This version of the page http://nlotv.com/itcrowd (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-04-11. The original page over time could change.
#Айтішники на НЛО TV!

Хочу стати айтішником!
У сучасному світі навіть 5-річні діти хочуть бути айтішниками. У тебе є шанс дізнатися чому і зясувати, чи можеш і ти стати IT-спеціалістом! Для цього потрібно пройти усього три кроки! Поїхали;)
КРОК 1: ЗРОЗУМІТИ, НАХІБА ЦЕ ПОТРІБНО
Чому бути айтішником - круто?
32000
Середня місячна зарплатня ІT-спеціаліста в Україні у гривнях
100500
Шансів працювати за кордоном. Наприклад, у "Силіконовій долині"
27
Середній вік успішного айтішника в Україні. Дорогу молодим;)
КРОК 2: ПРОЙТИ ТЕСТ НА ПРОФПРИДАТНІСТЬ
Дізнайся, ким із айті-спеціалістів ти міг би стати
КРОК 3: ПРОЙТИ ТВ-КУРСИ
Для того щоб стати айтішником, тобі тепер не потрібно навчатися 7 років, ходити на курси і платити шалені бабки. Серіал «Айтішники» на НЛО TV зробить тебе крутим IT-спеціалістом лише за 25 хвилин на добу!

ПРО ЩО СЕРІАЛ?
Певно, найкращий серіал про айтішників. Події відбуваються в офісах Reynholm Industries - вигаданої британської корпорації, розташованої в центрі Лондона. Команда підтримки інформаційних технологій, що складається з трьох чоловік - Роя, Джен та Моріса - і кількох керівників, постійно потрапляє у кумедні, дивовижні історії, часом зовсім не пов'язані з айті. У кожного з них свій характер, але кожен вважає себе найкращим спеціалістом. Втім, що з того виходить...?



Герої серіалу
(клікай праворуч-ліворуч;)
Вітаємо, ти вже майже айтішник!;)