Корпорація «Оболонь » є найбільшим національним виробником пива в Україні зі стовідсотковим українським капіталом. «Оболонь» входить до трійки лідерів пивного ринку , де представлена ​​шістьма пивним брендами у всіх цінових категоріях. За підсумками 2012 частка компанії у виробництві пива склала 29,8 %.

Крім стійких позицій на пивному ринку , корпорація «Оболонь » активно зміцнює свої позиції і на ринку безалкогольних напоїв. Корпорація займає впевнене друге місце з часткою ринку 15,8 % за підсумками 2012 року. Головний бренд корпорації « Живчик» є найулюбленішим сімейним напоєм українців. На ринку слабоалкогольних напоїв корпорація « Оболонь» також займає впевнене друге місце. Частка ринку за результатами 2012 року становить 28,2 %. На ринку мінеральної води корпорація « Оболонь» , маючи в портфелі два флагманських бренда — » Оболонська » та » Прозора» — входить в першу п’ятірку виробників з часткою ринку 4,3 %.

 

Якщо ви бажаєте стати  партнером команди або/та розмістити свою рекламу зателефонуйте за номером +38 050 331 50 07 — Кучер Валерій Федорович.

Tweet