This version of the page http://zpl.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-05-07. The original page over time could change.
Заробітна плата

Вітаю на Вашому новому сайті!

Будь ласка, зробіть наступні кроки для настройки і початку використання Вашого сайту:

  1. Настройте Ваш сайт Зайшовши перший раз відвідайте секцію адміністрування, де Ви можете настроїти під свої вимоги усі аспекти Вашого сайту.
  2. Включіть додаткову функціональність Далі, продивіться список модулів і включіть можливості, які відповідають Вашим специфічним вимогам. Ви можете знайти додаткові модулі на сторінці завантаження модулів Друпалу.
  3. Налагодьте дизайн Вашого сайту Щоб змінити "вигляд та механіку" Вашого сайту, прогляньте секцію тем. Ви можете обрати одну з існуючих тем дизайну або завантажити додаткові теми з секції завантаження тем Друпалу.
  4. Почніть публікувати наповнення Нарешті Ви зможете створювати наповнення для Вашого сайту. Це повідомлення зникне після появи першої публікації на головній сторінці.

За повнішою інформацією зверніться до секції допомоги, або до онлайн підручників Друпалу. Також Ви можете звернутись за допомогою на форумі Друпалу, або переглянути велику кількість інших можливостей підтримки.

Актуальні новини:

  • 06:05
    Оцініть рівень корупції в ДФСУ
  • 06:05
    Оформлення листків непрацездатності
  • 06:05
    Приклади обчислення середньої заробітної плати
  • 04:05
    Допомога на оздоровлення держслужбовців
  • 04:05
    Справляння ПДФО відокремленими підрозділами

Читайте №5, 2016
«Все преходяще, а музыка — вечна» — казав герой Леоніда Бикова. А ще вічним, напевне, є облік, і бухгалтерський зокрема. Змінюються президенти, прем’єри, міністри, а від ведення обліку ніхто не звільняє, та й, схоже, ніхто від цього і не відмовляється. Навіть приватні підприємці, які всіх переконують у тому, що їм важко його вести і він їм не потрібен, все одно ведуть облік (інколи так, що деякі підприємства зі штатом бухгалтерів можуть позаздрити). Комунізму, як ми вже переконалися, також не буде. І за виготовлені товари, надані послуги та виконані роботи слід розраховуватися, а відтак і платити заробітну плату, сплачувати податки. Звичайно, все це можна ускладнювати, а можна й спрощувати. Однак через темп нашого життя нам все одно потрібно постійно навчатися чомусь новому, повторювати вже вивчене тощо. І наші безплатні вебінари, присвячені різноманітним питанням розрахунків з працівниками, обліку та звітності, та щоденна пряма телефонна лінія з читачами — маленькі приклади цього. Здавалося б, вже знято майже всі обмеження щодо відряджень (с. 16), підприємства мають повну свободу в питаннях преміювання працівників (с. 40), але кількість запитань не зменшується. Проте навіть якщо ми досягнемо однозначності та простоти в якихось питаннях, то часті зміни чиновників у владі бодай зміною грифів на документах змушуватимуть нас перечитувати їх знову. Та й працівники не дадуть змоги «розслабитися»: або вагітна працівниця наполягатиме, що хоче працювати в нічні зміни, щоб не втратити в заробітку, або працівник через рік принесе листок непрацездатності…
 
Залишайтеся з нами!
З повагою,
головний редактор журналу «Заработная плата»
Дмитро Кучерак

Командировки: от положения до отчета

16
Публикуем ответы на вопросы вебинара, посвященного вопросам направления работников в командировку и ее оплаты

Организация труда беременных: сохранение трудового договора

26
Станислав Соломонов
Продолжая тему трудовых отношений с беременными женщинами — работниками предприятия, в статье рассмотрены ситуации, при возникновении которых возможно сохранение с ними трудового договора

Премирование работников: кто определяет условия

40
Галина Казначей
На прямую линию, а также на почту редакции регулярно поступают вопросы от бухгалтеров предприятий об условиях премирования работников. В статье акцентировано внимание только на основных положениях премирования, которые должны знать работодатели

Новини від партнерів:

  • 03:03
    Бухгалтерський бізнес-форум відбудеться у Києві. Реєстрація відкрита!

bottom menu

       

© 2016 Заработная плата