This version of the page http://www.pravex.com/ukr/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-05-07. The original page over time could change.
ПРАВЕКС-БАНК — Про банк

новини

28.04.2016

ПАТКБ “ПРАВЕКС-БАНК” підтримує вітчизняне виробництво та сприяє розвитку бізнесу шляхом кредитування найбільшого агропромислового холдингу

новини

25.04.2016

Здійснюйте платежі швидко, зручно та безпечно разом з ПАТКБ “ПРАВЕКС-БАНК” та сервісом iPay.ua

Про банк

Про банк

Звіти і рейтинги Кар'єра в банку. Вакансії Реквізити

ПРАВЕКС-БАНК - БАНК ГРУПИ INTESA SANPAOLO

ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК» - універсальна фінансова організація, яка надає весь спектр банківських послуг по всій території України. Завдяки широкій мережі, ПРАВЕКС-БАНК представлений у всіх куточках нашої країни. У поєднанні з бездоганною 20-річною історією успішної діяльності це дозволило банку стати одним з найбільш відомих банківських брендів України.

2008 рік став знаковим для ПРАВЕКС-БАНКУ - наприкінці червня була завершена угода з продажу 100% акцій банку одній із провідних банківських груп Європи - італійській групі Intesa Sanpaolo. Міжнародна банківська група Intesa Sanpaolo входить до числа провідних банківських груп Єврозони і є лідером в Італії в усіх сферах бізнесу. Завдяки новим можливостям та більш високим стандартам ризик-менеджменту й технологій, ми можемо на підставі нашого базису зробити потужний прорив у цілому.

Надійність і стабільність ПРАВЕКС-БАНКУ, правильна стратегія розвитку та високі стандарти обслуговування клієнтів дозволяють упевнено дивитися в майбутнє та впроваджувати масштабні плани динамічного розвитку нашого банку.

надрукувати сторінку »