This version of the page http://www.stb.ua/ua/jury/slava-frolova/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-02-26. The original page over time could change.
Слава Фролова | Телеканал СТБ Google

Слава Фролова


Весела , енергійна, чарівна … Її щира посмішка та непідробні емоції ось уже більше п’яти років надають впевненості у своїх силах учасникам шоу «Україна має талант». Адже вона, як ніхто інший знає, як важко іноді буває талановитим людям зайняти своє місце у мистецтві.

Вона й сама колись шукала себе: здобула освіту художника-оформлювача (Одеське державне художнє училище ім. М.Б.Грекова), режисера кіно та телебачення (Київський національний університет культури і мистецтв), а також режисера драматичного театру (Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І.К. Карпенко-Карого).

А от її кар’єра на телебаченні почалася зовсім випадково з програми про образотворче мистецтво, в яку її запросили в якості ведучої. Потім у себе на батьківщині – в Одесі – Слава була автором та ведучою програм ТО «Дивись ТВ»; режисером ТРК «Глас»; DJ на радіостанції «Європа-плюс»; керівником студії виробництва реклами та телепрограм на ТРК «Глас».

Потім, перебравшись до столиці, Фролова працювала DJ на радіостанції «радіоактивно»; була DJ на «Гала-радіо»; ведучою ранкового шоу «Підйом» на Новому каналі; VJ на Biz-TV; ведучою та арт- директором клубу «Динамо-Люкс»; DJ на радіо «Супер-Нова»; арт-директором мережі ресторанів «Козирна Карта»; ведучою ранкового шоу «Гутен Морген» на М1.

Популярність теле- і радіоведучої стрімко росла. У неї з’являлися все нові і нові цікаві проекти. А вже в 2002 році Слава Фролова відкрила своє креативне агентство «ARBUZ».

Слава завжди намагається розвиватися в різних напрямках, тому із задоволенням погодилася на пропозицію телеканалу СТБ і в 2009 році зайняла почесне місце серед членів журі популярного проекту «Україна має талант».

«Я приймаю участь тільки в тих проектах, в яких мені цікаво працювати», – говорить телеведуча.

Вона всіляко намагається допомагати талантам. І в 2012 році щоб підняти художній та культурний рівень країни і сформувати здорове середовище для підтримки росту і молодих художників України Слава організувала проект «Slava Frolova-Group».

Весь вільний час вона приділяє родині, а особливо своїм дітям – Марку та Серафимі.


Новости
Телеканал СТБ

Вражаюче видовище! Чому не можна гасити масло водою?

Телеканал СТБ

Красунчик ветеринар та його милі пацієнти (14 фото)

Телеканал СТБ

Фото кота з неймовірно гарними небесними очима

Видео
Телеканал СТБ

Тетяна Литвинова довіряє “Доброму знаку”

Телеканал СТБ

Ігор Кондратюк довіряє “Доброму знаку”

Телеканал СТБ

Ектор Хіменес-Браво довіряє “Доброму знаку”

Загрузка...

Когда Вам напомнить о начале трансляции?

Спасибо!

Вы добавлены в список оповещения