This version of the page http://rewards.mastercard.ua/confidential/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-04-14. The original page over time could change.
Бонусна програма Mastercard® Rewards
  • Головна
  • Картки-учасники
  • Подарунки
  • Подорожі
  • Акції
  • Питання і відповіді
  • Гаряча лінія 0 800 30 11 20
  • Поставити питання
  • Перевірити баланс картки

Повідомлення про порядок обробки персональних даних

MasterCard ставиться з повагою до Вашої конфіденційної інформації. Це Повідомлення про порядок обробки персональних даних стосується персональних даних, отриманих у контексті Бонусної програми MasterCard® Rewards в Україні (далі – «Бонусна Програма»), та персональних даних, отриманих онлайн через офіційний сайт Бонусної програми MasterCard® Rewards (далі – «Сайт Програми»). Відповідальними суб’єктами за збір і використання Ваших персональних даних у межах Бонусної Програми є:

MasterCard Europe SAУкраїнська філія «МастерКард Юроп Спрл»
Chaussée de Tervuren 198A           
вул. Богдана Хмельницького, 17/52, оф. 404A
B-1410, WaterlooКиїв, 01030
BelgiumУкраїна


Це Повідомлення про порядок обробки персональних даних описує процес обробки персональних даних, типи персональних даних, які ми збираємо, для яких цілей ми використовуємо такі персональні дані та з ким ми ними ділимося. Це Повідомлення також описує заходи, які ми вживаємо для захисту Ваших персональних даних. Крім того, ми надаємо інформацію про те, яким чином Ви можете звернутися до нас, щоб: (а) мати доступ, відкоригувати, заблокувати або видалити персональні дані, які Ви надали; (б) відкликати будь-яку раніше надану згоду на обробку Ваших персональних даних; (в) повідомити нам про Вашу відмову від маркетингових матеріалів; та (г) поставити будь-які запитання, що можуть у Вас виникнути щодо наших заходів із забезпечення конфіденційності.

Це Повідомлення про порядок обробки персональних даних не поширюється на збір і використання Ваших персональних даних на інших сайтах під маркою MasterCard або банком, який видав Вам картку MasterCard, або на будь-яку іншу інформацію чи повідомлення, що можуть стосуватися MasterCard за межами Бонусної Програми (наприклад, повідомлення від банків, які видали картки, тощо). Більше того, якщо Ви є власником корпоративної картки, це Повідомлення про порядок обробки персональних даних не поширюється на збір та використання Ваших персональних даних Вашим роботодавцем.


Зазначаємо, що деяка термінологія, вживана в цьому Повідомленні про порядок обробки персональних даних (наприклад, «Залікові Покупки»), визначена умовами, що регулюються
Офіційними правилами Бонусної програми MasterCard® Rewards. Для отримання додаткової інформації про заходи MasterCard із забезпечення конфіденційності поза рамками цієї Бонусної Програми, будь ласка, звертайтеся до Загальних правил забезпечення конфіденційності MasterCard Worldwide на сайтіwww.mastercard.com

Із будь-якими запитами щодо Вашої картки MasterCard і Вашої Залікової Покупки Вам слід звертатися до банку, який видав Вам картку MasterCard, або до Продавця. Додаткову інформацію про те, як до них звернутися, Ви можете знайти на їхніх сайтах. Якщо Ви є власником корпоративної карти, будь ласка, зверніться до Вашого роботодавця щодо питань зі збору, використання та розголошення Ваших персональних даних.

1. Персональні дані, які ми збираємо, та як ми їх використовуємо
Ми збираємо персональні дані в контексті Бонусної Програми. Персональні дані – «будь-які відомості, що стосуються фізичної особи, та які дають змогу її ідентифікувати». Персональні дані, які ми обробляємо, надаються Вами безпосередньо або збираються автоматично на Сайті Програми, як описано нижче.

1.1 Персональні дані, які Ви надаєте нам добровільно
Персональні дані, які Ви надаєте нам добровільно, обробляються та використовуються тільки відповідно до цілей, викладених у цьому Повідомленні про порядок обробки персональних даних. Частина Ваших персональних даних, що обробляється в контексті Бонусної Програми, збирається банком, який видав Вам картку, від нашого імені, а потім надається нам. У контексті Бонусної програми для корпоративних карт, деяка частина Ваших персональних даних збирається Вашим роботодавцем від нашого імені, а потім надається нам.


Персональні дані, які Ви надаєте, не є обов’язковими, крім випадків, коли позначено інакше. Якщо Ви вирішуєте не надавати деякі персональні дані, це може вплинути на послуги, які ми можемо Вам запропонувати. Нижче Ви знайдете способи надання персональних даних, типи персональних даних, які Ви можете надати, та як ми можемо використовувати персональні дані.

Процес реєстрації.Під час Вашої реєстрації в Бонусній Програмі ми просимо Вас повідомити деякі персональні дані, зокрема, Ваше ім’я, номер телефону, поштову адресу, дату народження та електронну адресу. Протягом процесу реєстрації Ви маєте можливість вирішувати, чи надавати додаткову інформацію, яка не є обов’язковою для процесу реєстрації. Ви можете, наприклад, вибрати Ваші уподобання та сфери інтересів (подорожування, готелі, мода, побутова електроніка тощо). Ми також просимо Вас зазначити Ваші уподобання щодо отримання повідомлень і вибрати, чи бажаєте Ви отримувати маркетингові матеріали від MasterCard і її партнерів. Для корпоративних карток, Ваш роботодавець може збирати деяку частину Ваших персональних даних, зазначених вище, та передавати безпосередньо нам для завершення процесу реєстрації.

Лояльність і Винагороди.Кожного разу, коли Ви використовуєте Вашу картку MasterCard для Залікових Покупок, Ви маєте можливість заробити Бали за цю операцію. Саме тому ми обробляємо деталі Вашої операції (наприклад, номер кредитної картки, дату й обсяг операції, назву й код торговельної точки та статус операції) та аналізуємо їх для того, щоб нарахувати Вам Бали, які Ви маєте можливість обміняти на Винагороди. Ми також можемо обробляти такі дані з метою перевірки Вашого права участі в Бонусній Програмі. Коли Ви обмінюєте Ваші Бали, ми обробляємо Вашу контактну інформацію для того, щоб надіслати Вам Винагороди, які Ви обрали. Накопичення та обмін Балів регулюється
Офіційними правилами Бонусної Програми.
Якщо ваша картка є корпоративною, Ваш роботодавець може заробляти бали за Ваші транзакції та безпосередньо обмінювати їх. Будь ласка, зверніться до роботодавця, щоб дізнатися більше інформації про те, яким саме чином бали заробляються та обмінюються на подарунки для Вашої корпоративної карти.


Електронні інформаційні бюлетені та маркетингові повідомлення.
Ви маєте можливість підписатися на отримання електронних інформаційних бюлетенів і рекламних повідомлень від MasterCard та її партнерів, включаючи спеціальні пропозиції від обраних продавців, акції, інформацію про нові плани та події. Саме тому ми можемо запросити у Вас таку інформацію: Ваше ім’я, електронна адреса, поштова адреса, номер телефону, вік, стать, Ваші уподобання щодо здійснення покупок і отримання повідомлень. Для того, щоб надіслати Вам відповідні персоналізовані повідомлення, ми збиратимемо персональні дані, отримані в контексті Бонусної Програми, для створення профілю користувача. Цей профіль узгоджується заздалегідь зі встановленими профілями, що дозволяє нам дізнатися більше про поведінку та вподобання споживачів і надає можливість оптимізувати наші пропозиції та покращити наші відносини з Вами. Наприклад, ми можемо запропонувати продукти, спеціальні торгові пропозиції або спеціальні маркетингові заходи, які були б цікаві саме Вам.

Сайт Програми.
MasterCard підтримує Сайт Бонусної Програми, який надає інформацію про Програму, принцип її роботи, тип наявних Винагород, як обміняти Бали та отримати Винагороди. На Сайті Програми розміщено перелік банків, які є учасниками Бонусної Програми. Якщо Ви зареєструєтеся в Бонусній Програмі, матимете змогу входити на Сайт Програми після зазначення номера Вашої картки та надання відповідей на секретні запитання. MasterCard може обробляти Ваш логін, пароль, секретні запитання, номер картки, статус, кількість Балів і адресу. Ми також можемо автоматично обробляти додаткову інформацію онлайн, як описано нижче в розділі 1.2.

Листування з Центром Бонусної Програми.
Ви можете зв’язатися з нами, скориставшись розділом «Як із нами зв’язатися» цього Повідомлення про порядок обробки персональних даних. Уся інформація, що надається в цьому контексті, обробляється та зберігається в нашій базі даних із метою надання відповідей на Ваші запити та управління нашими записами. Така інформація може містити дату та час запиту, ім’я, електронну адресу, мету запиту або скарги, відповідь і дату відповіді. Ми маємо право ділитися цими персональними даними з нашими філіями, дочірніми підприємствами та постачальниками послуг із метою надання відповіді на Ваші запитання та скарги. Ці види обміну повідомленнями необхідні для Вашого обслуговування, надання відповідей на Ваші скарги та надання Вам послуг високого рівня обслуговування, яке MasterCard пропонує своїм клієнтам.

Інші опції.
Ми пропонуємо нашим власникам карток різні опції для їх інформування та задоволення (наприклад, заохочення, конкурси), які можуть час від часу змінюватися. Ми можемо попросити Вас надати певні персональні дані для того, щоб ми мали змогу запропонувати Вам ці опції. Для отримання додаткової інформації про те, як Ваші персональні дані будуть оброблятися в зв’язку з цими спеціальними опціями, будь ласка, зверніться до відповідного Повідомлення про порядок обробки персональних даних, якщо таке існує.


1.2 Персональні дані, які ми збираємо автоматично
На нашому Сайті Програми ми можемо збирати певну інформацію за допомогою автоматичних засобів (таких як файли «cookie» та лог-файли). Персональні дані, що збираються автоматично, обробляються з метою покращення нашого Сайту Програми та надання Вам найкращої інформації та послуг. Інформація, яку ми таким чином збираємо, дозволяє нам, наприклад, з’ясувати, скільки користувачів відвідало Сайт Програми та сторінки, які відвідувалися, чи відвідували Ви нас раніше або Ви новий відвідувач, а також допомагає нам ідентифікувати опції, які Вас найбільше зацікавили. Ця інформація також дозволяє нам вносити поліпшення та підвищувати Вашу обізнаність про Бонусну Програму.

Файли «cookie».
Браузер-файли «cookie» – це невеличкі фрагменти тексту, які розміщаються на жорсткому диску Вашого комп’ютера, коли Ви відвідуєте сайт. Флеш-файли «cookie» схожі на браузер-файли «cookie», проте вони можуть зберігати більш складні дані, ніж простий текст, і зберігаються у Вашому браузері, а не на жорсткому диску.

Якщо Ви бажаєте припинити функцію файлів «cookie» у Вашому браузері, частина панелі інструментів «help» більшості браузерів пояснить Вам, як зупинити прийом нових файлів «cookie», як отримати повідомлення, коли Вам надходить новий файл «cookie», та як вимкнути наявні файли «cookie». Якщо Ви відхиляєте наші файли «cookie», Ви все одно маєте можливість користуватися Сайтом Програми, проте будете обмежені у використанні деяких його опцій. Деякі наші бізнес-партнери або власники сайтів, які мають посилання на наш Сайт Програми або з Сайту Програми, також можуть використовувати файли «cookie», проте ми не маємо доступу до або контролю над такими файлами «cookie».

Лог-файли та IP-адреси.
Лог-файли – це файли сервера (вони містять таку інформацію: ім’я домену або IP-адреса, URL, код повернення протоколу «http», сайт, із якого Ви відвідуєте нас або дату та тривалість Вашого візиту), які автоматично створюються, коли користувач мережі Інтернет відвідує сайт. IP-адреса – це особливий ідентифікатор, який певні електронні прилади використовують для ідентифікації та зв’язку один із одним у мережі Інтернет. Коли Ви відвідуєте наш Сайт Програми, ми маємо можливість збирати інформацію про IP-адресу приладу, який Ви використовуєте для зв’язку з мережею


Інтернет. Наприклад, коли Ви робите запит сторінки з нашого Сайту Програми, наші сервери реєструють Ваш. Лог-файли – це файли сервера (вони містять таку інформацію: ім’я домену або IP-адреса, URL, код повернення протоколу «http», сайт, із якого Ви відвідуєте нас або дату та тривалість Вашого візиту), які автоматично створюються, коли користувач мережі Інтернет відвідує сайт. IP-адреса – це особливий ідентифікатор, який певні електронні прилади використовують для ідентифікації та зв’язку один із одним у мережі Інтернет. Коли Ви відвідуєте наш Сайт Програми, ми маємо можливість збирати інформацію про IP-адресу приладу, який Ви використовуєте для зв’язку з мережею Інтернет. Наприклад, коли Ви робите запит сторінки з нашого Сайту Програми, наші сервери реєструють Вашу IP-адресу. В поєднанні з іншими даними, ця інформація допомагає нам дізнатися, які сторінки є найбільш привабливими для наших відвідувачів. Лог-файли також допомагають нам виявляти збої телекомунікаційного обладнання та зловживання нашими телекомунікаційними послугами.


2. Ваші права та можливості вибору
Ви маєте право отримувати інформацію про Ваші персональні дані, що зберігаються, та право доступу до Ваших персональних даних, використовуючи контактну інформацію, надану нижче в розділі «Як із нами зв’язатися». Ви також можете в будь-який час надіслати запит, щоб Ваші персональні дані були виправлені, заблоковані або видалені, якщо вони неточні, помилкові або застарілі. Після будь-якого запиту даних щодо доступу, виправлення або видалення ми задовольнимо Ваш запит відповідно до вимог чинного законодавства. В будь-який час Ви маєте можливість заперечувати обробку MasterCard Ваших персональних даних, посилаючись на законні підстави Вашої конкретної ситуації, крім випадків, коли інше передбачено чинним законодавством. Якщо Ви вирішите, що більше не бажаєте, щоб MasterCard обробляла Ваші персональні дані в контексті Бонусної Програми або висловите бажання відкликати будь-яку Вашу згоду, ми, за Вашим запитом, скасуємо Ваше членство в Бонусній Програмі, зробимо анонімними Ваші персональні дані в базі даних і знищимо будь-яке посилання про Вас.

Безкоштовно в будь-який час Ви можете обрати опцію не отримувати маркетингові електронні повідомлення від нас. Для цього варто натиснути на посилання, що анулює підписку на наші маркетингові електронні повідомлення, або використати контактні дані, наведені в розділі «Як із нами зв’язатися».


3. Інформація, якою ми ділимося
Ми не розкриваємо персональні дані, що збираються в межах Бонусної Програми, крім випадків, описаних тут.
Ми можемо ділитися Вашими персональними даними з нашим головним офісом і філіями. Ми також можемо ділитися Вашими персональними даними з постачальниками послуг, яких ми наймаємо для надання послуг від нашого імені та у зв’язку з цілями, викладеними в цьому Повідомленні про порядок обробки персональних даних. Це можуть бути постачальники послуг для клієнтів і компанії, що виконують послуги/роботи (наприклад, компанії, що координують розсилки). В разі, якщо ми використовуємо третіх осіб як постачальників послуг, ми вимагаємо, щоб вони обробляли персональні дані тільки відповідно до наших інструкцій, і гарантуємо безпеку персональних даних. Ми не надаємо повноважень таким постачальникам послуг на використання або розкриття інформації, крім випадків, коли це необхідно для виконання послуг від нашого імені або для дотримання правових вимог.
Ми також можемо надати частину Ваших персональних даних банку, який видав Вам картку MasterCard і зареєстрований для участі в Бонусній Програмі. Будь ласка, зверніться до політики конфіденційності банку та до Вашої угоди з ним для того, щоб отримати інформацію про те, як він використовує Ваші персональні дані. Ми також можемо надавати банку узагальнену інформацію про виконання Бонусної Програми для того, щоб продемонструвати виконання та корисність Програми, а також із метою покращення виконання Програми.

У контексті Бонусної програми для корпоративних карток, ми можемо розголосити Вашому роботодавцю деяку інформацію про транзакції, виконані за допомогою Вашої корпоративної картки. Наприклад, Вашому роботодавцеві буде надано доступ до деяких засобів зі звітування, що дозволять йому переглядати платежі, зроблені за допомогою корпоративної карти. Будь-яке подальше використання цієї інформації керуватиметься положеннями про конфіденційність Вашого роботодавця.

Ми можемо також розкривати частину Ваших персональних даних: (а) якщо це вимагається законом або відповідно до правового процесу; (б) у відповідь на запит суду, правоохоронних органів або урядовців; (в) у разі, якщо ми вважаємо, що розкриття необхідне або доречне для запобігання фізичної шкоди чи фінансових збитків, або у зв’язку з розслідуванням підозрілої чи фактичної злочинної діяльності.
Ми залишаємо за собою право на передачу будь-яких Ваших персональних даних, що зберігаються в нас, у разі продажу або передачі нами всього або частини нашого бізнесу чи активів. У випадку такого продажу чи передачі ми намагатимемося докладати розумних зусиль для того, щоб дізнатися, що правонаступник використовує персональні дані, зібрані в контексті Бонусної Програми, відповідно до цього Повідомлення про порядок обробки персональних даних.


4. Передача даних
Передача персональних даних за межі України підлягає обмеженням. У разі, якщо ми передаємо персональні дані за межі України, ми вживаємо необхідних заходів для забезпечення дотримання чинного законодавства щодо захисту даних, включаючи Закон України «Про захист персональних даних».

У контексті цієї Бонусної Програми MasterCard передає, обробляє та зберігає Ваші персональні дані в базі даних, що знаходиться в США. MasterCard сертифіковано відповідно до концепції конфіденційності Safe Harbor, запровадженої Міністерством торгівлі США та Європейською Комісією. Це засвідчує, що згідно з законодавством, MasterCard надає достатній рівень захисту під час збирання, зберігання, використання, передачі та іншої обробки персональних даних, які передаються з Європейської економічної зони або Швейцарії до США. Відвідайте, будь ласка,www.mastercard.ua
або ознайомтеся з
Правилами забезпечення конфіденційності Safe Harbor.


5. Посилання на інші сайти
Інколи, для Вашої зручності, ми надаємо посилання на інші сайти на Сайті Програми. Ці сайти працюють незалежно від сайту
www.mastercard.ua, і ми їх не контролюємо. В них може бути своя політика конфіденційності, з якою ми наполегливо рекомендуємо Вам ознайомитися в разі їх відвідування. Ми не відповідаємо за зміст цих сайтів, будь-які товари чи послуги, які можуть пропонуватися через ці сайти, або будь-яке інше їх використання.


6. Захист персональних даних
Ми застосовуємо належні адміністративні, технічні та фізичні запобіжні заходи для захисту персональних даних від випадкового чи незаконного знищення, випадкової втрати, несанкціонованих виправлень, несанкціонованого розголошення чи доступу, зловживання та будь-якої іншої незаконної форми обробки персональних даних, що знаходяться в нашому розпорядженні. Коли Ви надаєте свої персональні дані в інтерактивному режимі, ми використовуємо галузевий стандарт шифрування в мережі Інтернет – технологію «Протоколу безпечних з’єднань» («Secure Socket Layer», «SSL») для захисту інформації, яку Ви надаєте.

Ми ніколи не будемо запитувати Ваш пароль із нашої власної ініціативи в будь-якій формі спілкування (включаючи необумовлену кореспонденцію, зокрема листи, телефонні дзвінки або листи електронною поштою). Якщо Ви вважаєте, що Ваші ім’я користувача та пароль були поставлені під загрозу, будь ласка, зв’яжіться з нами за допомогою інструкцій, що містяться в розділі «Як із нами зв’язатися».


7. Зміни до цього Повідомлення про порядок обробки персональних даних
Ми можемо змінювати або оновлювати деякі частини цього Повідомлення про порядок обробки персональних даних у будь-який час без попереднього повідомлення. Втім, у разі ухвалення суттєвих змін до цього Повідомлення про порядок обробки персональних даних, ми розмістимо відповідне повідомлення на Сайті Програми або, за нашою вимогою, банк, який видав Вам картку MasterCard, надасть Вам копію. Зміни набувають чинності через 30 днів від дати розміщення повідомлення про такі зміни. Якщо протягом 14 днів від ухвалення змін Ви не відмовитеся від них у письмовій формі, це означатиме Вашу згоду зі зміненим Повідомленням про порядок обробки персональних даних. Відмова від ухвалення змін означатиме припинення Вашої участі в Бонусній Програмі через 30 днів від дати такої відмови. Будь ласка, переглядайте це Повідомлення про порядок обробки персональних даних час від часу, щоб знати про будь-які зміни чи оновлення. На початку Повідомлення про порядок обробки персональних даних ми зазначатимемо дату, з якої воно набуло чинності, і яку саме версію опубліковано на нашому Сайті Програми.


8. Як із нами зв’язатися
Якщо Ви бажаєте (а) отримати більше інформації про те, як ми обробляємо Ваші персональні дані, або отримати доступ до Ваших персональних даних, (б) виправити, заблокувати або видалити будь-які персональні дані, що стосуються Вас, (в) відкликати Вашу згоду на певні види обробки даних, (г) видалити Вашу електронну адресу з наших списків розсилки або якщо у Вас є будь-які запитання, зауваження чи занепокоєння через наші заходи з конфіденційності, будь ласка, зверніться до Центру Програми:

- За телефоном інформаційної лінії Бонусної Програми 0-800-30-11-20; або

- Написавши листа на:
а/с «MasterCard Rewards Україна», м. Київ, 01001
або
MasterCard_Rewards_Ukraine@mastercard.com;
або

- Звернувшись до Директора з Глобальної конфіденційності та використання даних
Global Privacy & Data Usage Officer
MasterCard Europe SA
Chausée de Tervuren 198A
B-1410, Waterloo
Belgium

Крім цього, Ви можете звернутися за номером гарячої лінії банку, який видав Вам картку MasterCard, із будь-якими запитаннями щодо Бонусної Програми. Якщо Ви є власником корпоративної катки, Ви також можете звернутися до Вашого роботодавця з будь-якими питаннями відносно Бонусної програми для корпоративних карток.

З усіх інших питань відносно Вашої картки MasterCard та Ваших Залікових Покупок, Вам необхідно звернутися до банку, що видав Вам картку MasterCard, або до Продавця. Більше інформації про те як зв‘язатися з ними, Ви можете знайти на їх відповідних Інтернет сайтах.



  • Подарунки
  • Подорожі
  • Картки учасники
  • Акції
  • Поставити питання
  • Перевірити баланс картки
  • Офіційні правила програми
  • Обробка персональних даних
Гаряча лінія 0 800 30 11 20