• Рус
  • Eng
  • Укр
+380 (44) 521-03-03Пн - пт 8:00-20:00, Сб 8:30-18:00 Мапа
Госпіталізація цілодобово!
Розумна медична допомога
  • Головна
  • Новини

Новости

Вигодовування дітей з алергічними і хронічними захворюваннями

7 листопада 2015 р. в Універсальній клініці «Оберіг» відбулася Школа педіатра «Як розібратися в лікувальних сумішах або «Нагодуйте мене, будь ласка!» Незважаючи на суботу, в роботі Школи взяли участь близько 130 педіатрів м. Києва. Протягом дня вони мали можливість прослухати доповіді, присвячені особливостям використання лікувальних та профілактичних сумішей. Виступи проводились в живій, веселій, інтерактивній формі. Наші доповідачі доклали максимум зусиль та витратили велику кількість часу на підготовку до заходу, щоб учасникам Школи педіатра було по-справжньому цікаво, і вони отримали нові, корисні знання в теплій та приємній атмосфері.

Направлення:
Відділення:
Педіатрична служба
Теги:
Універсальна клініка «Оберіг»

Вакцинація від грипу сезону 2015/2016: захистіть себе і своїх дітей

В Універсальній клініці «Оберіг» відкрито сезон вакцинації від грипу, як дорослих, так і дітей! Ми використовуємо безпечну та ефективну вакцину Vaxigrip («Ваксігріп») виробництва французької компанії Sanofi Pasteur. Склад вакцини оновлено згідно з рекомендаціями Всесвітньої Організації Охорони здоров’я, щоб захистити від штамів грипу, які будуть переважати в цей осінньо-зимовий період.

Оптимальний час для вакцинації – жовтень-листопад. Імунний захист починає розвиватися з 2-ого дня і досягає максимуму протягом 2-3 тижнів. Імунітет проти грипу зберігається 6-12 місяців після вакцинації. Для вашої безпеки і безпеки ваших дітей перед вакцинацією в клініці «Оберіг» обов’язково проводиться огляд лікарем терапевтом або педіатром.

Щорічна вакцинація показана наступним групам населення, які найбільш вразливі перед грипом і його ускладненнями:

  • Люди старше 65 років;
  • Діти, починаючи з віку 6 місяців;
  • Люди з хронічними захворюваннями органів дихання, серцево-судинної системи, цукровим діабетом, ослабленим імунітетом;
  • Люди, робота яких передбачає спілкування з великою кількістю людей (медики, вчителі, продавці і т.п.).

Вакцинація може проводитися вагітним жінкам (починаючи з 2 триместру) і в період грудного вигодовування.

Вакцина містить інактивовані (вбиті) віруси. Тому щеплення не може викликати у вас або вашої дитини грип. Ймовірність розвитку побічних ефектів – дуже мала. Ризик серйозних ускладнень грипу набагато більше!

Не втрачайте можливість захистити себе і свою дитину – зробіть щеплення сьогодні!

Телефонуйте прямо зараз 521 03 03 – ми відповімо на всі Ваші запитання!

Направлення:
Вакцинація (щеплення для дорослих та дітей), Дитяча поліклініка
Відділення:
Педіатрична служба
Теги:
вакцинація, Універсальна клініка «Оберіг»

Менінгококова інфекція – «страшний сон» педіатра. Що робити, щоб сон не справдився?

28 березня в клініці «Оберіг» відбулася перша науково-практична Школа педіатра для практикуючих дитячих лікарів: педіатрів, інфекціоністів, імунологів за участі дитячих анестезіологів-реаніматологів. Незважаючи на суботній день, в конференц-залі клініки зібралося близько ста дитячих лікарів, адже тема засідання була дуже гостра, життєвоважлива – своєчасна діагностика, лікування та вакцинація від менінгококової інфекції.

Направлення:
Вакцинація (щеплення для дорослих та дітей), Дитяча імунологія, Дитячий стаціонар
Відділення:
Педіатрична служба
Теги:
Універсальна клініка «Оберіг»

Вакцина від грипу сезону 2014/2015 вже доступна в вакцинаційному кабінеті клініки «Оберіг»!

В Універсальній клініці «Оберіг» вже відкрито сезон вакцинації як дорослих, так і дітей від грипу! З наближенням зими все більш актуальним стає питання захисту від епідемій вірусних респіраторних захворювань. В першу чергу захист потрібен від такого небезпечного захворювання як грип.

Направлення:
Вакцинація (щеплення для дорослих та дітей), Дитяча поліклініка
Відділення:
Педіатрична служба
Теги:
вакцинація, Універсальна клініка «Оберіг»

Вакцинація проти пневмококової інфекції в клініці «Оберіг»: можна чи треба?

В суботу, 14 червня в клініці «Оберіг» відбувся один з найбільш емоційних дискусійних клубів за останні часи. І це й не дивно, адже мова йшла про дітей, а саме про вакцинацію дітей проти пневмококової інфекції. В стінах клініки зібралися лікарі-педіатри, алергологи та дитячі імунологи, які готові були обговорювати суперечливі питання вакцинації.

Направлення:
Алергологія, Вакцинація (щеплення для дорослих та дітей)
Відділення:
Дитячий алергоцентр, Педіатрична служба
Теги:
Універсальна клініка «Оберіг»

Графік роботи клініки на травневі свята

Універсальна клініка «Оберіг» працюватиме за календарним графіком протягом перших 2-х тижнів травня і прийматиме пацієнтів в робочі дні

Направлення:
Інсульт
Відділення:
Інсультний центр, Клініко-консультативне відділення (Поліклініка), Педіатрична служба
Теги:
Універсальна клініка «Оберіг»

Популярно про хлоп'ячі проблеми

У свіжому номері Жіночого Журналу Здоров'я вийшло інтерв'ю з дитячим урологом Центру Інноваційних технологій дитячої хірургії та урології клініки «Оберіг» Геннадієм Устенко. Журналістів цікавили найбільш поширені хлоп'ячі захворювання, і що повинні знати про них батьки.

Стаття вийшла дійсно корисною і на наш погляд цікавою для кожного батька, саме тому ми ділимося нею з Вами.

Загляньте до уролога

Направлення:
Дитяча урологія
Відділення:
Педіатрична служба
Теги:
Універсальна клініка «Оберіг»

Вакцинація дітей у клініці «Оберіг» - гарантія здоров'я Вашої дитини!

У вакцинаційному кабінеті Універсальної клініки «Оберіг» знову можна провести вакцинацію ацелюлярними вакцинами (Інфанрикс IPV) та вакциною Пріорікс (виробництво GlaxoSmithKline Biologicals s.a., Бельгія). Дані вакцини відповідають вимогам Всесвітньої організації охорони здоров’я стосовно виробництва біологічних препаратів, вимогам до вакцин проти кору, епідемічного паротиту, краснухи та живим комбінованим вакцинам.

В наявності також є вакцини від гепатиту А, В, вітряної віспи, краснухи, кіру, паротиту, ротавірусу. Назважаючи на те, що ротавірус, вітряна віспа та гепатит А не входять в національний календар щеплення, проте за Вашим бажанням Ви також можете зробити їх в Універсальній клініці «Оберіг».

Направлення:
Вакцинація (щеплення для дорослих та дітей)
Відділення:
Педіатрична служба
Теги:
вакцинація, грип, Універсальна клініка «Оберіг»

Як розпізнати симптоми гострого апендициту у дітей?

Гострий апендицит у дитини – не є рідкістю. Через анатомічні та фізіологічні особливості дитячого організму, поставити дитині діагноз гострого апендициту набагато важче, ніж дорослому. Це пояснюється тим, що прояви захворювання не носять такий яскраво виражений характер як у дорослих, і запальний процес в апендиксі розвивається набагато швидше, ніж у дорослих. Тому набагато частіше він закінчується перитонітом (розлитим запаленням черевної порожнини) та іншими ускладненнями.

Які основні симптоми, які можуть свідчити про розвиток гострого апендициту у дитини?

Направлення:
Дитяча хірургія
Відділення:
Педіатрична служба, Центр інноваційних технологій в дитячій хірургії та урології
Теги:
Універсальна клініка «Оберіг»

Нова дитяча хірургія в універсальній клініці «Оберіг»

30 червня – 01 липня в стінах Універсальної клініки «Оберіг» вперше в Україні проведені нефроектомія (видалення нирки) та ЛМС-пластика (пластика чашечки нирки та сечоводу) у дітей із застосуванням лапароскопічної методики.

Таких оперативних втручань потребують діти, які мають особливу будову сечовивідної системи – через звужені сечоводи сеча не може нормально потрапляти до сечового міхура. Відповідно, вона застоюється в нирці, розтягує її, тисне на живу тканину і викликає її загибель.

Направлення:
Дитяча хірургія
Відділення:
Педіатрична служба
Теги:
Універсальна клініка «Оберіг»
    1 2 >>