This version of the page http://www.bizreliz.com/novinki-avtopromu/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-02-26. The original page over time could change.
Новинки автопрому

 

Новинки автопрому

Спеціальні версії Discovery

Land Rover продовжує поширювати привабливість  Discovery завдяки випуску двох нових спеціальних версій – Landmark та Graphite.  Новий самобутній екстер’єр характеризує удосконалений дизайн обох модифікацій Discovery четвертого покоління, в той час як унікальні штрихи інтер’єру комплектації Landmark додають авто ще більше розкоші та ексклюзивності.

 

Завдяки випуску спеціальних версії, візуальна присутність Discovery на дорогах стане ще сильнішою. Для українського ринку модель стане доступна для замовлення у 2016 році.

 

“Land Rover Discovery став ще більш привабливим. Ми випустили спеціальні версії - Landmark та Graphite, які дають змогу нашим клієнтам відчути покращену керованість та комфорт на дорозі, які довершують вже добре відомих риси Discovery - універсальність та прохідність,” - сказав Фінбар МакФолл, Директор з Маркетингу Jaguar Land Rover.

 

Landmark

 

Discovery Landmark створено із широким набором опцій комплектації HSE з новими елементами інтер’єру та екстер’єру, які дають змогу клієнту відчути унікальний стиль та вишуканість свого Discovery.

 

Екстер’єр став ще виразним за рахунок яскравих рейлінгів на всю довжину даху, що підкреслюють унікальний ступінчастий дизайн даху Discovery. Виразні чорні повітрозабірники, решітка радіатора та накладки на дзеркала доповнені сріблястими беджами на капоті та багажних дверях, а  також маркування назви моделі вздовж кузова вирізняють цю модель серед інших. 20-ти дюймові легкосплавні 5-спицеві колісні диски довершують дизайн цього автомобіля.

 

Комплектація Landmark доступна в 5 ексклюзивних кольорах, включаючи Zanzibar, який був зарезервований спеціально для Landmark, і не доступний для інших моделей Discovery. Також доступні кольори кузова: Waitomo Grey, Santorini Black, Yulong White та Indus Silver.

 

Удосконалений інтер’єр в стандартній комплектації доповнено оздобленими шкірою сидіннями Windsor та пакетом Extended Leather Pack, який включає оздоблення шкірою панелі приладів та інформаційного табло, дверних карт. Оздоблення інтер’єру обмежено трьома кольорами – Ebony, Almond і Tan. Останній варіант оздоблення пропонується для Discovery вперше. При виборі шкіри Windsor у кольорі Tan для оформлення салону, дверні карти та інформаційна панель представлені у кольорі Ebony з елементами горіхового шпону (Straight Grained Walnut).  

 

Клієнт може обрати із декількох варіантів оздоблення керма на додаток до вибору шпону. Ця можливість включає в себе вибір із Grand Black Lacquer або Straight Grained Walnut Wood у поєднанні зі шкіряним кермом.

 

Graphite

 

Discovery Graphite створено на основі успішної комплектації Black, і являє собою сучасний та зухвалий образ із яскравими елементами. Оздоблені сірим кольором бокові повітрозбірники та спортивна глянцева решітка радіатора чорного кольору в тандемі з сірими дверними ручками та беджами на капоті та багажних дверях довершують екстер’єр Discovery Graphite. Ексклюзивно для цієї версії, на автомобілі встановлено 19-ти дюймові 7-спицеві легкосплавні диски глянцевого сірого кольору в якості стандартної опції. Клієнт може обрати один із дев’яти кольорів кузова та трьох варіантів оздоблення салону.

 

Прогресивні технології

 

Вже добре відомі технології Terrain Response® та Hill Descent Control забезпечать комфортне керування на будь-якій поверхні. На вибір клієнта - роздавальна коробка на 1 або 2 швидкостіостання надає змогу обирати звичайну або понижуючу передачу для найбільш складних дорожніх умов. Як опція, пропонується технологія Wade Sensing™, яка інформує водія про глибину броду, а лебідка допоможе у вирішенні будь-яких завдань під час екстремальних подорожей.

 

Протягом останніх дев’яти років Discovery займав у Великобританії лідируючі позиції в рейтингу The Caravan Club в категорії авто із буксиром, а нещодавно завоював топ-3 нагороди, включаючи і 1-ше місце. Для підтримки буксирувальних можливостей Discovery на 3,500 кг, стандартна система Trailer Stability Assist допоможе зафіксувати причіп, а Tow Hitch Assist (опція) слугуватиме помічником при маневруванні трейлеру. Технології безпеки представлені наступними системамиСистема моніторингу мертвих зон (Blind Spot Monitoring), Система відстеження при русі заднім ходом автомобілів, які швидко наближаються (Closing Vehicle Sensing and Reverse Traffic Detection), допоможуть водію впевнено почуватись на дорозі за будь-яких умов.

 

Семимісний салон в стилі «амфітеатр» та вантажопідйомність на 2,600 літрів дають можливість підлаштовувати автомобіль під потреби власника Discovery без жодних зусиль. Його універсальний інтер’єр із можливостями конфігурації салону та практичні функції та аксесуари забезпечують неперевершений комфорт преміум класу без будь-яких компромісів. Можливість відкриття багажного відсіку в двох варіантах та пневматична підвіска полегшують процес завантаження та розвантаження багажу.

 

Land Rover Discovery продовжує демонструвати потужність та всюдихідні можливості з потужними дизельними та бензиновими двигунами з технологією економії пального Stop/Start та оновленою 8-ми швидкісною трансмісією ZF.

 

Для ключових бензинових ринків доступний 3.0 літровий двигун V6 Supercharged, який демонструє 340 к.с. при 6,500 об./хв. (250кВ)крутному моменті в 450 Нм та викидами CO2  на рівні 269 г/км. Витрати пального складають 11.5 л./100 км.

 

Дизельний 3.0 л. двигун TDV6, 211 к.с. (155кВ), відповідає критеріям EU6, має витрати пального на рівні 7.7л./100 км і показники CO2203г/км у змішаному режимі. Більш потужна версія цього двигуна SDV6 на 256 к.с. (188кВ) має відповідні показники витрат пального та  викидів CO2.

 

Land Rover Discovery впевнено утримує свої позиції лідера серед універсальних та практичних автомобілів, що доводять продажі до більше ніж 1 160 000 автомобілів та 225 міжнародних нагород з моменту першого випуску моделі у 1989 році.

Дві світові прем`єри Porsche

На цьогорічному Женевському автосалоні компанія Dr. Ing. h.c. F. PorscheAG святкуватиме одразу дві світові прем'єри екстремальних спортивних моделей. Новий Cayman GT4 є першим високопродуктивним спортивним автомобілем сімейства GT на базі середньомоторного купе. Нова модель, яка пройшла Північну петлю Нюрбургрінга за 7 хвилин і 40 секунд, відрізняється вражаючими характеристиками.

Друга новинка також належить до видатних Porsche, які покликані встановити нові масштаби на кільцевих трасах. Її світова прем'єра відбудеться під час прес-конференції Porscheу виставковому центрі PalexpoArena об 11:30 за центральноєвропейським часом (о 12:30 в Україні) 3 березня 2015 року. Пряму трансляцію німецькою та англійською мовами можна буде спостерігати за посиланням: http://porsche.gomexlive.com/. Цією прем’єрою виробник спортивних автомобілів вкотре підтверджує свій намір, як і раніше випускати спортивні високопотужні автомобілі, які відрізняються унікальним поєднанням спортивних якостей та придатні до повсякденної експлуатації.

Ці дві прем'єри продовжують традицію бренду Porscheрозставляти спортивні акценти під час весняного автомобільного шоу на берегах Женевського озера. Такі видатні моделі, як 911 GT3, 918 Spyderі 919 Hybrid, святкували свої дебюти на автосалонах минулих років саме у Женеві. У новому CaymanGT4 компанія Porscheвражаючим чином демонструє динамічний потенціал середньомоторного спортивного автомобіля і представляє його в якості нового еталону в своєму сегменті. Цей високопотужний спортивний автомобіль значно відрізняється від інших моделей Cayman: двигун з робочим об'ємом 3,8 літра запозичений у 911 CarreraSі розвиває 385 к.с. (283 кВт). Абсолютно нова передня частина з низько опущеним переднім спойлером і додатковим отвором для випуску повітря перед передньою кришкою, а також заднє антикрило дозволяють створити притискну силу на обох осях - такого немає в жодній іншій моделі Cayman. Ходова частина з заниженням на 30 міліметрів та гальмівна система з великими дисками створені з використанням гоночних деталей від 911 GT3.

Успіх компанії Porscheпідтверджують і показники продажів, що зростають спортивними темпами: у січні 2015 року клієнтам було поставлено майже 16 000 автомобілів, що є продовженням успіху минулого року. Ця цифра на 31% більша порівняноз показниками продажів січня минулого року. Особливо високий попит по всьому світу має модель 911: у січні цю ікону спортивного автомобілебудування отримали 2400 клієнтів. Усього у 2014 році клієнтам було передано 189 850 нових автомобілів, що відповідає приросту у 17 відсотків порівняно з 2013 роком.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Пакет для Porsche 911 Turbo

Підрозділ Porsche Exclusive пропонує аеродинамічний пакет "Aerokit Turbo" для моделей 911 Turbo. Даний пакет підвищує динамічний потенціал автомобіля і включає в себе нову оригінальну накладку переднього спойлера, задню кришку абсолютно нової конструкції з нерухомим спойлером "качиний хвіст" з бічними закрилками і висувним заднім антикрилом, яке додатково може змінювати кут свого нахилу. Виразна передня кромка спойлера з бічними  "плавниками" і характерна задня частина надають силуету 911 Turboще більш спортивний характер.

Крім ефектного зовнішнього вигляду даний пакет має в першу чергу аеродинамічну функцію. У Центрі досліджень і розробок Porscheв м. Вайссах пакет "AerokitTurbo" пройшов численні тести в аеродинамічній трубі і безпосередньо на гоночній трасі. Найважливішою метою при його розробці було поліпшення динаміки руху шляхом додаткового підвищення притискної сили при незмінному у порівнянні з серійною версією коефіцієнті аеродинамічного опору. Цим гарантується, що пакет "AerokitTurbo" з його оптимізованою аеродинамікою ідеально інтегрується у гармонійно збалансовану загальну концепцію потужного 911-го. Так, складові компоненти пакету "AerokitTurbo" забезпечують ще більшу притискну силу на передню та задню осі і тим самим підвищують стійкість руху, особливо на високій швидкості. У положенні "Speed" системи адаптивної аеродинаміки сумарна притискна сила 911 Turboна швидкості, наприклад, 300 км/год збільшується на 17 кг до 26 кг, а в положенні "Performance" на 18 кг до 150 кг.

Аеродинамічний пакет "AerokitTurbo" пропонується у двох варіантах - у кольорі кузова або в чорному глянці. Крім компонентів пакета у колір фарбуються серійні облицювання порогів і нижня частина заднього бампера. Для другого варіанту в чорному кольорі також виконуються ще й пластини повітрозабірника в задній кришці - в тон висувному задньому антикрилу.

Аеродинамічний пакет "AerokitTurbo" пропонується на всіх ринках для всіх моделей 911 Turboі 911 TurboSв якості заводської опції за програмою PorscheExclusiveі як аксесуар для дооснащення за програмою PorscheTequipment. Гарантія на автомобіль зберігається в повному обсязі, в тому числі і при дооснащенні.

 

 

 

 

 

Представлять версію Cross Country

Volvo Cars представить на Мотор Шоу 2014 у Лос-Анджелесі довгоочікувану версію Cross Country свого успішного спортивного універсалу V60.

“Ми дуже задоволені, що маємо змогу додати до нашого портфоліо автомобілів третю справжню модель Cross Country. Успішне поєднання динамічного стилю та універсальних можливостей розміщує V60 Cross Country у її власному класі,” – говорить Лекс Керссемакерс, віце-президент по управлінню та стратегії розвитку модельного ряду автомобілів Volvo Cars. 

Спадщина

Модель Cross Country має довгу та визначну історію. Volvo Cars став першим преміум брендом, який запропонував удосконалені вседорожні можливості та стилізацію універсалів; це відбулося у 1997 році під час презентації V70 Cross Country, яка відкрила новий досвід володіння автомобілем і з того часу постійно привертає увагу автолюбителів. Відображаючи скандинавську спадщину Volvo та любов до природи та пригод,  V60 Cross Country поєднує в собі найкраще від обох світівспортивний, залучений, комфортний досвід керування, який забезпечує свободою для дослідження нових горизонтів.  

 

Спортивні можливості

“Завдяки збільшеному дорожньому просвіту на 65 мм у порівнянні з V60, міцна конструкція Cross Country надає неперевершений рівень контролю на шляхах та поза їх межами, поєднаний із спортивною керованістю, яка забезпечується технологією векторизації крутного моменту та антипробуксовувальною системою контролю на поворотахV60 Cross Country справжній автомобіль для втечі, який дозволяє вам насолодитися повною мірою пригодами життя у їх чистій формі,” – говорить Лекс Керссемакерс.

Пропонуючи новий Cross Country з 18” та 19” колісними дисками, V60 Cross Country постачається із високо профільними шинами, що додає комфорту та позашляхової естетики, зменшує шум на дорозі та забезпечує додатковий захист колесам під час заїзду на бордюри чи долаючи кам’янисті дороги

Міцний персоналізований дизайн  

Основою концепції Cross Country є відображення все дорожніх можливостей та міцного дизайну. Вона імпонує тим, хто веде активний спосіб життя, надає перевагу ґрунтовим дорогам перед асфальтованими, на яких однаково легко управляти авто. Все це проявляється у лініях дизайну V60 Cross Country, які підкреслюють авантюрний характер автомобіля. Завдяки збільшеному дорожньому просвіту, передньому та задньому захисту, накладкам на пороги та подовжувачам крила, V60 Cross Country володіє виразним, м’язистим образом, який підкреслює її природу із широким спектром можливостей, в той час як інтегровані вихлопні труби відображають її спортивність. Окрім того, спортивна стилізація екстер’єру авто доповнена спортивними сидіннями, оздоблених шкірою чорного кольору із виразним швом коричневого кольору, які будуть доступні на час презентації авто, а двотонне шкіряне оздоблення пропонуватиметься на початку 2015 року.  

 

Двигуни

Ринки США та Канади отримають перші автомобілі V60 Cross Country, оснащені легендарним 5-циліндровим 250-сильним бензиновим двигуном Volvo із системою повного приводу поєднаної із автоматичною трансмісією, яка забезпечує витратою пального на рівні 12,3 л/100 км.

 

Потужність Drive-E

Нові 4-циліндрові бензинові та дизельні двигуни Volvo Drive-E, які стануть доступними для V60 Cross Country на початку 2015 року, стануть основою для передньопривідних моделей, в той час повнопривідні моделі оснащуватимуться 5-циліндровим двигуном D4.

Почали виробляти двигуни

Jaguar Land Rover відзначив важливий момент в історії компанії відкриттям нового центру по виготовленню двигунів. Центр вартістю в 500 мільйонів фунтів стерлінгів, про який повідомлялось у вересні 2011 року, відображає значний крок стратегічної програми інвестицій Jaguar Land Rover та вперше почне виготовляти двигуни власного виробництва.

 

Розташований поблизу Вольверхемптон у Вест Мідландз, центр по виготовленню двигунів є місцем створення лінійки двигунів Ingenium, якими оснащуватимуться автомобілі Jaguar Land Rover нового покоління, створені, спроектовані та виготовлені у Великобританії. Лінійку започаткує 2-літровий дизель, який зійде з виробничої лінії на початку наступного року та створений для нового Jaguar XE.

 

Коментуючи відкриття центру, доктор Ральф Шпет сказав: Центр по виготовленню двигунів - все, що є найкращого у британської галузі проектування. Jaguar Land Rover – це керований дизайном, технологіями та інноваціями бізнес, a його інвестиції та створення робочих місць є демонстрацією нашого зобов’язання просувати можливості автомобільної галузі Великобританії."

 

Прагнення встановити нові світові стандарти у галузі проектування, Jaguar Land Rover залучає до створення нових двигунів до 2000 інженерів, натхненних 70-річним досвідом компанії у напрямку дизайну та виробництва легендарних двигунів. Ці інженери, разом із новою командою Центру по виготовленню двигунів, що налічує 1400 співробітників, вироблятимуть нове покоління високопродуктивних 4-циліндрових дизельних та бензинових двигунів із низькими показниками викидів CO2.

 

Jaguar Land Rover розпочав будівництво за адресою i54 Бізнес Парк у червні 2012 року. Сьогодні, у надсучасному приміщенні площею 100 000 м2, центр випробування двигунів розміщено поряд із цехом по їх збірці та виготовленню, які відповідають найвищим стандартам екологічно сталого виробництва.

 

Приміщення отримало оцінку «відмінно» від BREEAM за екологічність, оскільки на його даху встановлено найбільшу у Великобританії сонячну панель, яка включає в себе близько 21 000 індивідуальних панелей. Відповідно до попередньої оцінки, ці панелі будуть генерувати більше ніж 30% необхідної для роботи заводу енергії, що можна порівняти із забезпеченням енергією  близько 1600 будинків.

Коментуючи важливість відкриття Центру по виготовленню двигунів, операційний директор Тревор Лікс, говорить: “Я пишаюся тим, що буду вести за собою команду, яка перенесе роки досягнень в плідні результати, виготовляючи двигуни Jaguar Land Rover нового покоління. Наш новий центр є важливим кроком із розвитку конкурентоспроможності та можливостей автомобільної галузі Великобританії. Створення двигунів власного виробництва сприятиме розширенню ланцюга постачання із Великобританії, що забезпечуватиме значне надходження іноземних інвестицій.”

Держава

  • Бізнес-форум для переселенців
  • Форум підтримки українського бізнесу
  • Міфи про експортні квоти до ЄС
  • Візова дискримінація від України

Соцiум

  • Премії 20-ї ювілейної Людини року
  • Відкрито хату-читальню онлайн
  • 25 років НОК України!
  • Проголосуйте за легкоатлетів!

 

Коментарі

Джеффрі Пайєт:"Як все змінилося за рік..."
02.11.2015
Хочу подякувати Моргану Вільямсу, Президентові Бізнесової Ради... Подробнее...
Олександр Маляр:"Персперктиви партнерства на селі"
27.10.2015
Соціально-економічний розвиток сільських територій значною мірою залежить від... Подробнее...
Юлія Капран:"Зовнішні позики - на реформування економіки"
28.03.2015
Ні для кого не секрет, що в теперішній момент для України настали нелегкі часи. І... Подробнее...
Роман Добринський:"Молочний конгрес"- лідер галузевих заходів
14.02.2015
Напередодні VІІІ Молочного конгресу, який відбудеться 3—5 березня у... Подробнее...

 

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 25.2.2016 Велика перемога в акції
  • 24.2.2016 З'їзд дистриб'юторів
  • 24.2.2016 Нагорода Арт-заводу
  • 24.2.2016 Виставка плакату "Україна - це
  • 24.2.2016 Інвестиції в порт
  • 18.2.2016 Юридичний форум Київська
  • 16.2.2016 За інновації у
  • 16.2.2016 Форум TAX connections
  • 9.2.2016 Встановлення опіки над
  • 9.2.2016 10-летие аккумуляторов
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інтернет-агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 оф. тел.: +38044 3323256

 моб.тел.: +38067 5024220

 моб.тел.: +38050 4102246

 e-mail: biz@bizreliz.com

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика, Хімія
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта і Наука
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені