This version of the page http://www.agromage.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-04-28. The original page over time could change.
Главная | Agromage.com
Главная
Пресс-релизы
Зафиксирован рекордный показатель урожайности кукурузы TM Pioneer в Украине
Инновационный гибрид линейки Pioneer Optimum® AQUAMax® Р9911 в сезоне 2015 года показал наивысшую урожайность в 18,3 т/га на полях группы компаний «Кернел Групп».
Пресс-релизы
Фальсифіковане насіння – пряма дорога до збитків!
Підробка насіння сьогодні в Україні стала звичним явищем, особливо в періоди дефіциту. Зазвичай підробляють продукцію відомих брендів, яка користується попитом споживачів. Таким чином, частіше за все підробляють насіння кукурудзи та соняшнику селекції «Лімагрейн». Ціна підробленого насіння зазвичай суттєво нижча, ніж оригінального.
Yara / Ассортимент продуктов
Yara - Ассортимент продуктов
Минеральные удобрения компании Yara, разработаны для обеспечения полного и правильного питания растений, соответствуя конкретной культуре, грунтово-климатическим условиям и агротехники.
Sakura Ukraine / Применение препаратов
Козырь больше, чем удобрение!
Козир є універсальним рідким добривом для листкового і кореневого підживлення та природним фунгіцидом системної дії. Спонукає захисну систему рослин до індукції та акумуляції в клітинах натуральних захисних тіл – ФІТОАЛЕКСИНІВ! Також зміцнює структуру оболонки і стінок клітин, завдяки чому вони створюють кращий фізичний бар’єр для проникнення патогенів. Козир стимулює рослину до пригнічення та знищення хвороб, спричинених грибками та бактеріями, таких як фітофтороз, переноспороз, парша, бактеріоз тощо.
Ekoplon / Ассортимент продуктов
Ekoplon - Ассортимент продуктов
ТОВ «Укр Агро Центр» являється офіційним імпортером позакореневих добрив ЕКОЛИСТ® та МАКСИМУС® виробництва компанії «ЕКОПЛОН» Польща.

Це визнані марки листових добрив з макро та мікроелементами, що використовуються для підживлення сільськогосподарських, садових та городніх рослин. ЕКОЛИСТ® містить у своєму складі мікроелементи, що повністю засвоюються, зі спеціальним хелатним комплексом – хелацидом.

Зерновые, зернобобовые / Пшеница
Оценка устойчивости сортов пшеницы озимой против вредителей запасов зерна
Проаналізовано результати по визначенню відносної стійкості сортів пшениці озимої селекції Полтавської державної аграрної академії: Сагайдак, Говтва, Сидір Ковпак, Левада, Диканька, Царичанка, Оржиця, Українка полтавська, Лютенька, Зелений гай, Вільшана до пошкоджень домінантними видами комах-шкідників запасів зерна колосових культур.