This version of the page http://www.uitt-kiev.com/ukr/birga (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-02-18. The original page over time could change.
UITT 2016-Біржа праці UITT'2016 – знайди роботу в галузі!

41 день до виставки

УКР РУС ENG

Біржа праці UITT'2016 – знайди роботу в галузі!

Восени 2014 ми організували канал прямої комунікації між роботодавцями та здобувачами ринку подорожей і туризму - «Біржу праці» на міжнародному турсалоні UITM. Цей досвід виявився досить успішним: за три дні турсалону на «Біржі» з'явилося близько 100 резюме і більше 40 вакансій для фахівців ринку подорожей і туризму. У 2016 році сервіс «Туристична біржа праці» розширює функції і виходить за рамки трьох днів березневої виставки UITT 2016.

Вже сьогодні ви можете заповнити електронну форму, і ваша вакансія чи резюме стануть доступними всім представникам туристичної галузі, які відвідують сайт виставки. Під час найбільшої виставки туристичного ринку України, наша онлайн-біржа «вийде в люди».

Всі надіслані анкети та пропозиції працевлаштування будуть розміщені на дошках вакансій окремого стенду «Біржа праці». Потенційні роботодавці та працівники зможуть зустрітися лицем до лиця та оцінити майбутнього партнера «у справі». Організатори готові забезпечити всім учасникам максимально комфортні умови спілкування та отримання необхідної інформації.

  • 2016-02-12
    Прийнято стратегічно важливе рішення про реконструкцію та функціонування Чернівецького аеропорту
  • 2016-02-10
    Coral Travel: гарантія вигідних цін на тури по акції «Раннє бронювання»!
  • Всі новини

Партнер виставки

Ім`я*
E-mail*
Кожен, підписавшись на нашу розсилку, бонусом до свіжих новин виставки та туристичного ринку отримає каталог учасників UITT2015