This version of the page http://www.darnitsa.ua/carrier (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-06-01. The original page over time could change.
Кар'єра

Досягай!

«Дарниця» – це компанія можливостей. Для кожного тут відкриваються широкі горизонти вдосконалення – фахового та особистого. Компанія вітає професійні починання своїх працівників. Винайдено різні шляхи та способи для подання ідей - Офіс стратегічних проектів та програм, відкрите до діалогу керівництво, корпоративний портал та idea box, конкурсні платформи…

«Дарниця» забезпечує авторів ідей необхідними ресурсами для їхньої реалізації через навчання, участь у програмах розвитку, впровадження сучасних інформаційних технологій та інших прогресивних інструментів. «Дарниця» винагороджує талановитих та енергійних гідним компенсаційним пакетом, кар’єрним зростанням, розширенням зони повноважень та професійної довіри.

Просто роби! Ініціюй! Вигадуй! Впроваджуй! Досягай!

Кар’єра у «Дарниці» — реальна

Кар’єра у «Дарниці» – це Тетяна Ніколіна, яка у 2010 році прийшла в компанію у статусі інспектора, а на сьогодні успішно очолює Відділ управління якістю.

Це — Дмитро Шевчук, який приєднався до команди у 2001-му році і пройшов шлях від інженера до операційного директора.

Це Марина Горпинюк, котра у 2004 приєдналась до команди фахівців експортного відділу, а зараз вдало й завзято керує проектами та програмами стратегічного напрямку.

Зрештою, це Світлана Діденко, яка пройшла шлях від економіста до Генерального директора «Дарниці» і на сьогодні є нашим головним натхненником!

 

Ключові принципи, якими ми керуємося і на які спираємося у своїх вчинках та взаємовідносинах один з одним і клієнтами. Вони об'єднують нас і є запорукою нашого успіху.

 
 

ЯКІСТЬ

 

ІННОВАЦІЙНА ПОВЕДІНКА

 

РЕЗУЛЬТАТИВНІСТЬ

 
 

ПАРТНЕРСТВО

 

КЛІЄНТООРІЄНТОВАНІСТЬ

 

ЕНЕРГІЯ ЗНАНЬ

 

Переваги роботи з нами

 
 

ОСВІТНЯ ПЛАТФОРМА
Програми навчання охоплюють усі важливі сфери діяльності фахівців, а в їх основі лежать сучасні моделі компетенцій.
Детальніше

 

КАР’ЄРНІ МОЖЛИВОСТІ
Складовою нашої стратегії є визначення професійного і лідерського потенціалу працівників та його постійний розвиток.
Детальніше

 

КОМПЕНСАЦІЇ ТА ПІЛЬГИ
Наші працівники можуть поставити собі амбітні персональні фінансові цілі та досягнути їх шляхом ефективної роботи.
Детальніше

 
 

ВІДКРИТЕ КЕРІВНИЦТВО
Керівництво компанії завжди відкрите до діалогу, ідей, пропозицій. Ініціативи вітаються та приймаються в роботу.
Детальніше

 

АТМОСФЕРА
Ми тримаємо темп повсякчасного професійного виклику. Ми дбаємо про живу енергійну внутрішню культуру. Натхнення і командна робота.
Детальніше

 

ЯКІСТЬ І ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ
«Дарниця» безкомпромісна у ставленні до якості продукції та щира до співробітників і партнерів. Це надійний фундамент для довгострокової співпраці.
Детальніше

 

«Дарниця» — це компанія можливостей

 

ДЛЯ СТУДЕНТІВ ВИШІВ
Екскурсії, організація практики та стажування, зустрічі-тренінги від фахівців «Дарниці», взаємодія із студентськими гуртками, участь в ярмарках вакансій та днях кар’єри.

Якщо Вас зацікавили ці та інші програми – звертайтесь за адресою: studentu@darnitsa.kiev.ua

 

ДЛЯ ПРОФІЛЬНИХ СПЕЦІАЛІСТІВ
Для спеціалістів з досвідом, які збагатять бізнес своїми знаннями та ідеями, принесуть нове бачення бізнес-процесів та організаційного розвитку - «Дарниця» пропонує перелік актуальних вакансій.

 

ХОЧЕТЕ ПРИЄДНАТИСЯ?
Але у переліку вакансій Ви не знайшли актуальної пропозиції? «Дарниця» завжди відкрита для талановитих фахівців, налаштованих на успіх та досягнення. Запрошуємо до програми «Комора талантів» - надсилайте нам своє резюме із відповідною поміткою та мотиваційним листом.

 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ
Для того, щоб потрапити до команди «Дарниці», потрібно надіслати резюме за адресою vidbir@darnitsa.kiev.ua. Кожне надане резюме отримає відгук. Далі – у залежності від рівня позиції – Вам належить пройти 4-5 етапів відбору, під час яких Вас супроводжуватиме професійний рекрутер-консультант.

 
© 1994 - 2016 ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця». Умови користування сайтом © 2015 Зроблено в uStudio Design