This version of the page http://www.ukravto.ua/ua/partners (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-06-04. The original page over time could change.
Партнери | Корпорація УкрАВТО
Головна

Партнери

Дельта Банк — це команда молодих професіоналів. Ми амбітні, вітаємо інновації, сміливо дивимося в майбутнє і віримо в справу, якою займаємося. Саме тому нас супроводжує успіх. Ми професійно підходимо до завдань, які стоять перед нами, розвиваємо нові напрями діяльності банку і відточуємо свою майстерність, щоб зрештою запропонувати нашим клієнтам кращі послуги, кращі продукти і обслуговування на найвищому рівні. Ми зростаємо, розвиваємося, досягаємо успіхів і здійснюємо помилки. Для нас немає дрібниць в обслуговуванні наших клієнтів, адже ми і самі є клієнтами банків, магазинів, станцій техобслуговування, закладів громадського харчування та інших організацій. Жоден відгук клієнта про нашу роботу не залишається без уваги. Ми вважаємо себе соціально відповідальним банком, тому в 2010 році почали реалізовувати програми, направлені на рішення різних соціальних проблем. Ми живемо в суспільстві, працюємо для суспільства і вважаємо своїм обов'язком бути не тільки комерційною організацією, яка одержує прибутки, але й по можливості вносити свій посильний внесок в соціальне життя.

АТ «УкрСиббанк» - успішно працює вже 22 роки на ринку України, зареєстрований 18 червня 1990 року. Входить в одну з найсильніших фінансових груп світу BNP Paribas. Група представлена ​​в більш ніж 80 країнах світу. Сьогодні регіональна мережа УкрСиббанку налічує 700 відділень по всій території України, мережа банкоматів - понад 1600 АТМ - третя за величиною в країні.

УкрСиббанк один з лідерів на ринку споживчого кредитування України, співпрацює більш ніж з 350 автосалонами в Україні, з національними мережами продажів побутової техніки і електроніки, а також з більшістю лідируючих в країні інтернет-магазинами. Всі споживчі кредити від УкрСиббанку продаються під торговою маркою «Зелений кредит» основним принципом якої є відповідальне кредитування по відношенню до клієнта.

ПАТ «БАНК КРЕДИТ ДНІПРО» - універсальний банк, заснований в 1993 р. Згідно рейтингів ЗМІ, Банк Кредит Дніпро увійшов до десяти найбільш надійних банківських установ країни, до ТОП-5 вітчизняних банків за рівнем довіри громадян та до ТОП-10 за рівнем надійності вкладів населення. Згідно даних АУБ, за підсумками дев’яти місяців 2011 року Банк Кредит Дніпро в ТОП-3 по приросту депозитів фізосіб.

ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» - універсальний банк, власником якого є одна з найбільших фінансових груп світу – Credit Agricole Group (Франція). Банк працює на фінансовому ринку України з 1993 року та надає весь спектр сучасних банківських послуг приватним і корпоративним клієнтам. Згідно з класифікацією НБУ CREDIT AGRICOLE входить до групи великих банків України. Регіональна мережа Банку охоплює всі регіони України та складається з понад 200 точок продажів. CREDIT AGRICOLE також є партнером об’єднаної банкоматної мережі «АТМоСфера», яка налічує понад 3 200 банкоматів 25 провідних банків України, а також володіє власною мережею з понад 263 АТМ.

АТ «МетаБанк»- працює на ринку фінансових послуг з 1993 року. Метою банку є надання якісних послуг, які відповідають високим професійним стандартам і етичним принципам. Тому головна місія банку - принцип: « Ми допомагаємо людям жити краще, а їх бізнес робимо успішним!» Банк має широкий спектр послуг з кредитування фізичних та юридичних осіб, крім того надає різноманітний перелік банківських продуктів. Головною перевагою АТ «МетаБанк» є стабільність, забезпечена досвідом і професіоналізмом кожного співробітника банку.

ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК» (Банк Групи Інтеза Санпаоло) - це універсальна фінансова організація, яка надає весь спектр банківських послуг по всій території України. Завдяки широкій мережі, яка складається з 431 відділень, ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК» представлений практично у всіх куточках нашої країни. У поєднанні з бездоганною 18-річною історією успішної діяльності це дозволило банку стати одним з найбільш відомих банківських брендів Україні.

Публічне акціонерне товариство «Укрсоцбанк», що працює під торговою маркою UniCredit Bank, на сьогодні — один з найбільших системних універсальних банків України. Як одна з найнадійніших фінансових установ України Банк пропонує повний комплекс сучасних фінансових та платіжних інструментів, що допомагають організаціям досягнути комерційного успіху, а людям – підвищити рівень добробуту.

ПАТ «ФОЛЬКСБАНК» - це універсальний банк, що пропонує широкий спектр послуг для індивідуальних клієнтів, мікро- та корпоративного бізнесу. Банк займає лідируючі позиції  на ринку банківських послуг Західної України, а також активно працює у м. Києві та Одесі. ФОЛЬКСБАНК ставить за мету надати клієнтам можливість отримати справжню банківську підтримку, а також  швидке і якісне обслуговування

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БАНК РОЗВИТКУ зареєстрований у формі Публічного акціонерного товариства Національним Банком України 24 квітня 2009 року. ПАТ «ВБР» - стабільний і динамічно зростаючий банк, який надає широкий спектр банківських послуг фізичним та юридичним особам. Ліцензія НБУ № 253 від 29.07.2009 р. Для своїх клієнтів ПАТ «ВБР» розробило й активно впроваджує різноманітні форми роботи з індивідуальними клієнтами, представниками малого, середнього та великого бізнесу. Причому, ми не декларуємо, а дійсно впроваджуємо програми лояльності та постійно вдосконалюємо рівень послуг.

ПАТ «Альфа-Банк» (Україна) - універсальний комерційний банк, який є частиною міжнародного консорціуму «Альфа-Груп». Банк займає провідні позиції у всіх сегментах банківського ринку України. Згідно з рейтингом Національного Банку України, Банк входить до десятки найбільших банків країни за розміром активів та є одним із лідерів за об'ємом коштів юридичних осіб, темпами зростання роздрібного депозитного та кредитного портфелів в 2011 році.
«ПУМБ» входить до групи найбільших банків України і є універсальним банком, діяльність якого зосереджена на комерційних, роздрібних та інвестиційно-банківських операціях. Банк заснований в 1991 році. ПУМБ входить до ТОП-10 українських банків за ключовими фінансовими показниками, таким, як обсяги активів і зобов'язань, розміри власного та статутного капіталу. Всеукраїнська регіональна мережа ПУМБ налічує 11 філій і 160 відділень. Основним акціонером Банку є компанія «СКМ Фінанс» (89,87% акціонерного капіталу), частина групи СКМ, одна з провідних українських промислових холдингових компаній, що грають ключову роль в економіці України та Східної Європи. У травні 2011 року рейтингове агентство Moody's підвищило прогноз щодо фінансовій стійкості ПУМБ до Е + (прогноз стабільний)».

АО АСТРА БАНК - універсальний банк, що надає широкий спектр фінансових послуг. Банк займає лідируючі позиції на ринку автокредитування України. Серед партнерів АСТРА БАНК по програмах кредитування фізичних осіб на придбання авто - провідні українські автодилери.

АБ «Укргазбанк» на сьогодні є однією з надійніших та динамічних фінансових установ України, яка успішно функціонує на ринку банківських послуг. Банк активно нарощує масштаби діяльності як шляхом збільшення обсягу операцій на банківському ринку, так і шляхом територіальної експансії.

Історія Universal Bank бере початок у 1994 році. З 2006 року банк є частиною міжнародної банківської групи Eurobank EFG Group. Група має більш ніж 22 500 співробітників і реалізує свої продукти та послуги як через власну мережу, що налічує 1 600 відділень та точок продажів, так і через альтернативні канали дистрибуції. За підсумками 1 півріччя 2011 року загальні активи Eurobank EFG Group становлять 81,9 млрд. євро. Група є членом міжнародної банківської групи EFG Grouр, яка присутня у 40 країнах світу.

Сьогодні ВТБ Банк - одна з фінансових компаній, що найбільш динамічно розвиваються в Україні. За 6 років роботи за величиною активів ВТБ піднявся з 57 на 7 місце в рейтингу Національного банку України (станом на 01.07.2011). ВТБ Банк входить у ТОП-4 за обсягами кредитування юридичних осіб. Ми інвестували в економіку України мільярди доларів США. Серед корпоративних клієнтів банку - підприємства автомобілебудування, залізниці країни, металургійні та хімічні підприємства, енергетичні компанії, майже половина великих торговельних мереж.

ПАТ "Ідея Банк" прийшов на зміну ПАТ "Плюс Банк", що працює на ринку України вже 22 роки та входить до складу однієї з найбільших у Східній та Центральній Європі фінансових груп - Getin Holding S.A, Республіка Польща. З моменту входження у Getin Holding S.A. здійснено комплекс перетворень та нововведень, починаючи від стратегії розвитку і закінчуючи перебудовою внутрішньої структури управління і організації роботи банку. Інвестори принесли нові технології та інструменти, які добре зарекомендували на європейському ринку Getin Noble Bank – головний актив Getin Holding S.A. У цілому, завдяки всім перетворенням і професіоналізму команди, "Плюс Банк" за цей час наростив активи втричі. Свідченням довіри до Банку є факт постійного зростання депозитного портфеля, який за 2010 рік, у порівнянні з ростом цілого банківського сектору, зріс з 23,9% до 109,2%.

ПАТ "КРЕДОБАНК" – на ринку банківських послуг з травня 1990 року. Це банк з найбільшою польською інвестицією у банківську установу України. На сьогодні у структурі акціонерного капіталу ПАТ "КРЕДОБАНК" інвестиції стратегічного акціонера - PKO Bank Polski  - складають 99.6%. ПАТ "КРЕДОБАНК" за основними показниками діяльності входить до числа 40 найбільших українських банків. Регіональна мережа ПАТ "КРЕДОБАНК" нараховує 1 філію та 130 відділень й охоплює більшість областей України та Автономну Республіку Крим. Крім того, Банк активно розвиває свій картковий бізнес та встановив понад 330 власних банкоматів. Клієнтами Банку є понад 33 тис. юридичних осіб та підприємців та близько 335 тис. фізичних осіб.
ПАТ "КРЕДОБАНК" активно впроваджує нові банківські технології, європейські стандарти якості обслуговування клієнтів, розширює спектр фінансових послуг, динамічно реагує на ринкову кон'юнктуру та прагне налагодити довгострокові, взаємовигідні ділові відносини зі своїми клієнтами.

АТ «Ощадбанк» - один із найбільших фінансових інститутів української держави, що має найрозгалуженішу мережу установ - близько 6000. Державний банк сьогодні – символ стабільності та надійності. За основними показниками своєї діяльності він входить у трійку лідерів вітчизняного банківського ринку. Це єдиний в Україні банк, що має закріплену Законом України „Про банки і банківську діяльність” державну гарантію повного збереження грошових коштів громадян, довірених банку

Презентація Корпорації УкрАВТО


УкрАВТО у Вашому мiстi