This version of the page http://ula.org.ua/en/advertisements (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-03-27. The original page over time could change.
Advertisements - Ukrainian Library Association
  • УКР
  • ENG
Dear visitor! Welcome to ULA Website
LoginRegistration
Конференції та семінари
19.04.2016 / Міжнародний семінар «Ринок е-книг та бібліотечне партнерство», 19-20 квітня 2016 р., Литва
07.04.2016 / Форум молодих бібліотекарів «Бібліотека на мапі міста», 7-8 квітня 2016 р., м.Київ
24.03.2016 / Семінар «Фандрейзинг для бібліотек», 24.03.2016 р., м. Київ
01.03.2016 / VI Всеукраїнська конференція «Сучасна бібліотечно-інформаційна безперервна освіта: європейські орієнтири», 1-4 березня 2016 р., смт.Славське Львівської обл.
28.02.2016 / Міжнародний семінар «Оцінка результатів діяльності бібліотеки та форми професійної мотивації бібліотекарів», 28-29.02.2016 р., Київ
Програма Komubook Biblio з поповнення фондів українських бібліотек (25.03.2016)

Платформа Komubook у співпраці з Українською бібліотечною асоціацією запускає програму Komubook Biblio, метою якої є поповнення фондів українських бібліотек новою літературою.

Платформа Komubook – це інноваційний український видавничий проект, що розпочав свою роботу у жовтні 2015-го року. Проект працює на основі краудфандингу, тобто залучає фінансову підтримку потенційних читачів для видання...

Read more ...
Стипендіальний конкурс для молоді ВПО на участь у Європейському Форумі Альпбах (16.03.2016)

Стипендіальний конкурс для молоді ВПО на участь у Європейському Форумі Альпбах розпочато!

Уже вдруге Київська ініціативна група Альпбаха проводить стипендіальний конкурс для внутрішньо переміщених осіб на участь у Європейському Форумі Альпбаха - 2016, який цьогоріч проходитиме з 17 серпня по 2 вересня традиційно у Альпбаху, Австрія.

До участі запрошуються громадяни України віком від 18 до 30...

Read more ...
Прохання про допомогу від Волинського обласного відділення УБА (14.03.2016)

До усіх небайдужих людей, усієї бібліотечної громади звертається з листом директор Локачинської центральної районної бібліотеки Волинської області –  Людмила Мариняк: «Світлана Іванівна Михалюк вже дванадцять років працює завідуючою бібліотекою-філією села Привітне Локачинської ЦБС Волинської області. Місцеві жителі поважають її не лише за професіоналізм, а й за людяність, щирість душі і добре серце. Пані Світлана легко знаходить спільну мову і з школярами, і з студентами, і з...

Read more ...
100 тисяч книг для українських бібліотек (12.02.2016)

У межах національного соціально-освітнього проекту “100 тисяч книжок для бібліотек”, ініційованого Фундацією Дарини Жолдак за логістичної підтримки Нової Пошти у партнерстві з Українською бібліотечною асоціацією, Форумом Видавців, телеканалом “Україна”, Міністерством освіти та науки України, Благодійним фондом “Коло” та Мистецьким Арсеналом навесні 2016 року буде здійснюватись розсилка книжок до бібліотек.

Read more ...
Конкурс на заміщення вакантної посади директора Центральної бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка для дітей м. Києва (03.02.2016)

Департамент культури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) оголошує конкурс на заміщення вакантної посади директора Центральної бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка для дітей м. Києва.

Read more ...
Акція «Здай макулатуру – допоможи бійцям АТО» (01.02.2016)

ГО «Сила єдності» закликає підтримати акцію «Здай макулатуру – допоможи бійцям АТО», яка націлена на популяризацію екологічної культури та формування громадської думки щодо роздільного збору сміття серед населення України.

Read more ...
Вакансія та благодійна акція від Галереї "Соборна" (21.01.2016)

Керівник просвітницького центру Галереї "Соборна":
- шукає людину на посаду менеджера з організації просвітницьких заходів. Якщо комусь буде цікаво ласкаво просимо )))
- та просить підтримати ініціативу в організації бібліотеки з відкритим доступом в галереї "Соборна". Цього року у них збільшилась кількість студій та клубів і батьки в очікувані чада не...

Read more ...
Співпраця УБА для поповнення фондів бібліотек (23.11.2015)

У межах соціального партнерства між УБА, видавництвом «Самміт-книга» та фондом Октая Алієва направлені в бібліотеки країни більше 1500 примірників філософсько-освітньої книги «Последняя жизнь». Українська бібліотечна асоціація висловлює подяку автору і видавцям за цю ініціативу.

Read more ...
Як реформа децентралізації та місцевого самоврядування вплине на галузь культури?  (16.11.2015)

Пропонуємо Вашій увазі унікальну можливість долучитися до обговорення важливих питань:

Як реформа децентралізації та місцевого самоврядування вплине на галузь культури? Які виклики стоять перед закладами культури на місцях? Як проводили подібну реформу в Польщі та які уроки заклади культури винесли після 10 років функціонування в децентралізованих громадах? Як заклади культури можуть знайти своє місце у реформаторській діяльності та окреслити шляхи подальшого розвитку?

Read more ...
Консультації та допомога членам УБА (05.10.2015)
Волонтер УБА Паранський Кирило може надати консультацію та допомогу членам УБА з таких напрямів:
Read more ...
Акція «Подарунок у майбутнє» (29.09.2015)

Наближається особливий день – день, коли кожен із нас може зробити важливий внесок у майбутнє нашої країни.

Цей день – 30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек.

Українська бібліотечна асоціація пропонує кожному мешканцю України подарувати бібліотеці книгу –...

Read more ...
Міжнародна книжкова виставка-ярмарок «Зеленая волна», 6-9 серпня 2015 р., м.Одеса (01.07.2015)

Українська бібліотечна асоціація запрошує відвідати Міжнародну книжкову виставку-ярмарок «Зеленая волна» в Одесі – один із знакових книжкових форумів України, подія року для всієї книжкової спільноти - читачів, видавців, книготорговельних підприємств.

Read more ...
Стипендії на навчання у програмі Управління Неприбутковими Організаціями (01.07.2015)

Готовий діяти та працювати для розвитку України? Прагнеш жити в розвиненій європейській державі та маєш бачення своєї ролі в процесі її творення? Тоді цей конкурс для тебе!

Read more ...
Всеукраїнський семінар для бібліотекарів «Рекомендаційна бібліографія в столітті знань», 15-16 жовтня 2015 р., м. Одеса (19.06.2015)

Українська бібліотечна асоціація та Одеська національна наукова бібліотека імені М. Горького запрошує на Всеукраїнський семінар для бібліотекарів «Рекомендаційна бібліографія в столітті знань»,  що відбудеться 15-16 жовтня 2015 р. в м. Одеса.

Read more ...
РОВ УБА визначило переможців! (04.06.2015)

Журі визначило переможців обласного конкурсу міні-грантів бібліотечних ініціатив від Рівненського обласного відділення Української бібліотечної асоціації, який стартував у березні 2015 року.

Read more ...
Рівненське обласне відділення Української бібліотечної асоціації оголошує конкурс для членів РОВ УБА (14.04.2015)

Конкурс міні-грантів підтримує бібліотечні проекти, які сприяють втіленню інноваційних форм бібліотечного обслуговування цільових груп, поширенню бібліотечних послуг для місцевих громад, заснованих на цифрових технологіях.

Read more ...
Міжнародна ініціатива «Chainstory» (08.04.2015)

Таллінська Центральна Бібліотека (Естонія) шукає бібліотекарів з України, які б мали бажання взяти участь у новому проекті їхньої бібліотеки. Він називається «Chainstory» (Історія-ланцюг).

Read more ...
Тренінг «Практична медіаграмотність» у Дніпропетровську (31.03.2015)

МБФ „Академія Української преси“ (АУП)  за підтримки програми «Бібліоміст» запрошує  бібліотекарів публічних бібліотек  із  Дніпропетровської, Запоріжської, Херсонської, Миколаївської та Одеської областей до участі в  2-денному  тренінгу « Практична медіаграмотність».

Read more ...
Тренінг «Практична медіаграмотність» у Харкові (31.03.2015)

МБФ „Академія Української преси“ (АУП)  за підтримки програми «Бібліоміст» запрошує  бібліотекарів публічних бібліотек  із  Харьківської, Полтавської, Сумської, Донецької та Луганської областей до участі в  2-денному  тренінгу « Практична медіаграмотність».

Read more ...
Переможці конкурсу «Професійні навчальні поїздки» (25.03.2015)
Щиро вітаємо переможців конкурсу програми «Бібліоміст» для бібліотекарів публічних бібліотек «Програма професійних навчальних поїздок: вивчення досвіду провідних бібліотек України» і з приємністю оголошуємо результати нижче (в форматі ім’я, прізвище та область).
Фінальне рішення далося нелегко конкурсній комісії, оскільки було необхідно обрати обмежену кількість переможців із 159 надісланих заявок.
Read more ...
Соціальний проект «Сонячні листи» (06.03.2015)

Центр соціального лідерства шукає волонтерів для благодійної програми «Сонячні листи».

Read more ...
Професійні навчальні поїздки: вивчення досвіду провідних бібліотек України (22.02.2015)

Шановні колеги! Маєте бажання підвищити власну професійну майстерність, поділитися досвідом з колегами та попрацювати з бібліотечними професіоналами з інших областей? У Вас є чудова можливість це зробити навесні або влітку 2015р.!

Read more ...
Конкурс до Всесвітнього Дня дарування Книги від видавництва «Час майстрів» (11.02.2015)

Усі ми звиклі до того, що 14 лютого - День закоханих, але ми маємо ще одну причину бути щасливими цього дня. 14 лютого – це Всесвітній День дарування Книги!

Read more ...
Конкурс на розроблення програми та проведення тренінгів на тему «Невідкладна адвокація» для публічних бібліотек (22.01.2015)

Рада міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) у рамках програми «Бібліоміст» оголошує конкурс на розроблення програми і проведення тренінгів «Невідкладна адвокація» для публічних бібліотек, які опинилися під загрозою закриття у зв’язку з обмеженим фінансуванням або зміною пріоритетів місцевої влади або матеріальними інтересами конкурентних інституцій чи окремих осіб.

Read more ...
В Україні ініціювали створення публічної некомерційної бібліотеки про Донбас (21.01.2015)

Дослідний проект Донбаські студії Фонду ІЗОЛЯЦІЯ ініціює створення публічної некомерційної бібліотеки про Донбас.

Read more ...
Конкурс «Організація та проведення тренінгу для тренерів з медіаграмотності для бібліотекарів» (19.12.2014)

Програма «Бібліоміст» (www.bibliomist.org) шукає підрядника для організації та проведення тренінгу для тренерів з медіаграмотності для бібліотекарів. Орієнтовний термін виконання проекту – до кінця квітня 2015р.

Мета тренінгу - підготувати медіакомпетентного бібліотечного фахівця, здатного самостійно орієнтуватися в сучасному інформаційному потоці, спроможного ефективно реагувати на сучасні комунікаційні виклики, проконсультувати користувачів бібліотек, та у свою чергу провести...

Read more ...
Акція "Творімо добро разом" (08.12.2014)

Запрошуємо Вас долучитись до акції  "Творімо добро разом" і скласти пожертву для подарунків (солодкі подарунки, продуктові набори, теплий одяг, засоби гігієни, українські іграшки і книжки) дітям з малозабезпечених сімей, дітей - сиріт воїнів АТО, героїв Небесної сотні, дітей малозабезпечених сімей з числа переміщених осіб, дітей, позбавлених банківської опіки.

Кожному жертводавцю буде надціслано Ангела, який буде оберігати Ваш дім і Ваш рід протягом наступного...
Read more ...
Громада і бібліотека (08.12.2014)

Останнім часом в соціальних мережах активно обговорюється тема про реформування Дніпропетровської Центральної міської бібліотеки. З метою інформування громади міста про дійсний стан бібліотеки, адміністрація та колектив бібліотеки запрошують читачів, громадськість міста, всіх кому не байдуже майбутнє головної публічної бібліотеки Дніпропетровська на відкриту екскурсію до бібліотеки (вул.Леніна,23) 9 грудня 2014 року о 16:00.

Read more ...

Письменницький марафон NANOWRIMO (31.10.2014)

2 листопада 2014 р. о 15:00у Державній бібліотеці України для юнацтвавідбудеться літературна вечірка з нагоди початку листопадового письменницького марафону NANOWRIMO.

Read more ...
Триває прийом зголошень на премію ім. Юрія Шевельова (21.10.2014)

Премія імені Юрія Шевельова заснована 2013 року Українським центром Міжнародного ПЕН-клубу, Києво-Могилянською Бізнес Школою, видавництвом «Дух і Літера» та Українським науковим інститутом Гарвардського університету. Присуджується раз на рік українському авторові за художню та наукову есеїстику, опубліковану протягом поточного року.

Read more ...
ULA News

 

24-03-2016 / Кабінет Міністрів України схвалив Стратегію розвитку бібліотечної справи в Україні до 2025 року
10-03-2016 / Акція Української бібліотечної асоціації «Передплати газету для мешканців зони АТО»
10-03-2016 / Міжнародна науково-практична конференція «Сучасна бібліотечно-інформаційна безперервна освіта: європейські орієнтири», 1-4.03.2016, смт. Славське. Підсумки
Підписатись на RSS

Сlassifieds
25-03-2016 / Програма Komubook Biblio з поповнення фондів українських бібліотек
16-03-2016 / Стипендіальний конкурс для молоді ВПО на участь у Європейському Форумі Альпбах
14-03-2016 / Прохання про допомогу від Волинського обласного відділення УБА
12-02-2016 / 100 тисяч книг для українських бібліотек
03-02-2016 / Конкурс на заміщення вакантної посади директора Центральної бібліотеки ім. Т.Г. Шевченка для дітей м. Києва
01-02-2016 / Акція «Здай макулатуру – допоможи бійцям АТО»
21-01-2016 / Вакансія та благодійна акція від Галереї "Соборна"

Найближчі події

07.04.2016 / Форум молодих бібліотекарів «Бібліотека на мапі міста», 7-8 квітня 2016 р., м.Київ
19.04.2016 / Міжнародний семінар «Ринок е-книг та бібліотечне партнерство», 19-20 квітня 2016 р., Литва