This version of the page http://www.ua-energy.org/post/59102 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-03-28. The original page over time could change.
Український газовий інвестиційний форум ’16 | Ukrаїнська Energетика

Анонси

Український газовий інвестиційний форум ’16

2016-03-23

Коментарів: 0
  • Друк

23 березня 2016 року в Києві відбудеться Український газовий інвестиційний форум ’16 під патронатом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

 

Організатор Форуму – компанія A7 CONFERENCES, Cпіворганізатор – Dentons, Стратегічний партнер – Асоціація газовидобувних компаній України. Це перший міжнародний газовий форум з акцентом на інвестиційні можливості українського газового ринку. Мета Форуму – створити професійну комунікаційну платформу для відкритого публічного обговорення між представниками державних і міжнародних організацій, а також українських компаній, з метою вийти на новий рівень розвитку газового ринку України.

 

У Форумі візьмуть участь Геннадій Зубко, віце-прем’єр-міністр - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, Володимир Демчишин, Міністр енергетики та вугільної промисловості України, Чімяо Фан, Директор у справах України, Білорусі та Молдови, Європа та Центральна Азія, Світовий банк, Олександр Данилюк, Заступник Глави Адміністрації Президента України,Ганна Вронська, в.о. Міністра екології та природних ресурсів України,Юлія Ковалів, Перший заступник Міністра економічного розвитку і торгівлі України, Олена Макеєва, Заступник Міністра фінансів України, Іван Плачков, Президент Асоціації газовидобувних компаній України, Міністр енергетики та вугільної промисловості України (1999, 2005-2006), Данііл Майданік, Голова правління Асоціації газовидобувних компаній України, Ольга Бєлькова, Народний депутат України, Заступник голови Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, Андрій Коболєв, Голова правління НАК «Нафтогаз України», Олег Прохоренко, Голова правління ПАТ «Укргазвидобування», Юрій Вітренко, Директор з розвитку бізнесуНАК «Нафтогаз України»,Сергій Макогон, Виконавчий директор ПАТ «Укртрансгаз», Пол Шапіро, Старший банкір, Європейський банк реконструкції і розвитку,Аркадіуш Краснодебскі, Керуючий партнер та Голова практики енергетики та природних ресурсів Dentons (Польща), Конрад Динкевич, Керуючий партнер, AOT Energy.

 

Під час Форуму обговорюватимуть питання реформ українського газового ринку з точки зору ЄС, нові правила видобутку газу в Україні, а також податкові аспекти та надання ліцензій і дозволів на цю діяльність. Представники міжнародних компаній поділяться досвідом Європейського Союзу в питаннях реформування ринку блакитного палива та залучення інвестицій у газовидобувну галузь. Учасники Форуму обговорять виклики, з якими стикаються інвестори та фінансові установи України. Окрім того, під час заходу відбудуться зустрічі 1-на-1 між інвесторами та українськими компаніями, що працюють на газовому ринку.

 

У роботі Форуму візьмуть участь представники державних органів та міжнародних організацій, вітчизняні та закордонні газові компанії, іноземні інвестори в газовій сфері, а також представники комерційних банків і консалтингових компаній. Форум покликаний привернути увагу міжнародних інвесторів до потенційних можливостей українського газового ринку з метою залучення іноземних інвестицій у цей сектор.

 

На Українському газовому інвестиційному форумі ’16 буде презентовано нову профільну організацію: Асоціацію газовидобувних компаній України – професійну спільноту найбільших виробників газу, що створена для забезпечення енергетичної незалежності України за рахунок збільшення внутрішнього видобутку газу, сприятливого інвестиційного клімату та впровадження кращих галузевих практик. Як зазначає Голова правлінняАсоціації газовидобувних компаній УкраїниДанііл Майданік, завданням Асоціації є спільний рух до енергетичної незалежності України. 

 

Під час Форуму обговорюватимуть питання реформ українського газового ринку з точки зору ЄС, нові правила видобутку газу в Україні, а також податкові аспекти та надання ліцензій і дозволів на цю діяльність. Представники міжнародних компаній поділяться досвідом Європейського Союзу в питаннях реформування ринку блакитного палива та залучення інвестицій у газовидобувну галузь. Учасники Форуму обговорять виклики, з якими стикаються інвестори та фінансові установи України. Окрім того, під час заходу відбудуться зустрічі 1-на-1 між інвесторами та українськими компаніями, що працюють на газовому ринку.

 

У межах Форуму буде створено Каталог інвестиційних проектів українських державних та приватних підприємств, що працюють в газовому секторі. Каталог буде ексклюзивно презентовано на 9-ти міжнародних інвестиційних форумах «Invest & Trade in Ukraine», організованих компанією A7 CONFERENCES в Дубаї, Торонто, Варшаві, Лондоні, Франкфурті, Гонконгу, Алмати, Тель-Авіві та Нью-Йорку протягом 2016-2017рр.

 

Форум відбудеться під патронатом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України. Організатор Форуму – A7 CONFERENCES. Cпіворганізатор – Dentons. Стратегічний партнер – Асоціація газовидобувних компаній України. Партнер – ArabEnergyAlliance. Виставковий партнер – ЖК «OrangePark». Генеральний інформаційний партнер – Інтерфакс-Україна, Діловий ТВ-партнер – Перший діловий, Генеральний медіа-партнер – Український тиждень, Генеральний радіо-партнер – Голос столиці, Ексклюзивний медіа-партнер – ЛігаБізнесІнформ, Ексклюзивний бізнес медіа-партнер – газета «Бізнес», а також серед медіа-партнерів: 5 канал, Перша Шпальта, Українська енергетика, Українські новини, Компаньон, Delo.ua, KyivPost, Енергетика України, Ділова столиця, Energy. Oil& Gas, Новое время, Промисловість в фокусі, TheUkrainianTimes, BusinessViews, TheUkrainianJournalofBusinessLaw, Нафторинок, Термінал. За підтримки: УАІБ, MBAInternational, ACC, EBA, CUCC, KMBS, UVCA, Рік Європи в Україні 2020, UBC, ABC, Міжнародний інститут бізнесу.

 

Онлайн-реєстрація на Форум відкрита до 22 березня 2016 року на сайті: http://a7conf.com/gas

 

З питань акредитації ЗМІ, будь ласка, звертайтесь до Оксани Кадочнікової, менеджера зі зв’язків з громадськістю A7 CONFERENCES,зател.: +38 044 227 27 77, +38 068 120 53 35,   е-mail: oksana@a7-group.com

 

Місце проведення: вул. Велика Житомирська, 2А, готель InterContinental


Tweet

Коментарі

blog comments powered by Disqus

Новини

28.03.2016

"Київенерго" зробило перерахунок і повернуло киянам 124 млн гривень за тепло
Засідання наглядової ради "Укрнафти" перенесено через несвоєчасне подання матеріалів
За 2 роки Україна скоротила споживання газу в 1,5 рази
У Німеччині при купівлі електромобіля держава платитиме власникам від 3 до 5 тисяч євро
Минулоріч "Укртрансгаз" заощадив більше 2 млрд гривень на скороченні споживання газу для власних потреб
У продажу незабаром з'явиться бездротова зарядка для Tesla
Минулоріч Держенергоефективності видало 81 свідоцтво про належність палива до альтернативного

¬ всі новини

Публікації

  • Тижневий аналітичний звіт: 14 - 20 березня 2016 року

    У цьому випуску: Чи зберігається єдність в ЄС щодо санкцій проти Росії; Які є просування щодо альтернативної енергетики в Україні; Чому ціна на нафту демонструвала зростання; Яка відмінність між «Південним газовим коридором» та російськими проектами стає все більш очевидною; Як змінюються позиції України та «Гапрому» в арбітражі та які нові напрямки газотранспортного бізнесу хоче розвивати Україна Скільки газу залишилося в газосховищах після опалювального сезону та що планує Україна щодо постачань з Росії; Як і коли в Україні сподіваються отримати більше реверсних постачань газу з Європи; Як впливає на гравців ринку зниження попиту на електроенергію; Як уряд намагається посилити контроль за роботою українських АЕС.

¬ всі публікації