This version of the page http://www.pepsico.ua/purpose/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-06-01. The original page over time could change.
PepsiCo Ціль | PepsiCo Україна

PepsiCo

  1. Головна
  2. Про компанію
    1. Історія PepsiCo
    2. PepsiCo в Україні
    3. Місія та бачення компанії
    4. Цінності та філософія
    5. Наші лідери
    6. Кодекс поведінки
    7. Телефон довіри
    8. Контакти
  3. Відповідально до мети
    1. Результативність
    2. Підтримка талантів
    3. Навколишнє середовище та екологія
    4. Здоров'я людини
  4. Бренди
    1. Напої
    2. Соки
    3. Молочна продукція
    4. Снеки
    5. Дитяче харчування
  5. Медіа
    1. Прес-релізи
    2. Контакти для ЗМІ
  6. Кар'єра
    1. Чому варто працювати у PepsiCo
    2. Вакансії
Search PepsiCo
Поділитися:
Ще |

Головна » Ціль

  1. Відповідально до мети
    1. Результативність
    2. Підтримка талантів
    3. Навколишнє середовище та екологія
    4. Здоров'я людини

PepsiСo бачить свою відповідальність у тому, щоб постійно поліпшувати усі сфери життя у світі, де ми працюємо – соціальну, економічну, екологічну – для того, аби завтрашній день був кращий за сьогоднішній.

Ми беремо на себе зобов'язання досягати успіху в бізнесі та високих фінансових результатів і при цьому вносити позитивний внесок у життя всього суспільства. Цей підхід ми називаємо «Відповідально до мети» (Performance with Purpose). Ми віримо, що наш фінансовий успіх – Ціль – повинен бути нерозривно пов'язаний з нашою Відповідальністю перед суспільством та навколишнім середовищем. Тому принцип «Відповідально до мети» поширюється на усі аспекти нашого бізнесу.

Підхід «Відповідально до мети» має на увазі три головні складові сталого розвитку.

«Сталий розвиток: здоров'я людини» (Human sustainability) має на увазі стратегію компанії пропонувати своїм споживачам різноманітний асортимент продукції від снеків до продуктів для здорового харчування.

«Сталий розвиток: навколишнє середовище та екологія» (Environment Sustainability) має на увазі зобов'язання компанії піклуватися про збереження природних ресурсів та мінімізацію впливу виробництва на навколишнє середовище.

«Сталий розвиток: підтримка талантів» (Talent Sustainability) має на увазі, що компанія приділяє значну увагу розвитку потенціалу своїх співробітників, створенню сприятливого робочого середовища й прагне до того, щоб PepsiСo була максимально приваблива як роботодавець.

Стежте за нашими новинами
  1. Facebook
  2. Twitter
  3. YouTube
  4. Linkedin