This version of the page http://bug.org.ua/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-04-30. The original page over time could change.
Про нас | БУГ - інформаційний сайт Західної Волині
ІНФОРМАЦІЙНИЙ САЙТ ЗАХІДНОЇ ВОЛИНІ
Субота, 30 квітня 2016, 17:51
Кого обирає Прибужжя. СОЦІОЛОГІЯ

Про нас

БУГ – інтернет-видання, що розпочало свою роботу з серпня 2014 року як інформаційний проект західної Волині. Портал заснований групою однодумців, молодих та перспективних журналістів і тих, кому небайдужа доля країни та регіону, котрі щодня пропонуватимуть читачеві найсвіжіші  новини суспільного, політичного та культурного життя нашого регіону.

Також на сайті зможете переглянути цікаві світлини, відеоматеріали, ознайомитись із змістовною аналітикою, журналістськими розслідуваннями. Нас не зупинити і не залякати на шляху до правди!

Разом з тим, команда «БУГу», обіцяє завжди дотримуватись принципів професійної етики, бути незаангажованими та справедливими, діяти виключно в рамках чинного законодавства та відстоювати інтереси кожного. Відкриті та готові до співпраці.

Творити “обличчя” кожного дня – ось основне завдання “БУГу”. Ми завжди в епіцентрі подій, на нас не можливо тиснути. Об’єктивність та неупередженість – наш пріоритет. І щоб не говорили заздрісники – ми прагнемо бути європейцями, а, отже, не продаємось!

БУГ – молода команда однодумців. Нас мало, але ми – фанати своєї справи. Кожен – індивідуальність, усі неповторні.

“БУГ” – в епіцентрі кожного дня! Бути з нами – цікаво, працювати у нас – престижно, бути нашим гостем – комфортно!

© 2016 Інтернет-видання "БУГ"