This version of the page http://www.farmak.ua/factory (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-05-10. The original page over time could change.
Завод | Фармак
Ми для Вас та Вашого здоров’я!
Завод
Назад
Монтаж, виключення частин відеоролика або включення до нього будь-якої інформації заборонено. Відтворення, публічна демонстрація, публічний показ або будь-яке оприлюднення та розповсюдження відеоролика можливе лише з письмового дозволу ПАТ «Фармак». 

«Фармак» є одним з найбільших виробників лікарських засобів в Україні. Сьогодні наш продуктовий портфель налічує понад 200 лікарських засобів різних терапевтичних напрямків та форм випуску. Щороку ми освоюємо та виводимо на ринок до 20 нових препаратів. 

Наші препарати допомагають подолати недуги в кількох терапевтичних напрямках: ендокринологія, кардіологія, офтальмологія, неврологія, ревматологія та простудні захворювання. 

Наше виробництво відповідає національним та міжнародним Правилам належної виробничої практики (Good Manufacturing Practice – GMP).

За останні 15 років на нашому підприємстві було введено в експлуатацію 17 виробничих дільниць, сучасну мікробіологічну лабораторію, розроблено десятки нових препаратів. 

Виробництво нашого підприємства має виробничі потужності з випуску*:
993 млн
таблеток
200 млн
драже
106 млн
капсул
4 млн
туб
41 млн
поліетиленових флаконів
14 млн
шприців
197 млн
одиниць інших рідких форм (спреїв, флаконів, ампул та картриджів)

* — внутрішні дані ПАТ «Фармак» станом на 31.12.2014 р.