This version of the page http://www.ua-football.com/conferences/krutorogov (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-03-07. The original page over time could change.
UA-Футбол. Конференция. Кирило Круторогов
Конференции

Кирило Круторогов

Професія коментатора, переважно, зумовлює монолог у прямому ефірі. Проте більшість коментаторів прагне бути співрозмовником для глядача, нехай, невидимим і безконтактним.

Але ж футбол – це емоції. Без дискусій і сперечань футбол втрачає свій смак і нагадує безалкогольне пиво. 

З дитинства батько привчав мене цінувати щирість. І як в житті, так і в ефірі, я намагаюся бути щирим.

Працюючи коментатором понад 6 років, я ніколи не закривався від глядача: критичного та злого або позитивного і вдячного. Я розумію, для кого працюю і мені цікава Ваша думка!

Перш за все, для того, аби мати можливість вести діалог, аби запитання не повторювалися, а відповіді на них не втрачалися, і створена ця конференція. Сподіваюся, нам буде взаємно цікаво ! ¡Vamos, amigos!  

  • Страницы
  • Все
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Перейти на страницу:

Вопрос

Ответ

http://nv.ua/opinion/panchuk/kak-aleks-tejshejra-v...

Откуда взялося это,которое называет себя корреспондентом?Наверняка из конюшни г-но Васильева.Или я ошибаюсь?

Marcelino (Запорожье)

06.03.2016 12:30:43

Добрый вечер, Кирилл!

Моя первая брошенная на полпути книга меня очень озадачила, вернее, удивляло то, что в этом всемирно известном шедевре я не вижу ничего шедеврального. Со скрипом прочиталось ¾ книги. Оставалось совсем чуть-чуть, но это оказалось выше моих сил. Хотя, я, как и Вы, надеюсь когда-нибудь дочитать. Когда придёт время. А, может, и не придёт.))

По поводу украинских книг, то тут я Вам не советчик. Не читаю книги на украинском, даже обхожу их стороной. Да, как-то так. Хотя, язык красивый, мелодичный. Песни слушаю, фильмы смотрю, но вот.. не читаю.))

А как Вы, кстати, относитесь к аудиокнигам? Я, например, не могу сосредоточиться. Без зрительного контакта с текстом)))) Всё время отвлекаюсь. )

Биографии. Помню, меня очень впечатлила биография Амосова. Это была какая-то статья, даже не книга. Потом была биография Паганини, Юнга и.т.д. Интересно узнавать, как находили свой путь выдающиеся люди.

В вопросе об известной исторической личности подразумевалась амбивалентность восприятия, а не сама личность. В общем, не важно.

По поводу слабостей. Вредные привычки, к примеру. А то, о чём говорите Вы – это даже не слабости, это крайности.)))

Nufcьo (Китежград )

22.12.2015 20:05:06

Доброго дня!

Те, що твір визнаний усім світом далеко не означає, що він дійсно подобається усім без виключення:) І вважаю це нормально, якщо його не хочеться дочитувати. Або ще не час. Або просто не Ваше.

Аудіокниги віднедавна почав регулярно використовувати. Слухаю їх перед сном, часто саме під них засинаю. Наступного вечора шукаю, на якому місці вирубився і починаю звідти наново:)

Пошукаю біографію Амосова. Його персона для мене, скажімо так, має дуже особливе значення!

Щодо особистостей - все ж нікого не назву. Не маю ні до кого якихось особливих емоцій. Хіба що огиду до Гітлера та Сталіна.

А щодо шкідливих звичок - ставлюся до них негативно. Алкоголь - хіба що в міру, не до втрати адекватності. Сенсу в сигаретах не розумуію. Залежність від них надумана кожною людиною сама для себе. Вважаю це психологічною залежністю, а не фізиологічною. Тож краще не починати. До наркотиків, будь-яких, ставлюся вкрай негативно.

Кирило Круторогов

23.12.2015 14:37:51

И снова здравствуйте.))

Ну, если Вы не против, тогда ещё несколько вопросов.:)

Бывало ли такое, что Вы не дочитывали книгу до конца? Допустим, она была настолько скучна/затянута/ужасна/бессмысленна и т.д. и т.п. У меня такое было пару раз, признаюсь честно. Причём, это были весьма известные, расхваленные критиками/ и не только/ книги. Или Вы дочитываете всё без исключения, чисто из принципа?)) Что, собственно, весьма похвально.)

Ещё по поводу языка. Вы читаете книги на украинском? Ищете специально в украинском переводе или для Вас это не столь важный аспект?

Любите ли Вы читать биографии известных людей? Если да, то чья вас впечатлила наиболее сильно?

Возможно, Вам больше нравятся автобиографии/дневники/мемуары?

Что для вас гениальность? Согласны ли Вы с Эдисоном в том, что гений - это 1 % вдохновения и 99 % пота? Или это врождённое свойство личности? Или у Вас есть своя формула?

Есть ли какая-то известная историческая личность, которая вызывает у Вас одновременно презрение и восхищение?

Как Вы относитесь к чужим слабостям /разного рода/?

В какой стране Вам хотелось бы побывать больше всего?

На каком стадионе?:))

Судя по списку фильмов, Вы любите триллеры, а как насчёт комедий? Топ-5.))

Nufcьo (Китежград )

22.12.2015 12:50:08

Доброго вечора!

Бувало, і неодноразово. Колись думав про те, що неправильно кидати книгу, не дочитавши. Але переконався, що мучити себе тим, що не цікаво - не варто. Якщо тому бути - прийде час і можна буде ознайомитися знову, можливо, зайде з другого разу. Зокрема, так в мене було з "Дєті Арбата". Колись цю книгу читала моя мама, а опісля спробував я - не зацікавило, кинув. Потім випадково натрапив на неї знову, спробував, і захопився:)

Я наполегливо шукаю книги, написані українською, переважно, українських авторів, адже переклади - це зовсім інше, вони навряд чи відрізнятимуться якісною оригінальною мовою. АЛЕ, на жаль, мало чиї роботи українських авторів мені дійсно цікаві. Бувало, що не дочитував і кидав, прочитав до кінця кілька робіт Шкляра і Кокотюхи. Нормально, але не скажу, що у захваті. Тож, якщо є, що порадити саме українською, буду вдячний.

А, наприклад, першу книгу трилогії Сафона "Цвинтар забутих книжок" я прочитав саме українською - дуже сподобалося, шукав і продовження українською, та не знайшов, решту читав вже російською. Але, в цілому, якщо цікаво, то читаю, незалежно від мови.

Ніколи не захоплювався біографіями. Прочитав автобіографію Ібрагімовіча, нормально, на раз, для загальної обізнаності, але під враженням не ходив. Сподобалася автобіографія Раджа Перумала "Король договорняков", там є, з чого здивуватися і про що дізнатися футбольному уболівальнику:)

Напевне, для мене геніальність - це особлива унікальність, що дозволяє певній людині буди особливим, цікавим, яскравим, відмінним від інших в певній сфері діяльності. Скажу щиро, таку думку Едісона почув вперше, але не згоден з цим. Вважаю, що генієм народжуються. Далі важливо виявити цю унікальність і правильно, старанно її розвинути, швидше за все, за чиєюсь допомогою.

Щодо історичної особистості... Батько з дитинства казав мені: "не утворюй для себе кумирів", тож і не утворюю:)

Які само слабкості Ви маєте на увзі?:) Якщо людина слабка до того, аби роздягатися на людях і показувати свої принади з-під пальта, то вкрай негативно:)

Я маю величезне бажання помандрувати по Іспанії, без часового обтяження. Був тільки в Барселоні і залишився під надзвичайним враженням і у великому захваті від цього міста. Власне, з більшості тамтешніх стадіонів хотів би покоментувати:) Також цікава Німеччина і США, особливо після книги "Одноетажная Амєріка":)

Люблю ті фільми, що тримають в напрузі і викликають питання по ходу перегляду. Комедії дуже люблю, раніше, то взагалі був найулюбленіший жанр, але зараз не часто вдається наштовхнутися на щось дійсно цікаве, смішне і небанальне.

Подобається:

- Вибух з минулого

- Різдвяні канікули, Європейські канікули (про Грізволдів з Чеві Чейзом)

- Сам удома

- Легок на помине

- серіал Універ:)

Кирило Круторогов

22.12.2015 18:50:15

Здравствуйте. А давайте поговорим не о футболе. Для разнообразия.:)

Итак,Вы в повседневной жизни общаетесь на украинском языке, или всё-таки на русском?

Кстати, этот же вопрос, но уже касательно А. Михайлюка и А. Малиновского. Если не секрет, конечно.)

Ваши увлечения /помимо футбола/? Спорт? Музыка? Танцы? Живопись? Наука?))) хы, ну а вдруг))

Ваш любимый поэт? Если таковых много, тогда назовите пару-тройку фамилий.

Возможно, есть какое-то знаковое для Вас произведение. Оч интересно.

Ну и, т.к. Вы, как я понимаю, книголюб, то не могу не спросить о книгах. Можете ли Вы назвать писателя, все произведения которого Вы прочли на одном дыхании? Это, кстати говоря, довольно редкая вещь. Говорю, естественно, только за себя. Возможно, у Вас всё иначе.

Была ли в Вашей жизни книга, читая которую Вы понимали, что она будто написана о Вас?

Была ли книга, которая Вас вдохновила на что-либо грандиозное/кардинальное/сумасбродное?

Хотелось бы задать вопросы по конкретным произведениям, но есть вероятность, что Вы их не читали. Поэтому, не рискну.

Ну и, пожалуй, топ-5 лучших фильмов всех времён, на Ваш взгляд.

Nufcьo (Китежград )

21.12.2015 14:57:34

Доброго дня! І щиро дякую за цікаві запитання:)

Мої близькі, найближче оточення, спілкується російською, тож з ними спілкуюся російською. Але я дуже люблю спілкуватися українською, тож намагаюся робити це якнайбільше і якнайчастіше:)

З Сашком спілкуємося українською, з Андрієм, переважно, російською. Але коли як, може бути і навпаки:)

Футбол не просто моє захоплення, а ледве не основна життєва складова. Не дуже вистачає часу і бажання, аби серйозно відволікатися ще на щось стороннє. Тому є хіба що дрібнички, якими також можу займатися у вільний час або задля того, аби трохи відволіктисяперезавантажитися мозками:)

Коли в мене випадають вихідні, я, частіше за все, обов"язково щось готую. Мені подобається робити це для близьких, тішуся, що їм досмаку:)

Також я дійсно дуже люблю книги, не скажу, що читаю запоєм - не вистачає посидючості і вміння не відволікатися на інтернет:) Але щодня обов"язково читаю щось художнє (без урахування великої кількості футбольної інформації), зокрема, в громадському транспорті:)

Нещодавно відкрив для себе каталонського автора Карлоса Руїса Сафона, його твори (не всі, але абсолютну більшість) дійсно прочитав на одному диханні. Насправді не міг відірватися! До ще двох, що є в перекладі, просто не дійшов. Також мені дуже сподобалися твори Павла Санаєва, прочитав їх миттєво. Ще у моєму великому фаворі трилогія Анатолія Рибакова "Діти Арбата", коли прочитав першу частину, "підсів" на тему сталінських репресії, до і післявоєнну. Шукав і перечитував інших авторів, що писали на цю тематику. Зокрема, "Московська сага" Аксьонова і його ж "Москва-ква-ква", а також "Зелений шатєр" Уліцької.

Зараз закінчую "Щегол" Донни Тартт, також дуже і дуже цікаво,

Щодо книги, по якій би здалося, що написана про мене - ні, такого не було. А щодо натхнення на якусь діяльність - деякі книги надихають на спробу коментувати цікавою, небанальною мовою, робити ємні аналогії, проводити оригінальні паралелі. Мені самому здається по своїм ефірам, що мій мовний багаж поповнюється, і саме завдяки книгам, не знаю, як збоку:) Також деякі книги надихають писати і самому. Можливо, колись щось вдасться:)

По фільмам. Тут я не експерт. Мені і самому важко обирати, далеко не завжди переглядаю одним разом фільм від початку до кінця. Я не даватиму оцінку "ТОП-5 найкращих фільмів усіх часів", я просто назву п"ятірку своїх улюблених:)

- Лучшее предложение

- Все путем

- Бессонница

- Трилогія про Ганібала (Мовчання ягнят тощо)

- Иллюзия полета

Ще раз дякую за питання, ставте іще:)

Кирило Круторогов

21.12.2015 21:11:26

Чи планується конкурс коментаторів на каналах Футбоол ?

shukatі (Стрий)

20.12.2015 14:54:17

Я про це нічого не чув.

Кирило Круторогов

21.12.2015 09:54:08

Ти писав, що Кріштіану востаннє увійшов до трійки претиндентів на Золотий мяч. Можливо. Але мені здається, що це не так. Я думаю, що ця людина-машина зараз дещо відпочивала для того аби набрати оптимальну форму під кінець весни і втримати її протягом Евро-2016. Кріштіану розуміє, що аби досягти ще успіху і отримати ще один ЗМ потрібно на своїх плечах витягнути Португалію до перемоги. Тим паче, не одна людина працює над його фізичною та емоційною формою.

boka1991 (Славянск)

11.12.2015 00:54:44

Це одна з версій. Ваша. Я ж із нею категорично не згоден. Сумніваюся, що Роналду навіть припускає, що може досягнути успіху зі збірною Португалії на Євро. Здається, він вже заспокоївся, розуміючи, що рівних йому в збірній нема, а між ним і рештою - велика прірва, аби реально претендувати на вагомі здобутки. Ситуація схожа з тією, що в Ібрагимовича в зб.Швеції. Це моя версія.

Я не кажу, що португальці слабкі, але навряд претендуватимуть на золото.

І зовсім не думаю, що він собі дозволив зараз розслабитися, аби зберегти сили на Євро. У "Реала" і без того не найкращий період, і він це розуміє, аби дозволяти собі подібне.

Кирило Круторогов

16.12.2015 16:24:18

Ти колись коментуав матчі зі стадіону за межами України? Якщо так - то в яких країнах і на яких стадіонах?

boka1991 (Славянск)

10.12.2015 19:44:16

На жаль, поки що ні.

Кирило Круторогов

16.12.2015 16:24:07

Добрый день, Кирилл!

Хочется узнать Ваше мнение по поводу последнего матча Барселоны. Для меня эта ничья стала большой неожиданностью. Ничего, как говорится, не предвещало.:) Что это было? Игроки решили, что если они победили мёртвый(грубо говоря) Реал, то что уже говорить о Валенсии? Или усталость? Или пижонство(как сказал один комментатор)? Ну и Ваше мнение о нынешней форме Месси? В последних матчах он заметно нервничает. В общем, хотелось бы узнать точку зрения эксперта по испанскому футболу.:)

lissalicc (Херсон)

07.12.2015 10:25:15

Доброго дня!

Я думаю, певною мірою на усі три поспіль нічиї могла вплинути деяка самовпевненість, а також відсутність можливості для якісної ротації. Час від часу команда, і, зокрема, ТРІО виходить на суперрівень, але неможливо, аби все йшло ось так суперсильно весь сезон. Не вважаю ці втрати катастрофічними і впевнений, що ще будуть і нічиї, і поразки. Це звичайний процес!

Щодо Мессі, то все в порядку із ним. Людина дуже багато пропустила, та навіть після такої паузи він грає дуже сильно. Набере форму - діятиме іще сильніше:)

Кирило Круторогов

16.12.2015 16:21:08

Буду на ти. Викати не бачу жодного сенсу.Ти занадто агресивно відносишься до деяких моментів. Будь спокійнішим, більше посмішок та гумору у відношенні до тих, хто тебе намагається підколоти. Ти ж публічна людина - без цього ніяк. тоді тебе ще більше поважатимуть та цінуватимуть як професіонала

boka1991 (Славянск)

07.12.2015 00:33:49

Про що взагалі мова?

Кирило Круторогов

07.12.2015 02:24:30

Можете оцінити мої статты а то я починаючий хочеться вашої думки

Чи зможе Барса повторити здобутки минулого сезону зберігаючи таку неймовірну форму?

neredered (Львiв)

04.12.2015 22:07:33

Я хочу дати абсолютно щиру пораду Вам та іншим, хто починає в журналістиці. Порада без ударів в груди зі словами "та я такий класний", а просто по-людські!

Не треба шукати мене або когось іншого з журналістів, аби Вас оцінили - зараз є чудова можливість публікуватися в блогах, зокрема і на http://www.ua-football.com Там Вас можуть оцінити і висловити свою думку не один-два журналісти, а читацька аудиторія. Справжня читацька аудиторія. Вас критикуватимуть і заохочуватимуть в коментарях. Тобто Ви ВЖЕ спробуєте себе у ролі журналіста, якого публікують! А якщо Ваші роботи дійсно якісні і варті більшої уваги, вони можуть потрапити на головну сторінку. А журналіст-то і має прагнути до публікації на читаємому ресурсі, правильно?! Успіху!

Щодо "Барселони" - побачимо. По-перше, думаю, в них ще буде спад. По-друге, минулий сезон вони почали гірше, а потім, приблизно з зими, понеслись неймовірно. Невже зможуть нестись неймовірно такий тривалий відрізок, але раніше вийшовши на такий рівень? Поживемо-побачимо!

Кирило Круторогов

05.12.2015 13:30:08

с переходом Гарі Невіла, постає таке питання.

Чи були взагалі успішні англійці котрі тренували в Іспанії?)

Andr|-() (Австралия)

03.12.2015 20:54:40

В залежності від того, що вважати успіхом:)

Перший, кого підкидає пам"ять - сер Боббі Робсон. Попрацював з "Барселоною" лише один сезон, виграв Суперкубок Іспанії, Копа дель Рей і Кубок володарів кубків. Програв в останньому турі "Реалу" не просто в Ель-класіко, а у вирішальному матчі в боротьбі за золото Прімери. Звільнили.

На англійців робили ставку, коли футбол лише починав розповсюджуватися Іспанією. Зокрема клуб "Атлетік" Більбао заснували англійці. Їх співвітчизник Фред Пентланд робив "Атлетік" двічі поспіль чемпіоном Іспанії і 5 разів (зокрема, чотири поспіль) здобував Кубок країни.

Трохи пізніше Вільям Гарбат в середині 30-х ще раз здобував для "Атлетіка" чемпіонство.

Ірландець Партрік О"Коннел спершу вивів "Бетіс" з Сегунди до Прімери, а за три роки завойвував із "зелено-білими" чемпіонство Іспанії.

Можна згадати також валлійця Джона Тошака - здобував з "Реал Сосьєдад" Кубок Іспанії і з "Реалом" вигравав золото Прімери.

А нещодавній приклад Девіда Мойєса показав, що його британський погляд на гру, з довгим пасом і спробою діяти на "нуль" команді, яка не вміє так грати і не має якісних захисників, зробила його перебування в Іспанії, як на мене, абсолютно абсурдним.

Кирило Круторогов

04.12.2015 18:51:52

Слушали ли Вы, как комментировали матчи Маслаченко, Озеров, Махарадзе?.. Записи старые найти ведь не проблема. если да, то интересно Ваше мнение. Кто и чем был интересен? Актуальны ли они были бы сейчас?

oleza-kolos (Киев)

01.12.2015 21:24:51

Я не хочу виглядати тут критиком Метрів. Висловлю думку, як звичайний глядач.

По-перше, не скажу, що я переслуховував і ретельно аналізував, аби зараз казати: хто чим саме цікавий.

По-друге, гадаю, не варто порівнювати Озерова, Махарадзе з Маслаченко. Маслаченко мав значно сучаснішу манеру коментування, адже працював у наші часи. Махарадзе я чув наживо у дитинстві, матч Динамо К-Баварія, коли він напочатку сказав, що заб"ють грузини і забили Каладзе та Деметрадзе, по-моєму. Він мене заворожував! Озерова в сучасному житті і сучасному ефірі навіть важко уявити.

Нині і вже давно мене заворожує манера роботи Юрія Розанова. Мовою! Чудовою, ємною, смачною мовою, інтонаціями, грою голоса, паузами. Я мрію хоча б трішечки саме в цих компонентах, але українською, з часом наблизитися до його рівня.

Кирило Круторогов

02.12.2015 12:18:43

Доброго дня, Кирило

Скажіть будь-ласка чи нема у Вас бажання стати ведучим Европейського вікенду????? (Роберто зараз в ЗСУ, а не період його відсутності хтось міг би його замінити) Моя думка Вам потрібно спробувати проявити себе в цій парафії.Чи є у Вас такі амбіції, і чи розмовляли на рахунок цього з Денисовим?

Crotovich (Львів)

01.12.2015 16:37:07

Вітаю!

Ми всі поважаємо нашого друга і колегу Роберто Моралеса, і з нетерпінням чекаємо на його повернення до роботи: у коментаторські кабіну, і студію "Європейського вікенду"!

Сумніваюся, що будь-хто з колег приміряв на себе його роль в цьому проекті! Я про це навіть не замислювався! Але з Роберто вже домовився, що, коли він повернеться, запросить до себе на програму в якості гостя:) Він сказав: "обов"язково!":)

В мене невеликий досвід роботи у кадрі: один раз брав участь якраз у "ЄВ", ще раз - в "Ніч ЛЧ онлайн". Мені було цікаво. А як виглядало з боку - мені судити важо:)

Кирило Круторогов

01.12.2015 17:31:52

Матч Шахтера с Реалом вселяет надежду в то, что у горняков есть хороший потенциал. Приятно удивил характер команды и 3 забитых мяча на последних минутах. Скорее всего Шахтер все таки выйдет в ЛЕ, как оцените шансы команды в этом турнире?

Aleksandr Iliin (Харьков)

26.11.2015 13:23:54

Доброго вечора!

Я вважаю, що і "Шахтар", і "Динамо" можуть вести боротьбу за вихід у фінал ЛЄ. Це точно! Власне, минулорічний приклад "Дніпра" підтверджує це. Не бачу в ЛЄ команди, які наводили би острах в контексті потенційного суперника для наших в цьому турнірі. Ні, я не недооцінюю, цього робити ні в якому разі не можна!

Тим не менш, дуже сподіваюся, що "Динамо" кваліфікується в плей-офф ЛЧ, а "Шахтар" дійсно побореться за перемогу в ЛЄ!

Кирило Круторогов

01.12.2015 17:28:04

Бенитес и Реал, как думаете насколько затянется это рандеву? Близок ли конец Рафы в Мадриде?

fieber (Днепропетровск)

19.11.2015 17:55:34

А що сталося, що є привід так говорити? Реал до останнього туру залишався єдиною командою, що не програвала в Прімері. А це 11 турів. Будь-якій людині на новому місці роботи потрібен час. Я не виправдовую Бенітеса. Давайте просто зачекаємо, подивимося, що і як буде, а потім вже аналізуватимо його шанси залишитися в Мадриді. Повторюсь, поки нічого не трапилося, аби говорити про кінець.

Користуючись нагодою, поділюся відео своєї конференції на тему Ель-Класіко, "Реала" і Бенітеса зокрема!

https://http://www.youtube.com/watch?v=gP8Z_2iMYNc

Дякую за увагу!

Кирило Круторогов

20.11.2015 23:18:27

Доброго вечора, Кирило!

Вітаю з успіхом нашої головної команди!!! Сбірна України з 6-ї спроби таки подолала раунд Плей-офф і вийшла до фінальної стадії ЕВРО-2016 у Франції!

Українська сбірна потрапила до 2-го кошика при жеребкуванні у грудні, так само як Австрія, Італія, Росія, Швейцарія та Хорватія!

Як, на Вашу думку, зіграла українська сбірна у матчі-відповіді проти словенців? Чи дійсно Словенія була гідним суперником, представивши себе не гірше Франції та інших? Чи не занадто грубо себе поводили наші конкуренти за місце на ЕВРО?

Які перспективи українців на европейському форумі влітку? Або зараз зарано оцінювати можливості, враховуючи ще півсезону на клубному рівні?

Biralek (Кировоград)

18.11.2015 18:46:10

Доброго вечора!

Навзаєм! Наша збірна подарувала нам свято!

Я вважаю, що збірна Словенії була і довела, що є гідним суперником, який мав реальні претензії на Євро. Що означає "не гірше Франції та інших"? Чи дорівнюють вони за рівнем Франції та іншим учасником фінальної стадії Євро? Не з Францією їх потрібно порівнювати, але таких команд, на зразок Словенії, на Євро буде чимало, як на мене.

Щодо грубості - так, вони грали грубо. Але було обрано відповідну стратегію і тактику, вони грали агресивно з перших хвилин. Вважаю, що коли з нами грати агресивно - це утворює нам проблеми, змушує метушитися, припускатися помилок. Вони грали саме так. Чудово, що в певний момент ми змогли вирівняти гру і затиснути їх до їхнього ж штрафного майданчика. Можливо, в той час ми не створили надто багато небезпечних моментів, але вважаю, що це була переламна мить!

Не хочу оцінювати перспективи, хочу зараз: насолоджуватися думкою, що ми будемо на Євро! Потім: дивитися Євро і вболівати за наших!:)

Кирило Круторогов

20.11.2015 23:13:43

Вже за декілька днів відбудеться, мабуть, найбільш статусний і очікуваний регулярний клубний матч сучасності. Так, я про його величність El Clásico. Які в тебе очікування і прогнози на цю гру?

Big_brother (Львів)

18.11.2015 14:13:26

Згоден з Вами із визначенням цього матчу! Однозначно, найочікуваніший, принаймні, для мене. Той, що наближається я називаю El-Medico - шансів на успіх буде більше в того, чия медична служба краще попрацювала в цій паузі.

Детальніше зараз говорити не хотів би, адже завтра на каналі має відбутися онлайн відео-конференція зі мною, як раз, перш за все, не тему цього матчу. Приєднуйтеся!:)

Оновлено 20.11.2015

Користуючись нагодою, проанонсую: дивіться повне відео онлайн-конференції тут https://http://www.youtube.com/watch?v=gP8Z_2iMYNc :)

Дякую за увагу!

Кирило Круторогов

20.11.2015 00:14:46

Уровень первой лиги Украины достоен, чтоб направлять в УПЛ не одну, а две или даже три команды?

Biralek (Кировоград)

16.11.2015 21:43:07

Важко це оцінювати. Чув, що в деяких командах Першої ліги справи скромніші, але складаються стабільніше, аніж в командах УПЛ. Тож тут як посудити. Також чув, що три-чотири команди з Першої ліги, в принципі, претендують на УПЛ.

Кирило Круторогов

17.11.2015 18:40:08

Добрый вечер, Кирилл!!!

Кого вы считаете фаворитом в паре Ирландия-Босния?

Может ли Словения удивить в ответной игре и преподнести сюрприз в тактике и составе?

Biralek (Кировоград)

16.11.2015 21:39:23

Доброго вечора!

По першому - вже не актуально. Я суб"єктивно більше мав симпатію до боснійців, та нічого страшного:)

Вважаю, що збірна Словенії не має здивувати, враховуючи ретельний розбір їхньої гри нашим тренерським штабом. Але це не означає, що вони не можуть видати суперсильну гру. Тому потрібно бути насторожі і не святкувати завчасно!

Кирило Круторогов

17.11.2015 18:38:16

Доброго дня Кирил. Підскажіть будь-ласка

1. яку б професію Ви обрали б якщо не були б коментатором.

2. Яка б позиція на футбольному полі була б Вам до душі (якщо були б в проф команді)

3. Чи потрібно розвивати аматорський футбол, а саме щоб була державна підтримка чи підтримка професійних команд?

Дякую

slonjara (Киев)

16.11.2015 09:07:15

Доброго дня!

1. Я в дитинстві мріяв стати коментатором та письменником:) Коли прийшов час здобувати освіту, не розглядав нічого іншого, окрім журналістики.

2. Коли грав у дитинстві, то на вістрі. Був малий, худий, грав, переважно, зі старшими, і доросліші суперники зазвичай недооцінювали такого нападника, а я їм забивав - така була тактика нашої команди:) Зараз чомусь найбільше звертаю увагу на гравців позиції лівого атакувального хавафорварда, який може якісно грати на фланзі, а також зміщуватися в центр і загострювати.

3. Ясна річ, потрібно! В аматорському футболі можна зустріти чимало самородків. Проте коли в наш час не дуже-то розвивається і заохочується дитячо-юнацький футбол, про аматорський годі й говорити.

Кирило Круторогов

16.11.2015 13:44:21

  • Страницы
  • Все
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Перейти на страницу:

Оставить свой вопрос

Забыли пароль?



Погода в Киеве
Сегодня
Настройки
Украина
  • Премьер-лига
  • Сборная Украины
  • Первая лига
  • Вторая лига
  • Молодёжное первенство
  • Кубок Украины
  • Наши за границей
  • Пляжный футбол
Еврокубки
  • Лига Чемпионов
  • Лига Европы
  • Суперкубкок
Рейтинги
  • Рейтинг ФИФА
  • Рейтинг УЕФА
  • Рейтинг клубов
  • Евросезоны Украины
Турниры
  • Чемпионат Мира 2018
  • Евро 2016
  • Турнирная таблица Евро 2016
  • Футбольные трансферы 2015
Страны
  • Чемпионат Англии
  • Чемпионат Испании
  • Чемпионат Италии
  • Чемпионат Германии
  • Чемпионат Франции
  • Чемпионат России
  • Чемпионат Португалии
  • Чемпионат Голландии
  • Чемпионат Турции
  • Чемпионат Швейцарии

Мобильная версия
  • О проекте
  • Конференции