This version of the page http://www.ukrdzi.com/novini/metalurgiyniy-kompleks (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-03-20. The original page over time could change.
Металургійний комплекс
Металургійний комплекс

Головна  »  Новини  »  Металургійний комплекс
Китайські виробники знову підвищили ціни на сортовий прокат
25 Лютого 2016

В очікуванні відновлення споживчого попиту після тижневого святкування Китайського Нового року, ціни виробників на арматурний прокат зросли в середньому на 2-5 дол. США/т, на катанку - на 6-8 дол. США/т.

детальніше

 
Світові ціни на коксівне вугілля знизилися на 5 дол. США/т
04 Лютого 2016

Котирування на високоякісне коксівне вугілля hard на світовому спот-ринку в середині січня знизилися на 5 дол. США/т, до 70-75 дол. США/т, FOB порти Австралії та Північної Америки, чому сприяла перенасиченість пропозиції при відносно помірному попиті.

детальніше

 
Подорожчання китайської квадратної заготовки може призвести до зростання котирувань арматури на ринку Туреччини в осяжній перспективі
14 Січня 2016

На поточному тижні відзначалося зростання котирувань на квадратну заготовку з Китаю для споживачів Туреччини.

детальніше

 
Рост объема добычи песка природного в Украине в ноябре 2015 года
24 Грудня 2015

В ноябре 2015 года объем добычи песка природного по сравнению с ноябрем 2014-го увеличился на 9,2%.

детальніше

 
Залізна руда дещо зміцнилася в ціні
23 Грудня 2015

Відносна стабілізація в секторі металургійної продукції та деяке пожвавлення торговельної активності призвело до незначного зміцнення світових цін на залізну руду – деякі металургійні підприємства Китаю почали фрахтувати судна, щоб встигнути доставити вантаж до Місячного Нового року (8 лютого 2016 року).

детальніше

 
Несприятлива кон’юнктура ринків готового сталевого металопрокату викликає зниження експортних котирувань в Туреччині
04 Грудня 2015

Помірний попит на турецький сортовий прокат викликав зниження ключових котирувань, яке спостерігалося в перших числах грудня.

детальніше

 
Ціни на оцинкований прокат в Європі досягли мінімуму
18 Листопада 2015

На європейському ринку плоского прокату з покриттям відзначається відносна стабілізація цінових рівнів після 5-місячного періоду падіння цін.

детальніше

 
Україна знизила видобуток залізної руди на 3%, але збільшила загальний експорт залізорудної сировини на 11%
13 Листопада 2015

За попередніми даними об’єднання підприємств "Металургпром", у січні-жовтні 2015 року виробництво непідготовленого залізорудної сировини в Україні склало 66,87 млн т, що на 3% нижче показника аналогічного періоду 2014 року.

детальніше

 
Низький попит на сортовий металопрокат будівельного призначення призводить до подальшого зниження котирувань квадратної заготовки і арматури
15 Жовтня 2015

Котирування сортового прокату на ключових напрямках у звітний період продовжували знижуватися. Більше того, цей процес прискорився внаслідок здешевлення сталевого брухту в США, країнах Європейського Союзу, Південно-Східної Азії та Туреччини.

детальніше

 
Російський внутрішній ринок плоского прокату демонструє стабільність котирувань, однак оператори ринку сподіваються на зростання
25 Вересня 2015

Відносну стабільність демонстрував ринок російського плоского прокату на поточному тижні.

детальніше

 
  1    2    3    4    5    6    наступна  ...  кінець
 
Маркетингові дослідження
Про підприємство
Інформаційні продукти