This version of the page http://uaa.org.ua/sotsialno-sportyvni-zakhody/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-05-24. The original page over time could change.
Соціально-спортивні заходи
Карта сайту > Головна> Соціально-спортивні заходи

Соціально-спортивні заходи

Асоціація адвокатів України неодноразово надавала посильну поміч цим закладам, у яких проживають дітки, віком від 4 до 25 років з психічною та розумовою відсталістю. Тому закликаємо усіх приєднатися до благодійної акції.

СВЯТОШИНСЬКИЙ ДИТЯЧИЙ БУДИНОК-ІНТЕРНАТ 
вул. Котельникова, 51
м. Київ , 115

ДАРНИЦЬКИЙ ДИТЯЧИЙ БУДИНОК-ІНТЕРНАТ
м. Київ, вул. Ялинкова, 58/60.


Ви можете долучитися до акції у зручний для Вас спосіб:
Привезти одяг, взуття, іграшки, книги і солодощі в офіс ААУ, що знаходиться за адресою: вул. Дніпровська набережна, 3, м Київ.

У зв’язку з тим, що в Святошинському дитячому будинку - інтернаті проживають лише хлопці, а в Дарницькому - тільки дівчата, просимо одяг, взуття, іграшки для дівчат та хлопців пакувати окремо.

Передати грошові кошти готівкою або перерахувати кошти на рахунок: ВГО «Асоціація адвокатів України», р/р № 26001153697, ЄДРПОУ 34294645, МФО 380805, АТ “Райффайзен Банк Аваль” (призначення платежу: "Благодійний внесок на підтримку дитячого будинку - інтернату"). Ми обов’язково підготуємо звіт про цільове використання коштів. 

Ви також можете приєднатися до поїздки у дитячий будинок і поспілкуватися з дітьми, подарувавши їм частинку домашнього затишку та батьківської теплоти.

Ми не можемо допомогти всім людям, які цього потребують. Однак впевнені – якщо кожен зробить щасливим хоча б одну дитину – світ обов’язково стане кращим!

З будь – яких питань звертайтеся, будь ласка, до організаційного комітету: Анна Аксьонова - тел.: (067) 441 10 27, (050) 351 74 33, e-mail: aksenova@uaa.org.ua

Заздалегідь дякуємо за допомогу!

ГЕНЕРАЛЬНІ ПАРТНЕРИ