This version of the page http://www.khmelnytsky.com/index.php?limitstart=180 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-05-16. The original page over time could change.
Хмельницька міська рада | Виконавчий комітет | Головна
    

Центр надання адміністративних послуг
офіційний сайт

Офіційний сайт
Єдиної інформаційної мережі комунальних платежів та ЖКГ 

Developed by JoomVision.com
  • Звернення громадян
  • Зразки заяв
  • Доступне та соціальне житло
  • Доступ до публічної інформації
  • Система управління якістю
  • Реєстри послуг
Developed by JoomVision.com
  • Головна
  • Наше місто
  • Виконавчі органи
  • Структурні підрозділи
  • Бюджет міста
  • Стратегія розвитку
  • Соціально-економічний стан та звіти
  • Генеральний план
  • ДЛЯ БІЗНЕСУ
  • Міські програми
  • Громадська рада
  • Державні закупівлі
  • Архітектура і землеустрій
  • Транспорт та зв'язок
  • Освіта
  • Охорона здоров'я
  • Соціальний захист
  • Цивільний захист та охорона праці
  • Культура та туризм
  • Молодь та спорт
  • Адміністративна комісія
  • Податкова інспекція
  • Пенсійний фонд
  • Служба зайнятості
  • Казначейська служба
  • Поліція інформує
  • Архівний відділ
  • Міста-побратими
  • Тарифи
  • Енергозбереження
  • Про сайт



 

Запрошуємо хмельничан до участі у стратегічній сесії з розвитку міста,

яка відбудеться 22 травня о 12.00 у приміщенні Хмельницької торгово-промислової палати

Реєстраційна анкета учасника.

 

 

Увага! ЗЕМЕЛЬНИЙ АУКЦІОН

Перелік земельних ділянок, право на оренду яких може бути продано на земельному аукціоні 

 

Проекти рішень міської ради.       Проекти рішень виконавчого комітету.

 

Графік руху громадського транспорту: тролейбусів, автобусів, нічних тролейбусів 

 

 

 

Пошук по сайту

 
 

Опитування

Ви відвідуєте наш сайт для того, щоб :
 


Готуючись до Дня Перемоги, комунальники виконують ремонтні роботи на меморіалі «Вічний вогонь»
П'ятниця, 15 квітня 2016, 10:18
«Ми зняли, почистили від сажі та відполірували зірку, помили плити, плануємо оновити написи на них. Для кращого освітлення меморіального комлексу «Вічний вогонь» встановили два додаткових прожектора - розповів начальник відділу благоустрою управління житлово-комунального господарства Микола Вишпольський. – Оновлену зірку Вічного вогню буде встановлено ближче до свят».
Нагадаємо, що з метою економії коштів міського бюджету депутати міської ради ухвалили рішення запалювати Вічний вогонь лише у визначені святкові дні, п’ять разів на рік. Відповідно до затвердженого графіку вогонь запалюватимуть 25 березня – у День вигнання нацистів з міста Хмельницького, з 8.00 до 17.00; 8 травня – у День пам'яті та примирення, з 8.00 до 19.00; 9 травня – у День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні (День перемоги), з 8.00 до 19.00.
Детальніше...
 
Закупівлі робитимуть з ProZorro
П'ятниця, 15 квітня 2016, 09:28
З 1 травня 2016 року виконавчі органи міської ради, бюджетні заклади та установи міста, які є самостійними юридичними особами та фінансуються за рахунок коштів міського бюджету (субвенцій з Державного бюджету), комунальні підприємства міста, засновниками яких є Хмельницька міська рада, будуть зобов'язані долучитися до реалізації пілотного проекту щодо впровадження системи електронних державних закупівель ProZorro. Таке рішення 14 квітня прийняли члени виконавчого комітету. Також бюджетні установи повинні забезпечувати проведення закупівель товарів, вартість яких не перевищує суми, визначені Законами України "Про здійснення державних закупівель" та "Про публічні закупівлі» у системі електронних державних закупівель ProZorro, не допускати ділення предмету закупівлі з метою уникнення процедури закупівлі, визначеної цим рішенням. Нижній поріг суми закупівель через систему встановили у розмірі 100000 гривень.
Детальніше...
 
РЕМ повідомляє
Четвер, 14 квітня 2016, 18:31
15 квітня, з 09.00 до 16.00, у зв’язку з ремонтними роботами буде призупинене електропостачання за адресами: вул. Вокзальна, 5-37, 4-34, 197, 197А; вул. Вишнева, 1-19, 2-28; вул. Декабристів, 1-9, 2-8; вул. Я. Стецька, 1-23, 2-18.

Хмельницький міський район електромереж сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

 
Місту потрібен сміттєпереробний завод
Четвер, 14 квітня 2016, 17:49
 
Тема будівництва сміттєпереробного заводу для Хмельницького не нова. Із утилізацією сміття маємо велику проблему - місцевий полігон твердих побутових відходів переповнений. Це і вогненебезпечно, і шкодить екології. Нещодавно в Хмельницькому почали готуватися до реалізації проекту із видобування звалищного газу. Таке рішення стало вагомим кроком у зміні підходів до проблеми. 13 квітня Хмельницький міський голова Олександр Симчишин зустрівся із представниками потенційних інвесторів з Канади, які готові будувати сміттєпереробний завод в місті. Проте чи пристане на їх умови хмельницька влада - буде відомо згодом.
"До нас неодноразово зверталися представники різних закордонних компаній із пропозиціями побудувати у Хмельницькому сміттєпереробний завод, - каже міський голова Хмельницького Олександр Симчишин. - Дехто з них не викликав довіри, дехто - пропонував неприйнятні умови, часом нам не подобався метод утилізації. Проте пропозицій маємо багато, думати є над чим".
Детальніше...
 
Хмельницький - інвестиційно ефективне місто
Четвер, 14 квітня 2016, 17:38
За результатами оновлення рейтингу інвестиційної ефективності міст, проведеного Рейтинговим агентством “Євро-Рейтинг”, Хмельницькому оновлено рейтинг на рівні ineВ, що відповідає рівню “високий”. Це четвертий результат в країні. Попереду нашого міста опинилися Київ, Івано-Франківськ та Львів. Оцінка інвестиційної ефективності міста Хмельницького становить 195 балів. Дослідження проводились по 22 обласних центрах України (без Сєверодонецька і Краматорська). Підсумковий рейтинг базується на оцінці результатів за двома складовими: інвестиційна активність (капітальні, іноземні інвестиції та будівельні роботи) і соціально-економічний ефект від інвестицій (заробітна плата, прийняття в експлуатацію житла, працевлаштування безробітних і надані послуги).
Детальніше...
 
"Грації Поділля"
Четвер, 14 квітня 2016, 17:36
Під такою назвою днями у Хмельницькому проходив відкритий чемпіонат міста з художньої гімнастики. У змаганнях взяли участь 13 команд, що приїхали з різних куточків України: Одеси, Києва, Вінниці, Калинівки, Кам'янець-Подільського, Нетішина, Ужгорода, Рівного, Бучі, Василькова. Загалом понад 200 дітей. Участь у відкритому чемпіонаті також взяли вихованці Хмельницької ДЮСШ №2 управління молоді та спорту Хмельницької міської ради, які стали переможцями та призерами змагань. Серед них - Ліза Пендичук, Валерія Котоній, Владислава Костенко, Вероніка Соболевська, Станіслава Карван, Аріна Луца.
Детальніше...
 
У зв’язку з ремонтними роботами на водопроводі буде перекрито рух транспорту вулицями Трудовою і Трембовецької
Четвер, 14 квітня 2016, 16:29
З 22.00 години 14 квітня до 6.00 15 квітня у зв'язку з ремонтними роботами на водопроводі буде перекрито рух транспорту вулицею Трудовою, на ділянці від вулиці Заводської до Прибузької, та вулицею Трембовецької.
 
Адміністрація МКП “Хмельницькводоканал” сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.
 
ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС
Четвер, 14 квітня 2016, 15:19

У відповідності до розпорядження міського голови оголошується конкурс на заміщення вакантної посади головного бухгалтера управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста Хмельницької міської ради.

Детальніше...
 
Паркові зони міста активно готують для літнього відпочинку хмельничан
Четвер, 14 квітня 2016, 14:39
З настанням весни продовжується благоустрій паркових зон нашого міста. Для поліпшення естетичного вигляду, збереження і примноження зелених насаджень у парках і скверах Хмельницького висаджуються нові дерева, кущі та квіти, оновлюються лавочки. Про те, щоб місто було зеленим, заквітчаним та красивим подбали працівники комунального підприємства по зеленому будівництву та благоустрою міста. Висаджені навесні дбайливими руками озеленювачів тюльпани, троянди, гіацинти та інші квіти прикрашатимуть клумби нашого міста. Залишається сподіватись, що за свідомого та бережливого ставлення жителів та гостей міста до зробленого, наш зір милуватиме рідкісна краса. 
Детальніше...
 
До уваги хмельничан!
Четвер, 14 квітня 2016, 12:47
Відповідно до Закону України від 10 грудня 2015 року № 888-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг» ряд повноважень щодо державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, державної реєстрації права власності на нерухоме майно та реєстрації місця проживання громадян були передані від територіальних підрозділів органів державної влади до Хмельницької міської ради.
Рішенням 5-ї сесії Хмельницької міської ради від 16.03.2016 року № 7 створене управління з питань реєстрації Хмельницької міської ради.
Відтепер відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців управління з питань реєстрації (вул. Соборна, 16, 2-й поверх, т. (0382) 65-85-13, 70-49-85) надаватиме наступні послуги:
 - державна реєстрація створення юридичної особи;
Детальніше...
 
15 квітня запрошуємо хмельничан до монотеатру «Кут»
Четвер, 14 квітня 2016, 11:32
15 квітня о 18.00 у Хмельницькому міському монотеатрі «Кут» відбудеться показ сатиричної ретро-забави «Сало в шоколаді». Постановка та виконання лауреата всеукраїнських та міжнародних театральних конкурсів, заслуженого артиста України Володимира Смотрителя.
 
У 1995 році на міжнародному конкурсі гумору і сатири, який проходив у Запоріжжі, вистава розділила перше місце з Андрієм Данилком (Вєркою Сердючкою).
 
Перемоги юних науковців
Четвер, 14 квітня 2016, 11:20
На фінальному етапі конкурсу-захисту Малої академії наук України, який тривав від 9 до 12 квітня, зібралися 183 переможці у відділеннях математики, фізики та економіки. Четверо старшокласників з Хмельницького представляли нашу область у фінальному етапі конкурсу. Чотириденний науковий марафон завершився перемогою трьох хмельницьких школярів. Перемогу здобули Єгор Новосад, Андрій Літвинчук і Захар Островський. Вони посіли у конкурсі ІІІ почесні місця. Юні науковці отримали омріяні нагороди.
Детальніше...
 
Більше статей...
  • Запрошуємо батьків школярів та дошкільнят на форум!
  • Перемога на «Музичному Олімпі»
  • Від 5 травня до 30 червня проводитиметься весняний призов громадян на строкову військову службу
  • Міський голова розгляне петицію щодо організації у Хмельницькому велодоріжок і велосипедних смуг
  • РЕМ повідомляє
  • У першому кварталі 2016 року суттєво збільшились надходження від оренди комунального майна
  • Петиція щодо очистки «острова кохання» та створення на ньому зони для відпочинку набрала необхідну кількість голосів
  • Хмельницька влада — проти зарплати в конвертах
  • Учениця Хмельницького колегіуму ім. В. Козубняка стала переможцем Всеукраїнського конкурсу есе «Я – європеєць»
  • Вихованці ДЮСШ №3 привезли золоті нагороди з міжнародних змагань
  • Хмельницька дитяча школа мистецтв урочистостями й святковим концертом відзначила своє 25-річчя
  • Хмельницький — знову серед кращих
  • МКП «Хмельницькводоканал» інформує
  • РЕМ повідомляє
  • Секретар міської ради відповідав на телефонні звернення хмельничан
  • Увага! У зв’язку з ремонтними роботами рух тролейбусів вулицею Інститутською буде змінено
  • 100 днів роботи патрульної поліції в місті Хмельницькому
  • Відбудеться зустріч депутата Хмельницької міської ради Олега Певнєва з виборцями округу №19
<< Початок < Попередня 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Наступна > Кінець >>

Сторінка 16 з 150

Сертифіковано в Україні

 

(c) Хмельницька міська рада, виконавчий комітет
(c) Офіційний сайт розроблений і супроводжується ХМКП "Хмельницькінфоцентр"
Використання матеріалів дозволяється за умови обов'язкового посилання на джерело  www.khmelnytsky.com

Поштова адреса:
вул. Гагаріна, 3
м. Хмельницький
29013, Україна
тел./факс: (0382) 76 45 02