This version of the page http://www.bizreliz.com/novinki-hi-tech/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-02-26. The original page over time could change.
Новинки Hi-Tech

Новинки Hi-Tech

Нагороди ASUS на CES 2016

Інноваційні продукти ASUS на CES 2016: тренди нового рокуПродукти ASUS відзначені нагородами в чотирьох номінаціях

ГОЛОВНЕ

·        Компанія ASUS здобула п'ять нагород CES Innovation Awards на міжнародній виставці CES 2016 (Лас-Вегас, США).

·        Продукти, що отримали нагороди: мікрокомп'ютер Chromebit CS10 на базі Chrome OS, ігровий ноутбук ROG G752, настільний ПК ROG GT51, монітор PG348Q, маршрутизатор RT-AC5300.

·        Продукти ASUS було відзначено в номінаціях «Комп'ютерна техніка та комплектуючі», «Комп'ютерна периферія», «Ігри та віртуальна реальність», а також «Розумний дім».

Компанія ASUS відзначена п'ятьма найпрестижнішими нагородами CES Innovation Awards за видатний дизайн та інноваційність продукції, представленої на міжнародній виставці споживчої електроніки CES 2016. Нагороди отримали: малогабаритний комп'ютер ASUS Chromebit CS10 на базі операційної системи Chrome OS, ігровий ноутбук серії Republic of Gamers (ROG) G752 , ігровий настільний ПК ROG GT51, монітор PG348Q і тридіапазонний бездротовий маршрутизатор RT-AC5300. Ці нагороди є визнанням вміння ASUS створювати інноваційні продукти, в яких потужна функціональність гармонійно поєднується з красою дизайну.

Нагороди отримано в наступних номінаціях:

·         комп'ютерна техніка та комплектуючі: Chromebit CS10 та ROG G752;

·         ігри та віртуальна реальність: ROG GT51;

·         комп'ютерна периферія: PG348Q;

·         розумний дім: RT-AC5300.

Нагороди CES Innovation Awards, що вручаються щорічно з 1976 року в рамках виставки CES, є одними з найпрестижніших в індустрії споживчої електроніки. Нагороди присуджуються у 27 номінаціях колегією, що складається з незалежних промислових дизайнерів, інженерів і журналістів.

 

Володарі CES Innovation Award 2016

 

ASUS Chromebit CS10

Виконаний у корпусі розміром із шоколадний батончик, ASUS Chromebit CS10 є найкомпактнішим у світі комп'ютером під керуванням Chrome OS, що перетворює будь-який телевізор або монітор з HDMI-входом на настільний ПК. Мікро-ПК розміщений в елегантному тонкому корпусі завдовжки лише 12 сантиметрів, який постачається у двох кольорахчорному та жовтогарячому.

Підключивши Bluetooth-клавіатуру та мишу до Chromebit CS10, користувач отримує повноцінний ПК, здатний відтворювати на телевізорі або моніторі з роздільною здатністю Full HD відео з YouTube та прямі трансляції футбольних матчів з відповідних онлайн-сервісів. Він відмінно підходить для перегляду веб-сторінок, а також підтримує десятки тисяч програм з магазину Chrome Web Store. У Chromebit CS10 вбудована функція автоматичного оновлення та новітній антивірусний захист, що створюють швидку, надійну й захищену систему.

При використанні системи Chrome Device Management комп'ютер Chromebit CS10 може працювати як медіаплеєр для створення інформаційних дисплеїв і цифрових вітрин, таких, наприклад, як цифрове меню в ресторані. Його також можна налаштувати для використання в якості готового робочого місця касира або кіоску самообслуговування для місць роздрібної торгівлі, закладів громадського харчування, транспорту або культури.

До комплекту Chromebit CS10 входить кабель-подовжувач або ексклюзивний гнучкий HDMI-кабель Flex Connect, що дозволяє підключити пристрій до розташованих у різних місцях і під різними кутами HDMI-роз'ємів моніторів. Також із Chromebit CS10 постачаються аксесуари для фіксації пристрою на екрані.

ROG G752

Потужний ігровий ноутбук ROG G752 побудований на основі новітнього процесора Intel® Core™ i7 6-го покоління і дискретного графічного контролера NVIDIA® GeForce® GTX™ 980M, що забезпечують високу продуктивність в іграх і чітке, деталізоване зображення на екрані. У ньому застосована нова оперативна пам'ять стандарту DDR4, на 30% більш енергоефективна й на 20% більш швидка, ніж пам'ять попереднього покоління DDR3. Чотири слоти для пам'яті DDR4 дозволять у майбутньому збільшити обсяг встановленої пам'яті до 64 гігабайт.

ROG G752 використовує нову колірну схему «титан і мідь», що підкреслює його агресивний дизайн зі строгими лініями й чітко вираженими кутами. Обладнаний ексклюзивною системою охолодження 3D Vapor Chamber з випарною камерою і мідною тепловою трубкою, ROG G752 гарантує ефективне охолодження, що допомагає поліпшити продуктивність відеокарти та забезпечити плавний і стабільний ігровий процес. ROG G752 – це перший у світі ноутбук, в системі охолодження якого використовується випарна камера.

Ще одна особливість ROG G752 – ергономічна клавіатура з ходом клавіш 2,5 міліметра, що забезпечує чіткий відгук на натискання. Функції фільтрації фантомних натискань і 30-key rollover (підтримується до 30 одночасних натискань) гарантують, що всі команди будуть коректно й миттєво передано системі, навіть якщо одночасно буде натиснуто декілька клавіш.

 

ROG GT51

Ігровий настільний ПК ROG GT51 може похвалитися екстремальною продуктивністю, агресивним дизайном і функціями, спеціально орієнтованими на геймерів. Побудований на процесорі Intel Core i7-6700K (6-е покоління) з рідинним охолодженням і режимом Turbo Gear, що дозволяє розганяти чотириядерний процесор одним натисканням на кнопку миші та без перезавантаження, GT51 забезпечує безпрецедентно високу продуктивність, покликану задовольнити запити «хардкорних» геймерів. Графічна підсистема GT51 підтримує новітні прискорювачі NVIDIA GeForce GTX Titan X у режимі 2-Way SLI, здатні виводити зображення на декілька моніторів формату 4K/UHD. У нього може бути встановлено два твердотільних накопичувачі об'ємом 512 ГБ з інтерфейсом M.2 PCIе Gen3 x4 в режимі RAID0, а також до 64 ГБ оперативної пам'яті DDR4-2800, що гарантує швидке завантаження системи та ігор.

Окремої згадки гідна система охолодження ROG GT51 з 12 вентиляційними каналами, яка включає в себе тиху й ефективну рідинну систему охолодження для центрального процесора, ізольований повітропровід для блоку живлення та внутрішні повітроводи, що підводять холодне повітря безпосередньо до відеокарт. Все це гарантує ефективне охолодження та стабільність системи протягом марафонських ігрових сесій.

Екстремальна продуктивність ROG GT51 доповнюється агресивним дизайном з динамічними світловими ефектами, які користувач може налаштувати на свій смак, використовуючи палітру з 8 мільйонів кольорів, що дозволяє створити власну унікальну колірну схему. Натільний аксесуар ROG BAND дозволяє геймеру автоматично отримувати доступ до Shadow Drive – особистому прихованому дисковому простору для безпечного зберігання персональних і конфіденційних даних – або активувати розгін. Програма AEGIS II, що поставляється в комплекті, надає користувачеві можливість моніторингу продуктивності системи, запису й редагування ігрового процесу за допомогою утиліти Gamecaster, а також з легкістю публікувати записи в соціальних мережах.

 

ROG Swift PG348Q

34-дюймовий монітор ROG Swift PG348Q з вигнутою IPS-панеллю формату Ultra-Wide Quad HD (UWQHD), 3440 x 1440 пікселів, створений для справжніх геймерів. Дисплей зі співвідношенням сторін 21:9 створює захоплюючу панорамну картину ігрового процесу, яку посилює вбудована технологія NVIDIA G-SYNC ™, а підтримка частоти оновлення екрану в 100 герц гарантує відсутність затримок і плавність промальовування зображення. Користувач може перемикати частоту оновлення між 60 або 100 Гц прямо в процесі гри за допомогою кнопки Turbo. У моніторі ASUS реалізовано три зручні функції, призначені для любителів комп'ютерних ігор: відображення перехрестя прицілу (чотири варіанти), таймер (допоможе відстежувати час у стратегіях) та індикатор частоти кадрів (FPS). Ці функції активуються за допомогою спеціальної кнопки GamePlus. Ще одна ексклюзивна технологія – ASUS GameVisual – пропонує шість попередньо встановлених режимів відтворення зображення, оптимізованих для різних типів ігор. Вбудовані в монітор стереодинаміки доповнюють ігрову картину вражаючим звуком. Завдяки вигнутій безрамковій матриці ROG Swift PG348Q виглядає дійсно стильно, а його ергономічний дизайн, що передбачає гнучке регулювання положення екрана, ідеально відповідає вимогам ентузіастів комп'ютерних ігор.

 

Тридіапазонний бездротовий маршрутизатор RT-AC5300

Інноваційний тридіапазонний бездротовий маршрутизатор RT-AC5300 стандарту 802.11ac надає найшвидше у світі Wi-Fi з'єднання. Завдяки технології Broadcom® NitroQAM™ він забезпечує швидкість передачі даних до 1000 мегабіт на секунду в діапазоні 2,4 ГГц і до 2167 Мбіт/с у кожному із двох діапазонів 5 ГГц, що дає сумарну швидкість передачі даних до 5334 Мбіт/с. Така швидкість дозволяє знизити латентність в іграх, а також дивитися кілька потоків відео 4K/UHD у будь-якій точці будинку. Оснащений вісьмома потужними зовнішніми антенами в конфігурації 4x4 MIMO, RT-AC5300 значно покращує як радіус дії Wi-Fi, так і стабільність сигналу, забезпечуючи найширше покриття.

Маршрутизатор RT-AC5300 має ексклюзивний вбудований клієнт і пропоную безкоштовну передплату на сервіс WTFast®, що дає користувачам можливість поліпшити з'єднання в онлайн-іграх. Сервіс WTFast® використовує виділену приватну мережу Gamers Private Network® (GPN®) для ігрових серверів, що автоматично дає користувачам мінімальний час проходження пакетів і знижену латентність – критичні параметри мережі для онлайн-ігор. Безкоштовна функція оптимізації WTFast на RT-AC5300 дозволяє в кожний момент часу прискорити один пристрій1.

Простий та інтуїтивний додаток ASUS Router App дає користувачам можливість налаштовувати, керувати та навіть оновлювати програмне забезпечення маршрутизатора RT-AC5300 без необхідності вмикати ПК.

Для дротових з'єднань RT-AC5300 підтримує функцію агрегації портів (802.3ad), яка при використанні двох LAN-портів дозволяє досягти швидкості обміну даними до 2 гігабіт на секунду.

 

1 Безкоштовна версія, що постачається з маршрутизатором, підтримує роботу з одним обраним пристроєм на мережу в кожен момент часу і включає технічну підтримку WTFast. За додаткову плату користувач може передплатити розширену версію сервісу, що дозволяє одночасне прискорення декількох пристроїв з великим обсягом трафіку GPN і додатковими функціями.

Начало продаж умных часов

«Samsung Electronics Украина» сообщает о старте продаж в Украине Samsung Gear S2новой модели «умных» часов*, отличающихся современным дизайном и передовыми технологиями.

 

«Умные» часы Samsung Gear S2 работают под управлением операционной системы Tizen и позволяют пользователям ощутить все преимущества приятного персонализированного интерфейса и насладиться широким набором полезных функций. Благодаря уникальной вращающейся панели и кнопкам Home и Back все владельцы устройства могут получить быстрый и удобный доступ к уведомлениям, приложениям и виджетам, а оптимизированный процессор обеспечит легкость и эффективность выполнения задач.

 

На данный момент уже доступно множество различных бесплатных или платных приложений, которые пользователи могут загрузить в магазине SamsungGearApps. Таким образом, функциональность «умных» часов SamsungGear S2 значительно расширяется. Samsungактивно поддерживает разработчиков контента, адаптированного специально для украинского потребителя. В планах компании на ближайшее времяпроведение ряда мероприятий для разработчиков, а также пользователей, в рамках которых каждый желающий будет иметь возможность принять участие в разработке различного локального контента. АктивнуюрольвэтомпроцессеиграетSamsung Research and Development Institute.

 

Сотрудники научно-исследовательского центра компании SamsungResearchandDevelopmentInstituteUkraineразработали ряд приложений, которые будут доступны в Gear Apps с момента запуска «умных» часов SamsungGear S2. В частности:

1.      Приложение Exchangerateviewerпозволяет легко отслеживать текущий обменный курс;

2.      Приложение Ukrainenationalcolorsdesignofwatchfaceпредоставляет пользователям возможность установить заставку в виде украинского флага.

 

Также в партнерстве с Центром Электронного Бизнеса ПриватБанка было адаптировано приложение Privat24 для платформы Tizen на «умных» часах SamsungGear S2. С помощью данного приложения пользователи могут просматривать состояние своего счета и выписку. Кроме того, запланировано расширение функциональности бесконтактной оплаты через NFC модуль.

 

Доступность и цены

В Украине продажи стартуют 4 декабря 2015 года. Рекомендованная цена спортивной версии Gear S2 – 7999 гривен, версии Classic – 8999 гривен.

 

Особенности SamsungGearS2

 

Всегда на связи

«Умные» часы*SamsungGearS2 позволяют своему обладателю быть в курсе всего происходящего, оставаясь на связи в любой момент, – даже вдалеке от своего смартфона. Благодаря чёткому 1,2-дюймовому дисплею с разрешением 360х360 точек пользователи смогут наслаждаться качественным изображением уведомлений о входящих вызовах, содержимым электронных писем или переадресованными со смартфона сообщениями.

 

Премиальныйдизайн

Главной отличительной чертой «умных» часов* SamsungGearS2 является их запоминающийся внешний вид. Помимо круглой формы, устройство привлекает внимание пользователей крепким и тонким корпусом, выполненным из металла и керамики. Кроме того, поклонники элегантного дизайна смогут приобрести Gear S2 Classic – версию в чёрном цвете с натуральным кожаным ремешком.

 

Фитнес-приложения и здоровье

SamsungGearS2незаменимый помощник, сопровождающий своего обладателя днём и ночью. Приложение SHealthпозволяет «умным» часам следить за показателями активности, частотой пульса и даже соотношением потребляемого объема воды к кофеину.

 

Плеер, который всегда под рукой

Музыканеотъемлемая составляющая каждого посещения спортзала или обычной пробежки по окрестностям города. Но останавливаться ради переключения композиции или плейлиста на экране находящегося в кармане смартфонане самая хорошая идея. Куда удобнее сделать это при помощи «умных» часов, которые находятся на запястье.

 

Техническиехарактеристики Samsung Gear S2 и Gear S2 classic:

 

 

Дисплей

1.2-дюймовыйкруглыйSuper AMOLED, 360×360, 302ppi

Процессор

Двухъядерный с тактовой частотой 1 ГГц

ОС

Платформа Tizenдля носимых устройств

Аудио

Кодеки: MP3/AAC/AAC+/eAAC+

 

Форматы: MP3, M4A, AAC, OGG

Память

Оперативная память: 512 МБ

Встроенная память: 4 ГБ

Функции

Коммуникация:

-      Контакты, Уведомления, Сообщения, Электронная почта

-      Шаблоны сообщений, Голосовые команды, Смайлы, Клавиатура

Здоровье и Фитнес:

-      S Health, Nike+ Running

Информация:

-      Календарь, Новости, Навигатор, Погода

Медиа:

-      Музыкальный плеер, Галерея

Другие:

-      S Voice, Voice Memo, Find My Device (Поискустройства), Режимсохраненияэнергии(Power Saving Mode), Safety assistance, Privacy lock

IP68 пыле- и влагозащита, шумоподавление

Сервисы Samsung

Приложения Samsung Gear

Соединение

Wi-Fi: 802.11 b/g/n

Bluetooth®4.1

NFC

Датчики

Акселерометр, гироскоп, датчик сердечного ритма,датчик освещенности, барометр

Размеры

Gear S2: 42.3x49.8x11.4 мм(47 г)

Gear S2 classic: 39.9x43.6x11.4 мм(42 г)

Аккумулятор

Беспроводная зарядка

250 мА-ч Li-ion

Стандартный режим работы –2-3 дня

 

* Под «умными часами» следует понимать портативное электронное устройство.

 

ОSamsung Research and Development Institute Ukraine

 

Samsung Research and Development Institute Ukraine являетсяоднимизподразделенийR&D инфраструктурыкомпанииSamsung Electronics. Локальные разработки в области R&Dохватывают такие направления, как компьютерное зрение; приложения для создания и потребления новых видов мультимедийного контента; информационная безопасность; искусственный интеллект; обработка естественного языка (NLP); человеко-компьютерное взаимодействие (HCI); поиск информации; вычислительный интеллект. Основная цель научно-исследовательского центра – предоставление   адаптивных, интеллектуальных решений следующего поколения для продуктов Samsung. Центр разрабатывает прототипы и новое программное обеспечение с нуля, что дает возможность украинским инженерам работать с технологиями будущего.

Sony дарит техноподарки

Что может быть приятней, чем получать подаркиПравильно! Дарить их своим близким, а в ответ слышать слова благодарности. В этом году это просто, ведь Sony знает, как воплотить наши самые сокровенные мечты и желания в жизнь!

Хочу играть в игры на большом экране и находить фильмы с помощью своего голоса

У телевизора Sony 43W755 масса преимуществпередовые технологии повышения четкости изображения и реалистичность деталей. Что бы вы ни смотрели, этот телевизор позволяет насладиться плавным изображением даже в сложных динамичных сценах с технологией Motionflow XR. Внутрисистема Android TV. Вы можете находить фильмы голосом и смотреть их онлайн, устанавливать игры прямо в телевизор и играть при помощи геймпада. А также подключить свой смартфон и смотреть контент на большом экране. Это целый центр развлечений для вас и ваших родных! Ориентировочная цена - 21 499 грн.

Хочу делать отличные снимки, но при этом не носить с собой громоздкую камеру

У каждого в жизни есть идеальные моменты, которые хочется зафиксировать и при этом получить такие же идеальные кадры. Камера Sony α6000 обладает ультраскоростным автофокусом. С таким надежным помощником вы не упустите ни единого момента. Это просто находка – профессиональные функции, настраиваемые кнопки и ручное управление в компактном и легком корпусе, цвет которого можно выбрать под ваш собственный стиль! Ориентировочная цена от 19 999 грн.

Хочу устраивать модные вечеринки у себя дома, как настоящий DJ

Ни для кого не секрет, что сердцем любой вечеринки является… ее аудиоситема. С мощной и стильной аудиосистемой GTK-X1BT от Sonyлюбое сердце на танцполе будет биться сильнее. Ведь речь идет о 500 Вт мощных басов и чистого звука, которые потрясут всех слушателей! Если хотите передать музыку со своего смартфона или планшета, не проблема – одним касанием руки ваша любимая музыка зазвучит по-новому благодаря технологиям NFC/Bluetooth®. DJэффекты, управление с помощью смартфона, 13 режимов подсветки – все что нужно для создания модной хай-тек вечеринки! Цена такого портативного бумбокса 8 999 грн.

Хочу плавать и при этом слушать любимую музыку

С водонепроницаемым универсальным плеером Walkman® серии NWZ-WS615 можно заниматься спортом и слушать любимую музыку одновременно. В комплекте с плеером идут легкие наушники с облегающим ободом, которые будут плотно сидеть на голове, когда вы плаваете в бассейне или бежите по беговой дорожке. Хотите сосредоточиться на тренировке? Благодаря технологиям NFC и Bluetooth® можно просто слушать MP3 по беспроводному соединению со смартфона. Окунитесь в мир музыки, плавая в бассейне! Приобрести водонепроницаемый плеер можно по цене от 4 499 грн.

Хочу активно проводить время и запечатлевать самые крутые моменты

Все любители активного и насыщенного времяпрепровождения с удовольствием оценят доступную портативную камеру для спортивных и экстремальных съемок Sony HDR-AS20. Она просто создана для того, чтобы сохранить воспоминания обо всех увлекательных событиях, которые вас ждут в 2016 году. Плавное видео обеспечивает встроенный стабилизатор, а качество картинкиширокоугольный объектив ZEISS® Tessar®, который не упустит ни одной детали. Более того, эта камера позволит вам создать великолепные ролики в формате Full HD даже при постоянном движениина лыжах, сноуборде, велосипеде и проч. …  Яркие приключения останутся с вами навсегда. Ориентировочная ценаот 5 399 грн.

Хочу слушать любимую музыку только в высоком качестве

Sony предлагает слушать музыку в качестве, которого она достойна. В этом вам помогут наушники MDR-1A с расширенным звуковым диапазоном до 100 кГц и поддержкой аудио высокой четкости Hi-resAudio. Только представьте, вы сможете насладиться по-настоящему студийным качеством любимых мелодий. Это уровень премиум как в звучании, так и в комфортности и материалах.Эти чудо-наушники могут порадовать вашего любимого меломана ориентировочно за 5 999 грн.

Хочу всегда делать идеальные селфи

Стильный смартфон Xperia C5 Ultra Dual оснащен одинаково мощными камерами (основной и фронтальной) по 13 МП, чтобы вы могли снимать самые интересные моменты вашей жизни, фиксируя их в отличном качестве. Устали снимать и переснимать селфи, пытаясь добиться четкого изображения? С лучшим смартфоном для селфи из созданных Sony вы будете выглядеть на фото отлично с первой же попытки! Уникальная технология вспышки Selfie Flash позволяет осветить весь кадр, чтобы ваши снимки были четкими и качественными даже ночью. И стоит это удовольствие всего 9 699грн.

Хочу иметь надежного помощника, который всегда будет рядом со мной

Xperia Z5 Compact — не просто функциональный смартфон. Это надежный и верный помощник, который не боится воды, делает четкие снимки благодаря 23-мегапиксельной камере, работает до двух дней без подзарядки. Но это еще не все! В нем всё идеально сбалансировано: дизайн корпуса, доступного в разных расцветках, сканер отпечатков, инновации, которые позволяют идти в ногу с прогрессом, и комфортный размер дисплея — 4,6 дюйма. Xperia Z5 Compact имеет комфортные для работы компактные размеры, яркий красочный экран и элементы дизайна, которые притягивают взгляды окружающих. Вы сможете купить его за 16 999 грн.

Хочу всегда точно знать, когда и сколько я хожу, бегаю и даже сплю

Отслеживать все важные параметры – пульс, двигательную активность, моменты расслабления и максимального напряжения – можно с фитнес-трекером SmartBand2. Этот браслет оснащен интеллектуальным пульсометром, который измерит частоту сердечного ритма и даже уровень стресса. Специальные датчики отслеживают все передвижения (и фазы сна). А чтобы всегда оставаться стильным, можно легко вынуть ядро SmartBandи использовать ремешок другого цвета – белый, черный, розовый или цвета индиго. Ориентировочная цена – 2 999 грн.

Хочу слушать музыку и оставаться на связи

Благодаря наушникам с поддержкой смартфонов Sony MDR-ZX770AP можно слушать музыку и при этом оставаться на связи, ведь они оснащены встроенным микрофоном. С ними вы не пропустите ни один важный звонок, наслаждаясь громким и чистым звучанием. Удобный в использовании встроенный пульт и микрофон позволят вам беседовать с друзьями в режиме hands-free и делиться впечатлениями от только что прослушанной композиции. Купить такие наушники можно всего за 2 799 грн.

Хочу управлять воспроизведением музыки и звонками с помощью однойкнопки

Точное воспроизведение басов и пульсации музыки возможно благодаря накладным наушникам SonyMDR-ZX660AP. Они обеспечивают глубокое звучание низких нот и ритмов, а мягкие ушные накладки с амортизацией заботятся о вашем комфорте даже при длительном использовании. Такие наушники позволят совершать вызовы и отвечать на звонки, а также переключать любимые треки с помощью интуитивно понятного управления. Более того, они доступны в 6 вариантах цветовых решений – специально для стильных меломанов. Ориентировочная цена – 2 499 грн.

Прототип игрового настольного ПК

Компании Lenovo и Razer в рамках выставки DreamHack®Winter 2015 показали свою первую совместную разработкупрототип игрового настольного ПК, который будет официально представлен во время Международной выставки потребительской электроники CES 2016. Компании сделали заявление, согласно которому они, объединившись в рамках ко-брендинга, будут продвигать на рынке специальную серию игровых устройств Lenovo Y Razer Edition. Таким образом, будут объединены производственные ресурсы, каналы поставок и дистрибьюции компании Lenovo, крупнейшего в мире производителя персональных компьютеров, и инновационные технологии и глубочайшие знания особенностей игровой индустрии компании Razer, ведущего производителя периферийных устройств и программного обеспечения для геймеров.

Компьютерные игры сегодня предлагают невероятно яркие впечатления от игрового процесса с эффектом погруженияотчасти, благодаря очень высокой производительности современных графических процессоров и вычислительной мощности компьютерных систем, а также периферийным устройствам, разработанным специально для геймеров с учетом их потребностей. Компания Lenovo задействует опыт и знания в области проектирования и разработки компьютерных систем, Razer же предложит усовершенствованные возможности специально для любителей компьютерных игр. Все создаваемые продукты Lenovo Y Razer Edition станут ко-брендовыми: это будут устройства и с ярким узнаваемым стилем, присущим серии Y, и со ставшими легендарными фирменными элементами Razer, такими, как настраиваемая подсветка Chroma

Lenovo и Razer — удачный союз крупного и популярного производителя ПК и компании, создающей продукты, максимально учитывающие пожелания и потребности представителей геймерского сообщества. Продажи созданных в рамках этого союза устройств серии Lenovo Y Razer Edition будут осуществляться через разветвленную дистрибьюторскую сеть Lenovo по всему миру, а также через геймерские сообщества Razer. Кроме того, компании намерены объединить усилия, чтобы максимально ускорить разработку новых технологических решений, в том числе, в области компьютерных игр.

В рамках стратегического партнерства Lenovo и Razer будут разработаны различные новые продукты и элементы дизайна. Кроме того, в ближайшем будущем компании рассмотрят возможность организации так называемых перекрестных продаж.

«Мы очень рады сотрудничеству с компанией Razer, благодаря которому пользователи получат продукты, вобравшие в себя все лучшее от двух производителей, и еще более яркие впечатления от компьютерных игр. Со своей стороны, мы предлагаем богатый опыт проектирования и разработки компьютерных систем, а компания Razer привносит знания, отражающие тонкости функционирования геймерской среды за последнее десятилетие. Мы верим, что наши партнерские отношения станут первым и очень уверенным шагом на пути к созданию компьютерных систем и продуктов, которые понравятся любителям компьютерных игр и смогут предложить им совершенно новые ощущения от процесса игры», - рассказывает Виктор Риос, вице-президент компании Lenovo и генеральный директор подразделения Workstation BU, Gaming and Industry Solutions.

«Достигнутые договорённости открывают новые возможности для продвижения стиля жизни, присущего любителям компьютерных игр, самыми невероятными способами, через продукты мирового класса. Компания Lenovo — производитель ПК «номер один» в мире. Razer — бренд «номер один» в мире игровых технологий, и компания, которой самой присущ геймерский стиль жизни. Вместе у нас есть желание, знания и возможности сделать так, чтобы создаваемые нами продукты вдохновляли представителей геймерского сообщества во всем мире и давали им все необходимое для побед в играх», - поясняет Мин-Лян Тан, соучредитель и CEO компании Razer.

Ігрова клавіатура без цифр

Logitech представив механічну ігрову клавіатуру Logitech G410 Atlas Spectrum TKL. Це надлегка клавіатура без цифрового блоку. Вона має механічні клавіші Romer-G, які спрацьовують на 25% швидше, ніж клавіші у стандартних механічних клавіатурах. Клавіатура має покращену міцністю і розумну RGB підсвітку. За допомогою інтегрованого Arx Control можна отримувати широкий спектр внутрішньо-ігрової інформації через додаток Logitech G.

"СпільнароботазгеймерамитанашимиeSport командамидопомогластворитицюультралегку, міцнуікомфортнудляігорклавіатуру, - сказавУжешДесаї, віце-президенттагенеральнийменеджерігровогонапрямуLogitech. - Нашіфанивжедавнопросиликомпактнуклавіатуру, щомоглабвивільнитидодатковемісцедлямиші, легку, щобможнабулопокластиврюкзакізахопитизсобоюнавсіігровічемпіонати"

УнікальнімеханічніклавішіRomer-G

Logitech G410 Atlas Spectrum оснащенаунікальнимимеханічнимиклавішамиRomer-G, якіспрацьовуютьна25% швидше, ніжбудь-якііншімеханічніклавіші. Завдяки швидкому спрацьовуванню в 1.5 мм, клавіші Romer-Gпередають команди оперативніше, даючи вам перевагу в змаганнях, де кожна мілісекунда важлива. Покращена міцності на 70 мільйонів натискань клавіш, що на 40% довше в порівнянні з ринковими конкурентами, дадуть вам впевненість, що клавіатура витримає інтенсивність гри.

Надтонкаконструкціябезцифрового блоку

МаючивсіжиттєвонеобхідніклавішіG410 Atlas Spectrum можнаспокійнобратизсобоюнавеликізмаганняабонадомашнійчемпіонатудрузів, воначудовопоміститьсянавітьнаневеликійігровійповерхні. Без цифрового блоку з'являється додаткове місце для більш активної гри мишкою. А компактний дизайн дозволяє грати з меншою відстанню між руками, що дуже важливо для гравців, які надають перевагу низькому DPI.

Інтелектуальна RGB підсвітка

Внутрішня підсвітка спростить пошук потрібної клавіші під час гри в темряві. Підсвічування кожної клавіші може бути індивідуально налаштоване з широкої палітри у 16,8 мільйонів кольорів, в програмному забезпеченні Logitech. Завдяки ПО можна синхронізувати підсвічування всіх ігрових пристроїв Logitech G, розподілити клавіші за кольором, що спростить відстеження гарячих клавіш або інших команд, змінити кольори відповідно до налаштуваннями, або встановити підсвітку під певну гру. Також можна налаштувати яскравість для створення ідельного освітлення для гри. У Logitech G410 Atlas Spectrum - рівномірна підсвітка для комфортного сканування значень клавіш.

Arx Control

LogitechArxControl- безкоштовний мобільний додаток для iOS® або Android™, що дозволяє синхронізувати широкий спектр інформації на Вашому мобільному пристрої: чи то внутрішньо-ігрова інформація, чи статистика. Підставка для телефону або планшета у клавіатури LogitechG410 AtlasSpectrumмобільна, її можна встановити в будь-якому місці на столі, щоб мати максимально зручний доступ до інформації в ArxControl.

Ціна та доступність

LogitechG410 AtlasSpectrumочікується в продажу в жовтні 2015 року, рекомендована роздрібна ціна - € 149.

Держава

  • Бізнес-форум для переселенців
  • Форум підтримки українського бізнесу
  • Міфи про експортні квоти до ЄС
  • Візова дискримінація від України

Соцiум

  • Премії 20-ї ювілейної Людини року
  • Відкрито хату-читальню онлайн
  • 25 років НОК України!
  • Проголосуйте за легкоатлетів!

 

Коментарі

Джеффрі Пайєт:"Як все змінилося за рік..."
02.11.2015
Хочу подякувати Моргану Вільямсу, Президентові Бізнесової Ради... Подробнее...
Олександр Маляр:"Персперктиви партнерства на селі"
27.10.2015
Соціально-економічний розвиток сільських територій значною мірою залежить від... Подробнее...
Юлія Капран:"Зовнішні позики - на реформування економіки"
28.03.2015
Ні для кого не секрет, що в теперішній момент для України настали нелегкі часи. І... Подробнее...
Роман Добринський:"Молочний конгрес"- лідер галузевих заходів
14.02.2015
Напередодні VІІІ Молочного конгресу, який відбудеться 3—5 березня у... Подробнее...

 

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 25.2.2016 Велика перемога в акції
  • 24.2.2016 З'їзд дистриб'юторів
  • 24.2.2016 Нагорода Арт-заводу
  • 24.2.2016 Виставка плакату "Україна - це
  • 24.2.2016 Інвестиції в порт
  • 18.2.2016 Юридичний форум Київська
  • 16.2.2016 За інновації у
  • 16.2.2016 Форум TAX connections
  • 9.2.2016 Встановлення опіки над
  • 9.2.2016 10-летие аккумуляторов
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інтернет-агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 оф. тел.: +38044 3323256

 моб.тел.: +38067 5024220

 моб.тел.: +38050 4102246

 e-mail: biz@bizreliz.com

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика, Хімія
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта і Наука
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені