19 травня 2016
Інформація для клієнтів Forward Bank
Шановні клієнти!
Інформуємо Вас про те, що з 25 травня 2016 р. вступають в силу зміни до Умов надання та обслуговування платіжних карт ПАТ "БАНК ФОРВАРД".
19 травня 2016
Інформація для клієнтів Forward Bank
Шановні клієнти!
Інформуємо вас про те, що з 20 червня 2016 року запроваджується новий Тариф «Плата за зарахування на Рахунок коштів, перерахованих з рахунків суб'єктів господарювання, відкритих в інших банках України» для всіх карткових продуктів ПАТ «Банк Форвард».
19 травня 2016
ПАТ «Банк Форвард» ПАТ «Банк Форвард» повідомляє про успішне погашення процентних облігацій Серії D
17 травня 2016 року було успішно погашено процентні облігації ПАТ «Банк Форвард» серії D у сумі 100 млн грн разом з купонними виплатами. Облігації серії D були випущені банком 20 травня 2013 року, термін обігу склав три роки. Прибутковість при випуску становила 20 %.
17 травня 2016
Інформація для клієнтів Forward Bank
ШАНОВНІ КЛІЄНТИ!
З метою забезпечення реалізації вимог Закону України “Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення” та на виконання вимог Постанови Правління Національного Банку України від 26.06.2015 №417 «Про затвердження Положення про здійснення банками фінансового моніторингу, просимо Вас відвідати відділення ПАТ «БАНК ФОРВАРД» (далі – Банк) з метою уточнення (оновлення) Банком інформації щодо Ваших ідентифікаційних даних.
16 травня 2016
Інформація для клієнтів Forward Bank
Шановні клієнти
Інформуємо Вас про те, що з 19 травня 2016 року вносяться зміни в Офіційні умови наступних Акцій:
26 квітня 2016
Forward Bank пропонує послугу поповнення карток VISA International і MasterCard будь-якого українського банку у власній термінальній мережі.
Український комерційний Forward Bank продовжує розширення каналів миттєвого поповнення карток VISA International і MasterCard готівкою Cash 2 Card. Так, тепер послуга поповнення карток, емітованих будь-яким українським банком, доступна українцям і у власній мережі терміналів самообслуговування, розташованих у відділеннях та офісах Forward Bank.
12 квітня 2016
Інформація для клієнтів Forward Bank
ШАНОВНІ КЛІЄНТИ!
Звертаємо Вашу увагу на графік роботи відділень у святкові дні.
31 березня 2016
IBI-Rating підтвердило кредитні рейтинги ПАТ «БАНК ФОРВАРД» та облігацій серії D
Рейтингове агентство IBI-Rating повідомило про підтвердження кредитного рейтингу ПАТ «БАНК ФОРВАРД» на рівні uaA-, а також про підтвердження кредитного рейтингу облігацій серії D на рівні uaA+ зі зміною прогнозів з «у розвитку» на «стабільний».
31 березня 2016
Рейтинг надійності банківських вкладів ПАТ «БАНК ФОРВАРД» підтверджено на рівні 5+
Українське рейтингове агентство IBI-Rating підтвердило рейтинг надійності банківських вкладів ПАТ «БАНК ФОРВАРД» на рівні 5+ (відмінна надійність).
16 березня 2016
Інформація для клієнтів Forward Bank
Шановні клієнти!
Інформуємо Вас про те, що з 15 квітня 2016 року вносяться зміни * у розмір «Мінімального платежу» для наступних кредитно-карткових продуктів: