This version of the page http://lypa.com.ua/2015/03/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-05-06. The original page over time could change.
2015 Березень | Тернопільська Липа

Архіви за місяць березня, 2015

Двох пенсіонерок обібрали телефонні шахраї



Минулої доби одразу двоє тернополянок потрапили у тенета шахраїв. Обоє потерпілих проживають в одному будинку. 81-річна пенсіонерка віддала зловмисникам 10 тисяч гривень, а 62-річна жінка – 4 тисячі.

Міліціонери з Тернополя допомагають родині з Донбасу



З початку проведення в Україні антитерористичної операції у пошуках притулку на Тернопілля прибуло чимало людей з буремного Сходу України. Людська біда не залишила байдужими й тернопільських міліціонерів.

Тернопільщина залишилась без прокурора: Гулкевича – звільнили



З займаної посади наказом Генерального прокурора звільнено прокурора Тернопільської області Ю. Гулкевича.

Ярмарок, де можна купити продукцію за заниженою ціною, відбудеться у Тернополі



Ярмарок сільськогосподарської продукції та продуктів харчової переробної промисловості проведуть у Тернополі напередодні Великодня – 4 квітня.

Нелегальні мігранти переховувались на Тернопільщині



У березні на Тернопіллі, як і по всій території України, проводилися цільові профілактичні заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант».

На Тернопільщині з початку року виявлено 452 нелегальних працівників



З початку року працівники органів фіскальної служби Тернопільщини виявили 452 наймані особи, праця яких використовувалась роботодавцями без укладання трудових угод та без сплати податку.

На території військової частини у Тернополі помер мобілізований боєць (відео)



Днями на території військової частини у Тернополі, що на вулиці Дубовецькій, помер мобілізований боєць. Чоловіку був 31 рік. Іншу його особисту інформацію забороняє розголошувати слідство.

Тернопільська волонтерка: Два сини батька – один псевдоволонтер, інший воює за Україну



Лілія Мусіхіна, тернопільська волонтерка на своїй сторінці у Фейсбук розповіла про батька хлопця, який вкрав плакат Самооборони та збирав гроші нібито для АТО.

Міліціонера-хабарника з Тернопільщини відпустили під домашній арешт



Прокуратурою направлено до суду обвинувальний акт щодо працівника міліції за отримання неправомірної вигоди

Хлопчику з Бережан потрібна допомога: дитина може залишитися без ноги



Ігорчику 6 рочків, і цього року він мав би піти до першого класу. Але важка патологія судин – синдром Кліппеля-Треноне-Вебера – може завадити розпочати дитині навчання.