. Києва, чи є законною ця вимога?

Як змінити два предмети на ЗНО? *

Чи можливо змінити два предмета зно, якщо вже зареєеструвався і пакет документів школа вже відправила? Якщо так, то як?

Як отримати стипендію? *

Яку треба заяву писати в НТУ ''ХПІ'',якщо не виплатять стипендію до 28 лютого?

Выпускник прошлых лет: нужно проходить ВНО для поступления в ВУЗ? *

Добрый день, подскажите, пожалуйста, если я выпускник 2006 года,мне нужно проходить ЗНО для поступления в ВУЗ?

Как можно зарегистрироваться на дополнительную сессию ВНО. какие документы для этого необходимы? *

как можно зарегистрироваться на вторую сессию ЗНО. какие документы для этого необходимы?

Коли у 2015-16 н.р буде прводитися випускний вечір для 11 класу? Чи встигнуть прийти результати ЗНО? *

Коли у 2015-16 н.р буде прводитися випускний вечір для 11 класу? Чи встигнуть прийти результати ЗНО?

Чи правомірно те, що вчителю знімають за категорію, бо не пройшов курсову підготовку? *

Вчителю ІІ категорії після закінчення 5-річного терміну після закінчення вузу знімають надбавку за категорію, тому що не був на курсах. Яким документом це керується?

Як вступати до ВНЗ? *

Підкажіть будь-ласка, якщо я не поступав у 2015 році, але хочу поступити у 2016 р. Які документи мені потрібно? І як я буду здавати ЗНО? Сертифікат прийде мені додому? Чи мені потрібно йти в школу домовлятися?

Чи потрібно ЗНО для вступу після отримання атестату про середню освіту у 2009 році? *

Добрий день. Я отримала атестат про середню освіту у 2009 році. Зараз, планую вступ у 2016 році на заочне відділення. Чи потрібно мені здавати ЗНО, якщо я під нього не попадала? Чула інформацію, що зараз відмінили ЗНО, для громадян які не сдавала його при закінченні 11-ти класів, Буду дуже вдячна за відповідь

Чи обов'язково я маю писати розгорнуті плани-конспекти уроків від руки на кожен день? *

Чи можна подавати удрукованому вигяді конспекти? Хто їх має перевіряти? І чи це пов'язано з регіональними відділами освіти, адже нам сказали писати вручну, а от у сусідньому районі дозволили друкувати? Була б вдячна за обгрунтовану і підтверджену якимись конкретними даними відповідь.

Які предмети впливають на отримання медалі? *

Скажіть будь ласка, які предмети впливають на отримання медалі в 11 клас? Чи впливає на це фізкультура?

Які вимоги до публікації на Освіта.ua? *

Які вимоги до публікації на Освіта.ua: шрифт, інтервал і т.п. ?

В случае провала экзаменов ВНО будут ли выдавать аттестат? *

А в случае провала экзаменов ЗНО будут ли выдавать аттестат?

Коли обідати вчителю? *

Дуже часто ми чуємо від адміністрації- ви не маєте права їсти з дітьми у їдальні, навіть до туалету повинні ходити після уроків..Я вважаю, що це не правильно, адже я не хочу псувати власне здоров'я, але як це довести адміністрації?

Какие предметы для сдачи ВНО-2016 являются обязательными?  *

Добрый день! Какие предметы для сдачи ЗНО являются обязательными? Я правильно понимаю, что если сын учится во Французской школе, французский он должен будет сдавать как ДПА обязательно, можно ли ему будет сдавать ЗНО по английскому, если это необходимо для поступления в ВУЗ?

Чи допоможе електронна петиція до президента зберегти НАДБАВКУ ЗА ПРЕСТИЖНІСТЬ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАЦІ? *

В мене багато сумнівів щодо результативності електронних петицій але іншого шляху захистити звання "ВЧИТЕЛЬ" не бачу. Для всіх небайдужих - https://petition.president.gov.ua/petition/1583 - потрібно зареєструватися та проголосувати за престижність нашої професії.

Коли складатимуть ЗНО випускники минулих років у 2016 році? *

Якщо я закінчила 11 класів школи і здала дпа та зно у цьому році, але не виявила бажання навчатись у цьому році у внз, то в наступному році складати зно я буду як випускниця школи? Чи в додаткову хвилю? В період 1 - 31 березня чи в травні - червні?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

© 1998–2016 Osvita.ua. Издательство «Плеяды»

При полном или частичном копировании информации
ссылка на osvita.ua обязательна (для интернет-ресурсов –
прямой гиперссылки, открытой для поисковых систем).

Контакты: +38 044 200-28-38 |

Отдел рекламы: +38 044 200-28-38, +38 044 200-28-39 |



Чтобы получать первым
все новости от «Osvita.ua»
в Facebook — нажмите
«Нравится»

Спасибо,
не показывайте мне это!