This version of the page http://www.telekritika.ua/moderation-rules/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-05-30. The original page over time could change.
Телекритика. Вся правда про медіа Правила модерації
ТелекритикаДУСЯСпецпроектиЖурнал
PDA
цифрове телебачення
інформаційна безпека
Донецьк
ЗМІ і вибори
Концерн РРТ
Крим
напад на журналіста
ОМКФ
права журналістів
пропаганда
Росія
сепаратизм
суспільне мовлення
інформаційні війни
новий сезон
нові проекти
моніторинги ЗМІ інші
моніторинг ТК
кіно
критика телебачення
цифрове телебачення
вимірювання-рейтинги
кіновиробництво
кабельне телебачення
медіавласність
медіаринок
продакшн
радіоринок
ринок друкованих ЗМІ
супутникове телебачення
телеринок
інтернет
свобода слова
редакційна політика
професійна дискусія
медіаграмотність
НМПУ
журналістська освіта
життя журналістів
етика журналістики
джинса
суди
права журналістів
Нацрада
Комітет свободи слова
законодавство
Держкомтелерадіо
авторські права
суспільне мовлення
культура
ЗМІ і політика
ЗМІ і влада
інформаційна безпека
США
Росія
регіони
іноземні ЗМІ
імідж України
ТРК Ера
канал "Україна"
К1
Ера
Інтер
ZIK
UBC-Business
ICTV
5 канал
2+2
1+1
канал 24
М1-М2-Телеодин
ТРК "Київ"
ТОНІС
ТЕТ
ТВі
СТБ
НТН
НТКУ - Перший
Новий канал
нішеві канали
Мега
УТР
1+1 Інтер інтернет друковані ЗМІ законодавство ЗМІ і війна ЗМІ і влада ЗМІ і політика ЗМІ і правоохоронні органи кіно кадрові зміни напад на журналіста Нацрада нові проекти НТКУ - Перший права журналістів російське телебачення Росія свобода слова суди

 ******************************

 

«Телекритика» вітає на своїх сторінках конструктивні дискусії та змістовні висловлювання. Запроваджуючи правила коментування, адміністрація «ТК» прагне досягти високого рівня дискусії, створити комфортну для всіх атмосферу віртуального спілкування.  Ми віримо, що вільний обмін думками в інтернеті може відбуватись у рамках здорового глузду, професійної та загальнолюдської етики.

РЕЄСТРАЦІЯ

Режими

Адміністрація залишає за собою право на власний розсуд встановлювати для кожної публікації режим коментування «для всіх», «тільки для зареєстрованих користувачів» або «коментування заборонене», а також змінювати ці режими після опублікування.

 

Режим коментування, встановлений адміністрацією, не підлягає оскарженню. Коментарі, що містять претензії щодо режиму коментування, видалятимуться без попередження.

 

 

Використовуючи можливість неавторизованого коментування, дописувач має бути готовий до того, що викладені нижче правила будуть застосовуватись до його дописів суворіше, ніж у разі, якби він був авторизований.

Імена

Залишаючи за нашими дописувачами право на анонімність, редакція все ж закликає всіх читачів виступати у дискусіях під власними іменами. Реєструючись під справжнім іменем та прізвищем, ви гарантуєте собі захист від підробок.

 

 

Використання користувачами поєднання імені і прізвища інших людей, а також торгових марок, заборонене. У разі, якщо фальсифікація очевидна, коментарі будуть видалятись адміністрацією на власний розсуд.

 

 

В інших випадках коментарі та (у разі реєстрації) облікові записи видаляються на вимогу особи, яка документально підтверджує, що саме її ім’я або торгову марку було використано без дозволу. Адміністрація не зобов’язана за власною ініціативою перевіряти автентичність коментарів, а також реагувати на претензії незареєстрованих користувачів щодо використання їхніх імен та нікнеймів іншими особами.

 

 

Заборонено використовувати імена (нікнейми), що ображають гідність інших людей, містять ксенофобські висловлювання, нецензурну лайку, а також нікнейми, що створюють хибне враження про належність їх власника до редакції «Телекритики». Коментарі та (у разі реєстрації) облікові записи в таких випадках будуть видалятись без попередження.

 

Якщо у вас виникли технічні проблеми з реєстрацією, звертайтесь електронною поштою на адресу letter.tk@gmail.com .

 

КОМЕНТУВАННЯ

Форма

У коментарях заборонена нецензурна лайка, безпосередні немотивовані особисті образи та погрози, непідтверджені звинувачення у кримінальних злочинах, ксенофобські висловлювання, вияви неповаги до національних символів України та інших держав, заклики до насильницьких дій, повалення конституційного ладу в Україні і т.п.

 

Адміністрація на власний розсуд вилучатиме коментарі, що містять подібні порушення, або редагуватиме їх, замінюючи частину тексту, що містить порушення правила, на {CENSORED}.

 

 

У разі з’ясування міжнаціональних стосунків адміністрація має право на власний розсуд видаляти прояви немотивованої агресії або неповаги до опонента у коментарях неавторизованих користувачів.

 

Зміст

Незмістовні коментарі (такі, що не містять чітко висловленої думки) або явний офтопік (коментарі, що не стосуються теми публікації та обговорення) незареєстрованих користувачів видаляються на розсуд адміністрації.

 

 

Забороняються образливі висловлювання на адресу «Телекритики», її засновників (інвесторів), керівництва та співробітників. Коментарі, що містять такі висловлювання, редагуються або видаляються.

 

Забороняється розголошення приватної інформації (подробиці особистого життя, телефони, адреси тощо), яка не є відкритою і загальнодоступною. У випадку, якщо така інформація стосується публічних осіб і може бути соціально значущою, адміністрація залишає за собою право діяти на власний розсуд. В інших випадках подібна інформація видалятиметься на прохання особи, якої вона стосується і якій може завдати шкоди.

 

 

У випадках обговорення зовнішності, фізичних вад, розумових здібностей, сексуальної орієнтації та інших подробиць приватного життя адміністрація цензурує або видаляє коментарі незареєстрованих користувачів на власний розсуд у разі, якщо вони виходять за межі етики та здорового глузду. Це правило застосовується менш суворо, якщо йдеться про зовнішність публічних людей (зокрема телеведучих).

 

Реклама заборонена. Усі рекламні повідомлення в коментарях видаляються на рівні із спамом.

Коментарі, що вказують на помилки або неточності у тексті, видаляються після виправлення помилки.

 

Адміністрація встановлює ліміт для кількості коментарів до однієї публікації (3 шт.), написаних нібито від імені різних людей, для осіб із розладами особистості (неавторизованих). Після перевищення цього ліміту всі коментарі, написані з відповідної ІР-адреси, знищуватимуться.

 

 

У разі систематичного порушення правил та ігнорування вимог модератора користувачу може бути заборонене коментування на період від 7 днів до вічності.

 

МОДЕРАЦІЯ ТА ОСКАРЖЕННЯ

Адміністрація редагує та видаляє коментарі, керуючись цими правилами, і залишає за собою право змінювати та доповнювати правила.

 

Дії модератора не підлягають оскарженню в коментарях. Звинувачення на адресу адміністрації у відповідь на дії модератора, вчинені у рамках цих правил, видаляються без попередження.

 

 

У разі, якщо користувач вважає, що адміністрація порушила правила, він може скерувати скаргу, підписану своїм справжнім ім’ям і прізвищем, на електронну пошту редакції - letter.tk@gmail.com. У скаргах просимо чітко вказувати назву та адресу публікації, приблизний час додавання допису, його зміст та ім’я, під яким він був опублікований.

НОВЕ НА «ТЕЛЕКРИТИЦІ»
08:30 30.05.2016
Учиться не поздно: июньские курсы, стипендии и форумы для журналистов
14:31 28.05.2016
Посол США надеется на осуждение Кабмином действий «Миротворца»
19:54 27.05.2016
Журналист The Guardian сам придумывал комментарии для своих статей
19:31 27.05.2016
«Миротворец» анонсировал отчет о «следственном эксперименте» по журналистам
18:01 27.05.2016
ОБСЄ надасть рекомендації щодо акредетації журналістів у зоні АТО
17:38 27.05.2016
Все больше СМИ закрывают сайты и переходят на платформы - Гжегож Пехота
16:57 27.05.2016
Суд приговорил убийц журналиста Сергея Сухобока к 8 годам тюрьмы
16:14 27.05.2016
Глянец «Viva! Украина» изменил дизайн
15:30 27.05.2016
Новый проект Скрыпина хотят спонсировать несколько инвесторов и экс-супруга
15:00 27.05.2016
Львовский медиафорум: как это было
14:10 27.05.2016
Вакарчук на Львівському медіафорумі закликав будувати державу на конституційному патріотизмі
13:19 27.05.2016
«Forbes Украина» закрывают: УП
12:52 27.05.2016
Автор «Схем» Наталка Седлецька отримала премію ім. Кривенка на Львівському медіафорумі
11:59 27.05.2016
Фестиваль анимации Linoleum 2016 начал принимать заявки
11:11 27.05.2016
У Криму почало мовити українське радіо
10:15 27.05.2016
Сегодня стартует фестиваль «Чилдрен Кинофест»
20:49 26.05.2016
Журналисты «1+1» получают угрозы о расправе за расследования
18:00 26.05.2016
В поисках новых форматов Business Insider запускает лайфстайл-издание
17:27 26.05.2016
Alcon Entertainment купила права на «Гарфилда» и сделает из него анимацию
16:55 26.05.2016
Скрыпин хочет вложить деньги «Громадського» в региональные версии телеканала