This version of the page http://www.pravex.com/ukr/cards (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-05-25. The original page over time could change.
ПРАВЕКС-БАНК — Платіжнi картки
кредитные карты

Платіжнi картки

Платіжнi картки

Шановні клієнти – власники платіжних карток!

Увага! важлива інформація!

Повідомляємо Вам, що з 06.07.2015 року будуть змінені тарифи банку по обслуговуванню клієнтів.

Повідомляємо Вам, що з 12.03.2015 ПАТ КБ «Промінвестбанк» приєднався до об’єднаної мережі банкоматів АТМоСфера.

Повідомляємо Вам, що з 18.03.2015 ПАТ КБ «Надра» буде виключено з об’єднаної мережі банкоматів.

Повідомляємо Вам, що згідно з положеннями Постанови Правління Національного Банку України №705 від 05.11.2014 починаючи з 12.02.2015 є обов’язковим інформування Банком користувачів електронного платіжного засобу про кожну здійснену операцію з використанням електронного платіжного засобу (далі – платіжної картки) відповідно до контактної інформації, наданої користувачем.

Звертаємо Вашу увагу, що ознайомитися з інформацією про здійснені операції з використанням платіжної картки, Ви можете:

  • безкоштовно шляхом дистанційного доступу до Вашого рахунку/рахунків у системі «Інформаційна інтернет-сторінка» та/або
  • щомісячно та безкоштовно шляхом отримання виписки за рахунком на Вашу вимогу безпосередньо у відділеннях Банку;
  • шляхом підключення за Вашою заявою до послуги SMS-банкінг, оперативно отримувати на Ваш мобільний телефон повідомлення про кожну здійснену операцію з використанням платіжної картки. Зазначена послуга є платною (крім карток рівня Gold та Platinum, а також платіжних карток, відкритих в рамках пакетів послуг, та для яких погоджено індивідуальний тариф на SMS-банкінг). З тарифами можна ознайомитися за наступним посиланням: http://pravex.com/ukr/cards/tarif.

З інформацією про закінчення терміну дії Вашої платіжної картки можна ознайомитися у системі «Інформаційна інтернет-сторінка», з SMS-повідомлення від Банку, якщо Ви підключені до послуги SMS-банкінг, та безпосередньо на Вашій платіжній картці.

Увага!!! Просимо Вас пройти реєстрацію для доступу до системи «Інформаційна інтернет-сторінка» за наступним посиланням: http://pravex.com/ukr/services/personal/internet та, при бажанні отримувати оперативну інформацію про кожну здійснену операцію з використанням платіжної картки, звернутися до найближчого відділення Банку для оформлення відповідної заяви для підключення до послуги SMS-банкінг.

Якщо Ви не бажаєте отримувати повідомлення від Банку, Вам необхідно звернутися до найближчого відділення Банку та написати заяву-відмову від отримання повідомлень про здійснені операції з використанням платіжної картки.

Не звернення Вас до Банку і не підключення Вашої платіжної картки до послуги SMS-банкінг та/або до системи «Інформаційна інтернет-сторінка» вважається Вашою відмовою від отримання повідомлень Банку про здійснені операції з використанням платіжної картки за допомогою SMS повідомлень.

З 28.02.2015 будуть змінені процентні ставки на залишок коштів на карткових рахунках, відкритих в рамках пакетів послуг «Рафаель», «Мікеланджело» та «Леонардо», по приватним, зарплатным та зарплатним платіжним карткам для співробітників Банку або осіб, які працюють на основі цивільно-правових договорів, а саме:

Сума середньоденного залишку на картковому рахунку в залежності від суми:Розмір відсотків, які нараховуються на залишок на картковому рахунку:
від 0,00 UAH до 499,99 UAH0,00%
від 500,00 UAH до 10 000,00 UAH9,00%
від 10 000,01 UAH до 50 000,00 UAH10,00%
від 50 000,01 UAH до 150 000,00 UAH11,00%
від 150 000,01 UAH 12,00%

* Зміни розповсюджуються як на нових, так і діючих клієнтів Банку.


надрукувати сторінку »