This version of the page http://www.obolon.ua/ukr/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-04-04. The original page over time could change.
Корпорація «Оболонь»: Корпорація

Корпорація

Місія

Щодня ми працюємо, щоб бути першими і не залишити спраглих на планеті.

Політика АТ «Оболонь»

Стратегія АТ «Оболонь» націлена на задоволення вимог та очікувань замовників і, за рахунок цього, на утримання лідируючої позиції на ринку пива та безалкогольних напоїв, при постійній увазі до збереження навколишнього середовища та врахування інтересів зацікавлених сторін.

Невід’ємною складовою частиною даної стратегії є постійне удосконалення системи управління, яка відповідає вимогам стандартів та правильне передбачення тенденцій розвитку ринку.

Спрямованість АТ «Оболонь» на удосконалення системи управління означає, що:

  • Ми є надійним партнером для наших постачальників і замовників при безумовному виконанні нормативних, законодавчих вимог, та договірних зобов’язань.
  • Ми підкреслюємо, що завтра ми повинні бути кращими в сфері якості, безпеки продукції та ставленню до довкілля та зменшення професійних ризиків для персоналу та людей, що знаходяться на території.
  • Ми вважаємо, що нашим обов’язком є постійне виконання очікувань замовників, щодо смакових якостей, зовнішнього оформлення, асортименту продукції та обслуговування.
  • Дії керівництва спрямовані на підвищення результативності системи управління.
  • Забезпечується підвищення мотивації співробітників і задоволеності замовників та інших зацікавлених сторін

Політика АТ Оболонь доводиться до співробітників та інших зацікавлених сторін.

 
ЧИ Є ВАМ 18 РОКІВ?
ТакНі
ВИБАЧТЕ,
ВХІД НА САЙТ
ЗАБОРОНЕНО