This version of the page http://rud.ua/horeca/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-02-17. The original page over time could change.
Продукти хорека (horeca) від ТМ «Рудь». Доставка Київ, Україна.
Рус
Укр
Рус
Укр
Телефон гарячої лінії
+38 800 50 17 72
Стати партнером

Хорека

Морозиво

Морозиво

Вагове пластичне морозиво з різними смаками і наповнювачами

Заморожені
овочі

Заморожені овочі

Овочі та готові суміші для приготування салатів, супів, гарнірів

Заморожені
ягоди

Заморожені ягоди

Заморожені ягоди для десертів, компотів, випічки

Ріжки
та стаканчики
для морозива

Ріжки та стаканчики для морозива

Вафельні й картонні ємності для морозива різної форми

Фрізерне
морозиво

Фрізерне морозиво

М’яке насичене повітрям морозиво, що виготовляється за допомогою фрізера

Хлібобулочні
вироби

Хлібобулочні вироби

Міні-вироби до хлібного кошика, булочки для страв швидкого приготування, солодка випічка

Довгострокові вигоди від централізованої закупівлі

Термін хорека – це англійська абревіатура від слів «готель», «ресторан» і «кафе», яка позначає представлений ними сегмент ринку. Одна з найголовніших складових успіху будь-якого закладу, де подають...Читати далі > їжу — своєчасне постачання продуктів для ресторанів, кафе і готелів. Вони обов'язково мають бути:

  • свіжими;
  • якісними;
  • з чіткими термінами реалізації.

Закупівля продуктів

Постачальники продуктів для кафе повинні не просто привозити продукцію швидко, але й володіти всіма інструментами й технологіями для забезпечення зберігання, а також транспортування до безпосереднього покупця. Значна кількість дрібних постачальників, що закуповують продукти харчування для ресторанів на ринках, не має таких технологій — а, відповідно, це суттєво впливає на якість товару. Серйозному закладу необхідна велика компанія, що надає якісні продукти для хореки і гарно зарекомендувала себе на ринку. Такі компанії мають всі необхідні сертифікати, що підтверджують якість і свіжість кожної партії продуктів, чим вигідно відрізняються від дрібних закупівельників, мета яких — закупити максимальну кількість продуктів за менші гроші.

Правильне зберігання зменшує видатки

Очевидно, якщо виникає питання про закупівлі великих партій продуктів, про строки зберігання варто замислитися ще серйозніше. Свіжі продукти — запорука смачних страв, та що, коли обіг ресторану дозволяє скоротити кількість постачань до кількох на тиждень, та при цьому вони мають бути великими? Тут на допомогу приходять заморожені продукти компанії «Рудь». Їх значно зручніше використовувати на кухні, оскільки вони:

  • готові до використання;
  • нарізані;
  • мають регламентовану масу;
  • сертифіковані, що запевняє у їхній високій якості.

На відміну від дрібних постачальників, компанія «Рудь», яка постачає продукти у сегменті хорека Україна, маркує свої товари датою виготовлення і кінцевим терміном реалізації. Такий підхід:

  • зменшить витрати на зайву продукцію;
  • дозволить планувати рівномірні поставки залежно від потреб закладу.

Напевно, жоден заклад не обійдеться без десертів у своєму меню, адже бажання гостей поласувати смачним морозивом у спекотний літній день дуже велике. Компанія «Рудь» пропонує усім новачкам у бізнесі піти слідами найбільших іменитих представників хорека Київ і забезпечити своїх відвідувачів смачними стравами, приготованими із продуктів, які вона постачає.

© Компанія «Рудь», 2016
Телефон гарячої лінії
+38 800 50 17 72
Дзвінки безкоштовні на всій території України (крім дзвінків з мобільних телефонів)