ПАТ «Банк Форвард» (далі Forward Bank) – український комерційний банк, основний фокус діяльності якого спрямований на обслуговування приватних клієнтів. Forward Bank особливу увагу приділяє сегментам споживчого кредитування, картковим продуктам і привабливим депозитним пропозиціям для населення України. При цьому акцент роботи банку зроблено на інноваційність продуктів і послуг європейського рівня та впровадження нового підходу в якості обслуговування.

Пріоритети діяльності Forward Bank – це турбота про фінансове благополуччя і спокій клієнтів та високі міжнародні стандарти якості банківських продуктів і сервісів.

Надійність Банку та ефективність його діяльності підтверджені авторитетними рейтингами та дослідженнями.

  • Forward Bank входить до «50 провідних банків України», займаючи 32-ю позицію у рейтингу, складеному аналітичною групою «Фінансовий клуб» спільно з НАБУ (травень 2015) і займає 9 місце серед банків-лідерів України за кількістю емітованих карт станом на 01 січня 2015 р.
  • Forward Bank стабільно входить до ТОП-10 найнадійніших банків України, згідно з Рейтингом надійності банківських депозитів впливового агентства «Стандарт-Рейтинг» – за результатами 1-го кварталу 2015 р. Банк зайняв 10 позицію (червень 2015).
  • Forward Bank увійшов до ТОП-20 Рейтингу наднадійності банків, опублікованого авторитетним виданням «Личный счет» (квітень 2015).
  • Банк увійшов до ТОП-15 фінансових установ, які найбільш якісно управляють своєю репутацією, згідно з результатами першого українського рейтингу «РЕПУТАЦІЙНІ АКТИВісти», підготовленого спільно Українською PR-Лігою, редакцією щотижневика «Бізнес» і групою компаній «NOKsFishes» (березень 2015).
  • Депозитам Банку присвоєно індивідуальний рейтинг надійності на рівні «5+» ВІДМІННА НАДІЙНІСТЬ, за даними дослідження національного агентства IBI-Rating (червень 2015).
  • Банк увійшов до ТОП-150 кращих роботодавців країни, згідно з авторитетним рейтингом «Капітал 500. Кращі роботодавці України 2014» (грудень 2014).

Forward Bank є правонаступником ПАТ «Банк Руский Стандарт» (Україна). Банк є членом Фонду Гарантування вкладів фізичних осіб і входить до групи середніх банків, згідно з класифікацією Національного Банку України.

Ліцензія НБУ № 226 від 30.10.2014 р.