This version of the page http://www.0352.ua/list/28248 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-06-14. The original page over time could change.
Двері з металопластику - Інформація від компаній - 0352.ua
Встановіть розширення «Новини Тернополя - 0352.ua» для і читайте міські новини першими Встановити!
  • Сайт міста Тернополя /
  • Інформація від компаній /
  • Двері з металопластику

Двері з металопластику

Відносно недавня поява на ринку будматеріалів металопластикових профілів відкрило нові перспективи у виробництві огороджувальних конструкцій, частково витіснивши з цього сегменту традиційну деревину і алюміній. ПВХ двері придбали заслужену популярність і мають стійкий попит завдяки своїй функціональності та демократичності цін. Вони виготовляються декількох видів – вхідні, міжкімнатні та балконні, відрізняючись по виду використовуваного профілю, його армуванню і застосовуваної фурнітурі.

Майже завжди балконне скління отвору проводиться блочною конструкцією, що передбачає установку дверей спільно з пластиковим вікном, що забезпечує єдиний стиль оформлення. Застосовується комбінована система затвору металопластикових балконних дверей, що дозволяє відкидати її стулку при провітрюванні приміщення і звільняє від необхідності установки орного вікна, що значно знижує витрати на виготовлення і монтаж всього блоку.

Для балконних металопластикових дверей застосовують матеріали, аналогічні використовуваним при виготовленні вікон, що робить ці конструкції схожими. Проте існують і деякі відмінності: зварне з'єднання кутових стиків профілю, що підвищує його міцність; армування металопластикового профілю оцинкованої сталлю; застосування більш якісної фурнітури, що забезпечує механізм поворотно-відкидного відкриття; використання подвійного склопакета для скління.

Крім того, ширина металопластикової обв'язки дверей трохи ширше, ніж у віконній конструкції, хоча і повторює її малюнок візуально. Металопластикові двері, будучи, по суті, великим вікном, володіє усіма властивими йому достоїнствами: герметичністю, що забезпечує максимальну тепло - і звукоізоляцію; комфортністю у використанні, завдяки уніфікованому механізму затвора стулки; можливістю регулювання і заміни комплектуючих деталей при неполадках; вологостійкістю; відносно невеликою вартістю; тривалими термінами експлуатації.

Конструкція металопластикових балконних дверей надає можливість зробити їх не тільки з прозорою верхньою частиною, але і повністю зі скляним заповненням, що дозволяє пропускати в приміщення більше світлового потоку. Такі двері виглядають візуально легше, не обважують простір і найбільше підходять для мало освітлених кімнат.

В залежності від наявного отвору, що веде на балкон або лоджію, розрізняють наступні види дверей: однопільні, коли стулка дверей є окремим елементом і не з'єднана з вікном; двопільні, або штульпові двері, що встановлюються при досить широкому дверному отворі.

Останні новини

Яркие цвета в интерьере

13 червня 2016

Надувные кровати – современная альтернатива раскладушкам

13 червня 2016

Куклы Монстер Хай

12 червня 2016

Создание сайта лучшего образца

12 червня 2016

Какие картонные коробки выбрать для товара

10 червня 2016

Стоковая одежда по выгодным ценам

10 червня 2016

Качественные товары от Apple

10 червня 2016

Центр биржевых технологий

9 червня 2016

Конструкторы Лего на любой цвет и вкус

6 червня 2016

Bus Comfort - совершенствуем Ваш автомобиль

4 червня 2016

Двері з металопластику

4 червня 2016

Міграційне право

3 червня 2016