This version of the page http://www.0564.ua/list/20577 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-05-01. The original page over time could change.
Купівля квартири в новобудові - чого більше: переваг чи недоліків? - Информация от компаний - 0564.ua
Установите расширение «Новости Кривого Рога - 0564.ua» для и читайте городские новости первыми Установить!
  • Сайт города Кривого Рога /
  • Информация от компаний /
  • Купівля квартири в новобудові - чого більше: переваг чи недоліків?

Купівля квартири в новобудові - чого більше: переваг чи недоліків?

Ще якихось п'ять років тому продаж квартир на вторинному ринку випереджав за своїми темпами реалізацію житла в новобудовах. Головною причиною була нижча ціна. Однак ситуація змінюється, і квартиру в новому будинку можна купити дешевше, ніж в приміщенні епохи Хрущова. Подивіться, які ціни на новобудови можна знайти сьогодні на ринку. У чому ж підступність, і чи варто піддаватися на низьку вартість житла? Давайте спробуємо розібратися.

Готовність до заселення

Існує думка, що квартири, які продаються на вторинному ринку, мають житловий стан і готові до заселення відразу ж після покупки, в той час як новобудова передбачає проведення ремонту. Насправді вам доведеться робити ремонт в обох випадках, якщо, звичайно, ви хочете створити для своєї сім'ї комфортні умови. Правда, в новобудові краще почекати, поки в будівлі закінчиться процес усадки.

Зручна інфраструктура

Як правило, квартири, що продаються на вторинному ринку, розташовані в уже «обжитих» районах з добре розвиненою інфраструктурою. Але сьогодні основна маса новобудов зводиться у вигляді житлових комплексів, в які ще на стадії проектування інтегруються об'єкти соціальної сфери. Також програмою забудови передбачається і благоустрій розташованих поруч територій, облаштування паркінгів, дитячих майданчиків.

Можливі ризики

Важливим аргументом на користь вторинного житла була можливість купити вже готову квартиру та подивитися її перед оплатою. З огляду на можливість недобудови, це виглядало дійсно надійніше, ніж інвестиції в житло на стадії проекту або котловану. Але сьогоднішнє падіння обсягів продажу новобудов дає вам можливість купити квартиру в будинку, який вже зданий в експлуатацію. А ось кількість шахрайства на вторинному ринку не зменшилася.

Цінова політика

Основна маса продавців вторинного житла досі не може психологічно змиритися з тим, що його ціна в доларовому еквіваленті знизилася в рази. Тому в новобудові вартість апартаментів часто значно нижча. У компаній-забудовників набагато менше психологічних бар'єрів, а цінова політика будується в національній валюті. Крім того, вони готові йти на поступки та пропонують сьогодні привабливіші умови оплати.

Комфортність

Зауважте, що в нових будинках враховані сучасні тенденції проектування, використані більш зручні планування квартир і під'їздів, встановлено пластикові вікна та металеві двері, інженерні мережі та комунікації виконані з сучасних і довговічних матеріалів. А це теж аргумент «за».

Последние новости

Как выбрать трехколесный велосипед

30 апреля 2016

Интернет магазин автозапчастей с разборки Nissan и Mazda

30 апреля 2016

Ефективний захист зернових. Гербіцид Пріма

30 апреля 2016

Необходимость масла в АКПП

30 апреля 2016

Новостройки Одессы

30 апреля 2016

Какой должна быть лестница?

30 апреля 2016

Игра в футбол

29 апреля 2016

Пылесосы Dyson. Преимущества выбора

29 апреля 2016

Планирование и организация свадьбы в 2016 году

29 апреля 2016

Что ждет туристов в Коблево?

29 апреля 2016

Почему частота обновления сигналов осциллографа - это важно

29 апреля 2016

Где купить оригинальные запчасти для автомобилей марки Тойота и Лексус?

29 апреля 2016