This version of the page http://k-p.net.ua/nformacya-pro-sayt.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-04-03. The original page over time could change.
Інформація про сайт
Кам'янець-Подільський » Інформація про сайт k-p.net.ua

Інформація про сайт k-p.net.ua

 

Кам’янець-Подільский - туристичне місто, життя якого вирує в сучасному ритмі.

Наш інформаційний портал містить актуальну інформацію, яка стане в нагоді як мешканцям Кам’янця-Подільського, так і його гостям.

Новини міста, інтерв’ю, коментарі фахівців, а також моніторинг місцевих ЗМІ – наш сайт дозволить вам бути в курсі останніх подій.

Вас втомили офіційні новини міста? Ми пропонуємо різноманіття думок та поглядів на хвилюючі вас питання. Наш портал містить усю необхідну інформацію про роботу комунальних служб Кам’янця-Подільського. Також ви завжди можете скористатись бізнес-довідкою, яку ми розмістили на нашому ресурсі. Сайт містить найповніший анонс культурних та мистецьких подій, в тому числі й розклад кіносеансів.

Для туристів та мешканців міста наш портал пропонує повну інформацію про розважальні заклади, фестивалі, та музеї Кам’янця-Подільського, їх адреси, телефони та вартість квитків, а також переглянути фотоальбом міста.

Кам’янець – місто з багатою історичною спадщиною. Для поціновувачів історії портал має унікальну добірку історичних матеріалів, які доступно та цікаво розкажуть вам про сучасне та минуле Кам’янця-Подільського.

 

Живіть у ритмі міста! Будьте завжди в курсі найцікавіших подій!

 



Кам'янець-Подільський

Наче зачаровані, зупиняються гості Кам'янця-Подільського на крутих берегах Смотрич - ріки. У серпанку проглядаються стрункі дзвіниці, приземкуваті оборонні вежі, стрілчасті вікна будівель минулих століть і просторі, світлі сучасні будівлі Кам'янця. «Перлиною на камені» називають місто, де природа і талант зодчих створили неповторний ансамбль обривистих берегів і фортечних стін. Поєднання стилів Сходу і Заходу, де мінарет і костел, ратуша і православна церква стоять поруч, де кожен камінь зберігає в собі відгомін історії, поставили Кам'янець-Подільський в один ряд із Києвом і Львовом по цінності історичних пам'яток.


Перший портал Кам'янця © 2010–2015
Сайт про місто Кам'янець-Подільський