Цікаве

5 причин придбати ноутбук DELL Vostro 3558

Дизайн

Ноутбук може похвалитися оригінальним дизайном та цікавим рішенням щодо захисту корпусу від подряпин. Справа в тому, що конструктори не намагались «розбавити» пластикове «тіло» пристрою металом, вони придумали дещо цікавіше – зробити поверхню корпусу шорсткою. Завдяки такому нетиповому «декору», який присутній не тільки на тильній стороні кришки, а й навколо тачпаду, пристрій отримав більш надійний захист від зовнішнього втручання, ніж його глянцеві колеги.

5 причин придбати планшет Samsung Galaxy Tab E SM-T560

Дизайн

Планшет має приємний на вигляд форм-фактор, виконаний у бізнес-стилі. Комбінація різних кольорів граней та тильної/основної поверхонь тільки додають пристрою солідності. При вазі майже у півкілограма, планшет зручно лежить у руці, та має гарну зчіпку з пальцями, що зумовлено шорсткою поверхнею задньої кришки. Матеріал корпусу – пластик високої якості.

Дисплей

5 причин придбати ноутбук Dell Inspiron 5558

Дизайн

Ноутбук має приємний на вигляд, сучасний дизайн. Товщина пристрою 23 мм. матеріал корпусу – пластик. Кут відкриття кришки особливо не вражає, на відміну від вологостійкою клавіатури (з повноцінним Numpad-блоком) та дуже приємним на дотик матеріалом навколо тачпаду.

Дисплей

5 причин придбати планшет Xiaomi Mi Pad 2

Дизайн

Планшет виглядає стильно та сучасно. Так, одразу впадає в око, що дизайнери китайської компанії узяли дуже багато від iPad mini, але це тільки пішло на користь їх пристрою. Дисплей планшета прикриває надійне захисне скло, а задня кришка корпусу виконана з алюмінію. Серед додаткових плюсів відмітимо металічні бічні керівні клавіші та підсвічування сенсорних кнопок екрана.   

5 причин придбати ноутбук Lenovo IdeaPad 100s

Дизайн

Пристрій компактний (габаритні розміри 292x202x17.5 мм) та стильний на вигляд. Матеріал корпусу – пластик. Клавіатура має широкі клавіші, порти розташовані доволі стандартно. Єдине, що можна відмітити окремо – це дуже широкий максимальний кут відкриття кришки пристрою, що складає майже 180 градусів.

Дисплей

5 причин придбати планшет Bravis WXi89 3G

Дизайн

Ця модель є трансформером, тобто може працювати разом з клавіатурою (док-станцією), яка присутня у базовому комплекті. Приємно, що корпус пристрою не складається виключно з пластика – матеріал задньої кришки планшету метал. Оригінальні вставки «під карбон» роблять зовнішній вигляд планшету дуже стильним.

5 причин придбати Doogee X3

Дизайн

Смартфон має класичну прямокутну форму з сильно округленими кутами та вигнутою задньою кришкою. Розробники бюджетника вирішили не експериментувати зі склом та металом, тому матеріалом корпусу пристрою є пластик.

Дисплей

Смартфон має ультрабюджетний IPS-екран з діагоналлю 4.5 дюйми та роздільною здатністю 854ч480 пікселів. Не дуже багато, але, з огляду на ціну пристрою, цілком зрозуміло.

5 причин придбати Microsoft Nokia Lumia 640 DS

Дизайн

Дизайнери Microsoft залишаються вірними своєму стилю – бюджетник дуже схожий на попередні моделі серії. Масивна форми (товщина 8.8 мм., вага 145 г.), помірно округлені кути, пластиковий корпус (покриття може бути матовим або глянцевим).  

Дисплей

6 причин придбати Xiaomi Redmi Note 3

Цікавий дизайн

Сучасна тенденція «металевих корпусів», не обійшла стороною й цей смартфон. Китайські інженери зробили фронтальну частину корпусу пристрою алюмінієвою з невеличкими пластиковими вставками. Цікаво, що власне сама конструкція смартфона є нерозбірною, що в тандемі з округленими кутами, є великим плюсом ергономіки гаджету (у нерозбірному корпусі майже неможливий люфт та скрипіння).

Крутий дисплей

5 причин придбати Samsung Galaxy A3 2016

Скляно-металевий дизайн

Оновлений смартфон середнього класу отримав стильний корпус з захисного скла Corning Gorilla Glass 4. Плюс пласкі грані, округлені кути та металеві елементи в структурі корпусу, які дуже гармонічно доповнюють новий форм-фактор пристрою.

Традиційно гарний дисплей

Сторінки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • далі ›
  • остання »
report for mistake Зворотний дзвінок