This version of the page http://www.uapp.org/services.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-04-06. The original page over time could change.
Сервіси УАВПП / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Сервіси УАВПП

Тренінговий центр УАВПП

 

УАВПП виконує системну роботу з організації навчально-консультаційно-інформаційних заходів для працівників видавничих компаній.

Майстер-класи та тренінги УАВПП проводяться за спеціально розробленими програмами із залученням провідних вітчизняних і зарубіжних фахівців медіа-галузі.

 

Напрями навчальних програм:

- менеджмент видавничої компанії

- вузькоспеціалізовані курси для працівників редакцій (реклама, маркетинг, дизайн, збут, журналістські розслідування, редакційний менеджмент, нові медіа та інше)

Контактна особа з питань участі в тренінгах: 

Сергієнко Ольга

Телефон: (044) 425-58-21

E-mail: organizator@uapp.org

 

Календар запланованих заходів, див. на сайті УАВПП в розділі «Професійна освіта від УАВПП» 

 

Юридичний сервіс УАВПП

 

«Гаряча лінія» підтримки видавців

За допомогою «гарячої лінії» Ви зможете отримати професійні консультації з основних питань медіа-законодавства і нормативно-правового регулювання господарської діяльності видавничих компаній.

Час роботи «гарячої лінії» з 10:00 до 18:00

E-mail: lawyer@uapp.org

Контактні особи: Олександр Дяченко, керівник юридичного відділу УАВПП

Телефон «гарячої лінії»: (044) 425-58-21

 

 

 

Юридична розсилка

Юридична розсилка розповсюджується електронною поштою та присвячена висвітленню найбільш актуальних питань в сфері медіа-права і законодавства, оперативної інформації про останні зміни в чинному законодавстві та особливості правозастосування у судовій практиці.

 

Бібліотека медіа-права

З вересня 2008 на сайті УАВПП - www.uapp.org - працює «Бібліотека медіа-права», в якій систематизована інформація (статті, аналітичні матеріали, законодавство, судова практика) про обов’язки органів державної влади і права представників ЗМІ щодо отримання та надання інформації. Також наведені типові варіанти подолання відмови в надані інформації, роз’яснені можливості та порядок захисту інтересів, доступні для скачування зразки документів (звернення, заяви, клопотання тощо),  огляди судової практики та міжнародних стандартів доступу до інформації.

 

Юридичний Медіа Комітет (ЮМК) – профільне галузеве об’єднання медіа-юристів видавничих компаній преси та друкованих ЗМІ. Цільова аудиторія Юридичного Медіа Комітету (ЮМК)  – медіа-юристи, видавці друкованих та Інтернет ЗМІ, редактори друкованих ЗМІ, журналісти.Зустрічі в рамках Юридичного Медіа Комітету УАВПП проводяться щомісячно.Детальну інформацію ви зможете знайти тут - http://uapp.org/uk/lawyer.htm  

 

Інформаційний сервіс УАВПП

 

Інформаційний сервіс УАВПП включає в себе наступні напрямки:

- Редакторська підтримка сайту www.uapp.org
- Розміщення на сайті прес-релізів членів УАВПП
- Щомісячний випуск медіа-новин
- Інформування членів УАВПП про спеціальні можливості, знижки на відвідування спеціалізованих міжнародних подій та подій УАВПП
-Інформування членів про нові сервіси

- Спілкування та обмін досвідом в закритій групі на Facebook

Інформація на сайті УАВПП розміщується згідно з документом: Інформаційна політика сайту УАВПП