Новини

  • Прокат авто в Україні
  • Новини

Компанія SIXT Україна дарує всім своїм клієнтам можливість заощадити

Дата: 28.03.2016      Автор: Admin

Сплачуючи прокат автомобіля на нашому сайті, Ви автоматично отримуєте знижку 5% на всі групи авто незалежно від терміну оренди.
Саме зараз для Вас діють тарифи низького сезону, які значно нижче, ніж у високий сезон, котрий стартує вже у кінці весни.
Тарифи низького сезону разом з додатковою знижкою принесуть відмінну економію.

Ласкаво просимо у новий офіс Sixt Україна у Києві!

Дата: 21.03.2016      Автор: Admin

Компанія Sixt Україна продовжує розширювати мережу своїх офісів в Україні і відкриває ще один пункт прокату в столиці! Нова станція оренди авто знаходиться за адресою — місто Київ, проспект М. Бажана, 1є, на першому поверсі ТЦ «Апетит»! Проспект М. Бажана — одна з основних столичних магістралей, що з’єднує центр міста і міжнародний аеропорт «Бориспіль».

У Карпати хочеться завжди, а взимку особливо!

Дата: 17.12.2015      Автор: Admin

Самий довгоочікуваний сезон лижників і сноубордистів, а також шанувальників чарівних ландшафтів Карпат відкрито! У Карпатах є все для чудового відпочинку: зручне географічне положення, надзвичайна краса гір, м'який клімат, максимально комфортні умови проживання і велика кількість розваг на будь-який смак.

Листопад знижок!

Дата: 13.11.2015      Автор: Admin

Компанія Sixt Україна оголошує про зниження цін на оренду автомобілів середнього класу ! Ми любимо осінь! Адже осінь - це час знижок і найприємніший час для наших клієнтів! Всім-всім даруємо 10 % знижки на прокат авто !

Зроби прокат автомобіля початком лізингу!

Дата: 31.03.2015      Автор: Admin

Купівля б/в авто - справа серйозна. Якщо ви не можете наважитися на купівлю автомобіля в лізинг з деяких причин, однією з яких є ризик отримати транспортний засіб із прихованими несправностями, не зневіряйтеся! Sixt Лізинг знає вихід! Тепер перед купівлею ви можете не лише провести тест-драйв автомобіля, що вас цікавить, але й взяти вашого майбутнього "лізингового коня" в прокат на тиждень-два і навіть на місяць!

Друзі, у нас для вас карколомна новина!

Дата: 10.03.2015      Автор: Admin

З метою розширення мережі в Україні, компанія з прокату і лізингу автомобілів Sixt Україна поспішає повідомити, що тепер у нас є ще один пункт прокату в столиці!

Знижка на прокат автомобілів - відмінний подарунок до дня 8 березня!

Дата: 03.03.2015      Автор: Admin

Усім жінкам до дня 8 березня SIXT Україна приготувала особливий сюрприз! Бронюйте автомобіль з 5.03. до 20.03 і отримуйте знижку 20 % від вартості прокату.

До Дня закоханих компанія SIXT Україна робить подарунок своїм клієнтам!

Дата: 04.02.2015      Автор: Admin

У вас є можливість скористатися вдвічі привабливою пропозицією і отримати вигідну знижку на прокат авто. Чому ця пропозиція приваблива вдвічі? Тому що у вашому розпорядженні всі автомобілі автопарку компанії Sixt Україна!

1 день прокату в подарунок

Дата: 09.12.2014      Автор: Admin

Компанія SIXT Україна приготувала вам ще один сюрприз: 1 день прокату в подарунок!!! Не втрачайте можливість насолодитися усіма перевагами компанії Sixt Ukraine!

Друзі, чекаєте на новорічні знижки?

Дата: 02.12.2014      Автор: Admin

А вони вже стартували!!! Не прогавте свій шанс! Sixt Лізинг підготував для вас особливий сюрприз! Лише з 1.12.2014 по 25.12.2014 при покупці автомобіля в лізинг ми пропонуємо вам на вибір: знижку 7% від вартості автомобіля або необхідний «зимовий комплект» - 1 комплект шин + 1 літр склоомивача + щітка

  • Попередні
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Наступні

Категорії:

Архів новин:

Популярні новини:

останні новини компанії SIXT Україна. Блог компанії: статті про нові послуги по прокату авто і новини автопрокатного ринку в Україні

Попередні Наступні