This version of the page http://lviv.nashigroshi.org/2016/02/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-04-11. The original page over time could change.
НАШІ ГРОШІ. ЛЬВІВ | Archive | лютого

НОВИНИ

08.04.2016
07.04.2016
06.04.2016
05.04.2016
04.04.2016
01.04.2016
31.03.2016
Всі новини »

ТЕГИ

!Фест ZIK АМКУ Автомагістраль-Південь Брюховичі Будівництво Бюджет Важливо Газ ДТЕК Західенерго Димінський Петро Дрогобич Дубневич Богдан Дубневич Ярослав Земля Кривецький Ігор ЛМР ЛОДА ЛОР Львів Львівавтодор Львіввугілля Львівелектротранс Львівобленерго Львівська залізниця Львівська міська рада Львівська обласна рада Онур Свобода Трускавець автомобіль борг вирок вугілля декларація Чуркін Ігор капітальний ремонт оренда охорона патент прибирання приватизація ремонт ремонт автодоріг суд

ДОКУМЕНТИ

Архів на лютого, 2016

На прибирання Шевченківського району Львова витратять понад 11 млн грн

Шевченківська райадміністрація Львівської міськради замовила послуги з прибирання, гідродинамічного очищення поверхонь дощової каналізаційної мережі, очистки дощоприймачів на території району на майже 11,2 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Документацією передбачено прибирання вулиць від сміття, листя, снігу, посипання піскосумішшю, догляд за смітниками, очистка дощоприймачів та інше. Основну частину грошей отримають львівські комунальні підприємства […] »»»

Військові витратять на капремонт казарми та готелю бази «Тисовець» майже 30 млн грн

Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління МО України за результатами відкритих торгів замовило роботи з капітального ремонту казарми та готелю НСБ ЗВС «Тисовець» у Корпорації БП «Карпатбуд» загальною вартістю 29,39 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Роботи по обидвох об’єктах, казармі та готелю, планують завершити до кінця 2016 року, або до повного виконання сторонами […] »»»

Козицькі і Федак отримають ще понад 1,5 млн грн за тепло для ліцею

Рава-Руський професійний ліцей за неконкурентною переговорною процедурою закупівлі замовив послуги з теплопостачання у ТОВ «Рава-Руська теплостанція» на 1,59 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. В обгрунтуванні вказано, що котельня площею 293,6 кв. м на вулиці 1-го листопада, 2а, що опалює ліцей, Рава-Руською міськрадою була передана в оренду ТОВ «Рава-Руська теплостанція» у січні […] »»»

Фірма з російським співвласником отримає 460 тисяч за вивіз сміття яворівських військових

Яворівська квартирно-експлуатаційна частина Міноборони України замовила послуги зі збирання побутових відходів до кінця року за майже 462 тис. грн у ТОВ «Санком-Львів». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. «Санком-Львів» обслуговуватиме військові містечка Старицького гарнізону; кількість сміття, яке мають вивезти, – 6 605 м. куб. Конкурентами «Санком-Львів» виступали два комунальних підприємства: львівське та луцьке. Пропозиція […] »»»

Нардеп отримає за обгрів навчального закладу в Турці понад півмільйона гривень

Відділ освіти Турківської районної державної адміністрації замовив постачання пари та гарячої води для Турківського НВК «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» за 517,5 тис. грн у ТОВ «Прикарпаття Інвест». Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Закупівлю здійснили за неконкурентною переговорною процедурою закупівлі, оскільки «Прикарпаття Інвест» є єдиним постачальником теплової енергії до […] »»»

Львівська ДФІ зловила ЛОР на роздачі приміщень за заниженими орендними ставками

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради уклало договори з 12-ма орендарями приміщень за заниженими ставками орендної плати, внаслідок чого недоотримано коштів на суму 412,5 тис. грн. Про це повідомляється у звіті Держфінінспекції за січень-вересень 2015 року. ДФІ у Львівській області провела ревізію фінансово-господарської діяльності КП «Нерухомість та майно» у період з 1 січня 2012 […] »»»

Військові зекономили 8,4 млн грн, двічі провівши торги на реконструкцію будівлі під готель

Західне територіальне квартирно-експлуатаційне управління Міноборони України замовило роботи з реконструкції будівлі №199/84 під готель у ТОВ «Ферозіт» за 18,255 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Йдеться про будівлю навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міноборони України. Перелік робіт включає загальнобудівельні роботи, проведення електропостачання, освітлення, опалення, вентиляції, прокладення водопроводу та каналізації. Технічним завданням також […] »»»

«Львівська залізниця» вперше купила вугілля у поляків

Регіональна філія «Львівська залізниця» ПАТ «Українська залізниця» 11 лютого замовила в АТ «Любельське вугілля «Богданка» (Польща) кам’яне вугілля на суму 256 тис. доларів. Вугілля придбали по 83,5 доларів за тонну, що становить 2 413 грн, в цю суму входить доставка на склад залізничників. Єдиним конкурентом на торгах виступило ТОВ «Торговий Дім «Тепло», яке пропонувало вугілля […] »»»

«Львівобленерго» закупило обладнання на 15 млн грн у фірми екс-партнерів міністра від БЮТ

ПАТ «Львівобленерго» 15 лютого, за результатами відкритих торгів, уклало два договори на постачання технологічного обладнання з ТОВ «ВАІК» на загальну суму 14,9 млн грн. Про це повідомляється у Віснику державних закупівель. Львівські енергетики закупили 3 490 комплектів електричної апаратури для комутації чи захисту електричних мереж за 11,91 млн грн та 1 214 комплектів електромонтажних пристроїв […] »»»

Екс-дружина Пісного активно зайнялась продажем нерухомості

10 лютого 2016 року Український інститут промислової власності зареєстрував знак для товарів та послуг «Креатив ріелті». Свідоцтво видане на ім’я Ольги Костик, екс-дружини генерала Василя Пісного, який працює в СБУ на посаді заступника начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю (управління «К»). Як зазначено на сайті інституту, знак можна використовувати в основному при […] »»»

НАШІ ГРОШІ

10.04.2016
09.04.2016
08.04.2016