Объявления

Конференція «Сертифікація підприємств харчової промисловості", 20 травня 2016р.
12 мая 2016
20 травня 2016 року в ТПП України відбудеться конференція на тему «Сертифікація підприємств харчової промисловості: організаційні та правові аспекти». Необхідність проведення даного заходу обумовлена обов’язковою відповідністю стандартам ХААСП на підприємствах харчової промисловості вже у 2016 році. Для співробітників регіональних ТПП участь безкоштовна. Для компаній вартість участі для одного учасника становить 900 грн. з ПДВ. Для членів ТПП передбачена знижка у розмірі 30%.
Полный текст
Інформація про зміни у податковій, митно-тарифній, нетарифній політиці в Чеській Республіці
05 мая 2016
Торгово-промислова палата України опублікувала інформацію, яка надійшла від Посольства України в Чеській Республіці щодо змін у податковій, митно-тарифній, нетарифній політиці, що можуть мати вплив на двосторонні торговельно-економічні відносини.
Полный текст
Миколаївський професійний ліцей готує кваліфікованих спеціалістів за 15 професіями
21 апреля 2016
За інформацією, яка надійшла до Регіональної торгово-промислової палати Миколаївської області, Миколаївський професійний ліцей просить проінформувати зацікавлених керівників комерційних промислових підприємств Миколаївської області в можливості підготовки кваліфікованих кадрів.
Полный текст
22 квітня - семінар з публічних закупівель в РТПП Миколаївської області
07 апреля 2016
Семінар відбудеться 22  квітня 2016 р, о 9-00 (конференц-зала РТПП), вул. Потьомкінська 41. У зв’язку з введенням в дію Закону України №922-VIII від 25.12.15 «Про публічні закупівлі», пропонуємо учасникам та замовникам торгів взяти участь та розглянути на семінарі актуальні теми:
Полный текст
Співробітництво між Україною та Ізраїлем. Курси МАШАВ
07 апреля 2016
В рамках посилення співробітництва між Україною та Державою Ізраїлем РТПП Миколаївської області запрошує зацікавлені організації до участі у курсах, що проводить Агентство з міжнародного співробітництва Ізраїлю МАШАВ. Діяльність МАШАВ спрямована на розвиток сільського господарства, підприємництва, туризму, охорони зоров'я, високих технологій. Курси проводяться в Ізраїлі або Україні як англійською, так і російською мовами та тривають від 5 днів до двох тижнів.
Полный текст
Канадський проект підтримки українських виробників - CUTIS
05 апреля 2016
Регіональна   торгово-промислова палата Миколаївської області інформує про те, що урядом Канади було ініційовано проект підтримки торгівлі і інвестицій (Canada Ukraine Trade and investment support - CUTIS).
Полный текст
Стажировка "Инновации и эффективность в агробизнесе" (США)
01 апреля 2016
Региональная торгово-промышленная палата Николаевской области информирует о начале набора специалистов к участию в Специальной Американской Программе Деловых Стажировок. Программу спонсирует Министерство Торговли США.
Полный текст
Проект для молоді «PROFI – СТАРТ» - створення банку резюме молодих фахівців
22 марта 2016
в Миколаєвській області запроваджено новий проект для молоді  «PROFI – СТАРТ» -  створення банку резюме молодих фахівців, на який залучаються студенти випускних курсів вищих навчальних закладів міста Миколаєва та безробітна молодь, що знаходиться на обліку в службі зайнятості.
Полный текст
Прийміть участь у програмі «Стратегічне управління бізнесом»
03 марта 2016
Інформація про можливість взяти участь у міжнародній навчальній програмі для розвитку приватного сектору «Стратегічне управління бізнесом» (“Strategic Business Management”), розрахованої на бізнес-лідерів та підприємців
Полный текст
Чекаємо пропозиції товаровиробників щодо ділових стосунків з бізнес партерами держав–членів ЕКОВАС та РСАДПЗ
02 марта 2016
Щоб вивчити ситуацію та надати пропозиції про зацікавленості національних товаровиробників у доступу до ринків товарів країн-членів Економічного співтовариства держав Західної Африки (ЕКОВАС) та Ради співробітництва арабських держава Перської затоки (РСАДПЗ). Інформацію щодо даної проблеми необхідно надсилати  до 11 березня 2016 року
Полный текст
План работы РТПП Николаевской области на 1 полугодие 2016
29 февраля 2016
План мероприятий по содействию предпринимательству и развитию бизнеса РТПП Николаевской области на 1-ое полугодие 2016 года 
Полный текст
Як продавати державі? Семінар ProZorro для бізнесу в Миколаєві
10 февраля 2016
Семінар стосовно процедури здійснення електронних державних закупівель через систему «ProZorro» у Миколаївській області відбудеться 19 лютого п. р. за адресою: вул. Адміральська, 22, (сесійна зала обласної ради). Семінар проводитимуть: координатор проекту «ProZorro», а також представники електронних торговельних майданчиків.  
Полный текст

Страницы

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • След
  • Посл

  

Если вы авторизуетесь вы увидите намного больше материалов на нашем сайте.

С уважением, РТПП Николаевской области.