ВИСТАВКА 2016

  • Загальна інформація
  • Вартість послуг
  • Як взяти участь у виставці
  • Оргкомітет
Заявка на участь (xls)

Попередні виставки

  • Підсумки виставки 2015
  • Каталог виставки 2015
  • Фото з виставки 2015
  • Відео з виставки 2015
  • Архів

ІНФОРМАЦІЯ ПРО УЧАСНИКІВ ВИСТАВКИ-2015

PRANA, Компанія

Україна, 79021, Львів
вул. Кульпарківська, 93а, к. 301-308
тел./факс: +380 32 232-53-39
моб.: (067) 153-99-31, (050) 538-82-92, (063) 991-71-77
e-mail: pranalviv@i.ua
web: http://www.prana.org.ua

Виробництво систем вентиляції з рекуперацією тепла «PRANA» і теплошумоізоляційних панелей «ECOTEMP».
Система вентиляції (рекуператор) «PRANA» – це децентралізована прямоточна припливно-витяжна система вентиляції призначена для теплозберiгаючої вентиляції житлових, офісних, громадських, спортивних, розважальних, виробничих та сільськогосподарських приміщень.
Перевага системи у застосуванні інноваційної системи рекуперації тепла повітря – мідного теплообмінника на зустрічних повітряних потоках. Вентиляційна установка «PRANA» використовує тепло повітря, що видаляється з приміщення, для нагрівання свіжого повітря, що подається системою вентиляції в приміщення з вулиці.
Модельний ряд теплозберігаючих систем вентиляції «PRANA» (побутової, побутово-промислової та промислової серії) дає змогу забезпечити енергоефективне вентилювання приміщень і комфортний мікроклімат у будинку, квартирі, офісі, басейні, спортзалі, школі, церкві, оранжереї, фермі, виробництві та автомийці.
Децентралізовані системи вентиляції «PRANA» – отримали належний висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи Україні, сертифікат якості СЕ, декларацію про відповідність до вимог Митного Союзу.
Сьогодні рекуператори «PRANA» представляють офіційні дилери у понад 10 країнах світу: Україні, Казахстані, Молдові, Грузії, Росії, Чорногорії, Польщі, Чехії, Болгарії, Італії тощо. Компанія постійно розширює дилерську мережу в Україні та за кордоном. Залучає до активної співпраці інсталяторів.
Компанія «Прана» пропонує комплексний підхід в облаштуванні здорового комфортного мікроклімату. Системи утеплення «ECOTEMP», розроблені і впровадженні інженерами компанії, забезпечують природне регулювання мікроклімату, чудову термо- та звукоізоляцію у приміщенні. За допомогою системи утеплення «ECOTEMP» кожен господар помешкання може провести роботи з термореновації приміщення своїми руками на високому технологічному рівні.
Компанія «Прана» – енергоефективні рішення комфорту, що доступні кожному!