This version of the page http://ist.osp-ua.info/?m=zvern (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2016-02-12. The original page over time could change.
Інститут Трансформації Суспільства

Інститут
Трансформації
Суспільства
    
ДІЯЛЬНІСТЬ ІТС 
 
 
 
Звернення та листи

Модель Всеукраїнська рада міських голів Заходи Звернення та листи Всі матеріали

Appeal of Ukrainian mayors and leaders of NGOs to President of the Parliamentary Assembly of the Council of Europe Mr. Luis Maria de Puig 
 Звернення міських голів та лідерів громадських організацій України до Президента Парламентської Асамблеї Ради Європи пана Луїса Марії де Пуча 

Звернення міських голів Луганської області до Президента ПАРЄ пана Луїса Марії де Пуча, 27 лютого 2009 р.

Звернення міських голів Хмельницької області до Президента ПАРЄ пана Луїса Марії де Пуча, 13 лютого 2009 р.

Звернення міських голів Тернопільської області до Президента ПАРЄ пана Луїса Марії де Пуча, 6 лютого 2009 р. 

Звернення міських голів Сумської області до Президента ПАРЄ пана Луїса Марії де Пуча, 3 лютого 2009 р.

Звернення міських голів Вінницької області до Президента ПАРЄ пана Луїса Марії де Пуча, 23 січня 2009 р.

Звернення міських голів Львівської області до Президента ПАРЄ пана Луїса Марії де Пуча, 15 січня 2009 р.

 Звернення та листи українських міських голів до Президента України В.Ющенка стосовно підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні, розробленої Інститутом трансформації суспільства, і започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні

     Звернення міських голів до Президента України, 14 вересня 2005 р.

     Звернення міських голів Полтавської області до Президента України, 14 грудня 2005 р.

     Звернення міських голів Черкаської області до Президента України, 19 травня 2006 р.

     Звернення міських голів Луганської області до Президента України, 4 жовтня 2006 р.

     Звернення українських міських голів до Президента України, 3 листопада 2006 р.

     Звернення міських голів Хмельницької області до Президента України, 1 грудня 2006 р.

     Лист Зимогі’рївського міського голови А.А.Ярильченка на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні, від 24.10.2006 р.

     Лист Смілянського міського голови А.Колесника на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні, №61/01-33 від 16.11.2006 р.

     Лист Смілянського міського голови А.Колесника на ім’я Президента України В.Ющенка щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні, №61/01-33 від 16.11.2006 р.


     Лист Барського міського голови О.Д.Козака на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні, №859 від 26.12.2006 р.

     Лист Барського міського голови О.Д.Козака на ім’я на ім’я Президента України В.Ющенка щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні, №858 від 26.12.2006 р.

     Лист Новокаховського міського голови В.Коваленко на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні, №10/161 від 15.01.2007 р.

     Лист Конотопського міського голови І.М. Огрохіна на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні, №1-15/19 від 17.01.2007 р.

     Лист Хмельницького міського голови на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні, № 12.-83-02-11 від 14.02.2007

     Лист Кременчуцького міського голови М.В.Глухова на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні, №01.12/33 від 06.02.07 р.

     Лист Коростишівської міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні, № 328/21 від 28.02.2007 р

     Лист Волочиського міського голови ,Чорна Галина Богданівна, на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні, від 27.02.2007року

     Лист Володимир-Волинської міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні, на № 735/4 від 20.02.07 р.

     Лист Коломийської міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні, На № 735/31 від 20 лютого 2007

     Лист Полонської міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні,№ 149 від 7.03.07 р.

     Лист Свалявської міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні, від 07.03. 2007 р. № 02 – 13/195

     Лист Сокирянської міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні, №243 від 12.03. 2007р.

     Лист Могилів-Подільської міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні, № 01- 23/883 від 20.04. 2007р.

     Лист Могилів-Подільської міської ради на ім’я Президента України В.Ющенка щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні, № 01- 23/883 від 20.04. 2007р.

Лист Алуштинської міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні,  від 07.07. 2007р.

 

Лист Бориспільської міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні,  від 29.05. 2007р.

Лист Фастівської міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні,  від 29.05. 2007р.

Лист Кузнецовської міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні,  від 29.05. 2007р.

Лист Ладижинської міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні,  від 1.06. 2007р.

Лист Лохвицької міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні,  від 12.06. 2007р.

Лист Обухівської міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні,  від 10.06. 2007р.

Лист Славутської міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні,  від 13.06. 2007р.

Лист Тростянецької міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні,  від 11.06. 2007р.

Лист Волочиської міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні,  від 29.05. 2007р.

Лист Конотопської міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні,  від 29.05. 2007р.

Лист Луганської міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні,  від 02.06. 2007р.

Лист Луцької міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні,  від 02.07. 2007р.

Лист Маріупольської міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні,  від 03.07. 2007р.

Лист Овруцької міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні,  від 03.07. 2007р.

Лист Запорізської міської ради на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, щодо підтримки Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні та започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів з питань впровадження адміністративно-територіальної реформи в Україні,  від 29.05. 2007р.

Список українських міських голів, що були учасниками круглих столів та інтерактивних семінарів, організованих Інститутом трансформації суспільства у 2005–2006 рр., підтримали Модель адміністративно-територіальної реформи в Україні та виступають за створення постійно діючого круглого столу українських міських голів за безпосередньої участі Президента України на тему: „Особливості здійснення адміністративно-територіальної реформи на рівні середніх і малих міст України”



Відкриті звернення від Інституту трансформації суспільства до Президента України В.Ющенка щодо започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів і створення умов для проведення в Україні другого етапу Конституційної реформи


     Відкрите звернення-1 від Інституту трансформації суспільства до Президента України В.Ющенка, №554 від 10.10.2005 р.

     Відкрите звернення-2 від Інституту трансформації суспільства до Президента України В.Ющенка, №577 від 30.12.2005 р.

     Відкрите звернення-3 від Інституту трансформації суспільства до Президента України В.Ющенка, №656 від 11.07.2006 р.

     Відкрите звернення-4 від Інституту трансформації суспільства до Президента України В.Ющенка щодо започаткування постійно діючого круглого столу за участю Президента України та українських міських голів, №679 від 17.11.2006 р.

     Відкрите звернення-5 від Інституту трансформації суспільства до Президента України В.Ющенка щодо створення умов для проведення в Україні другого етапу Конституційної реформи, № 695 від 26 грудня 2006 р.



Лист від Інституту трансформації суспільства до Голови Верховної Ради України Мороза О.О. з пропозицією покласти основні положення Моделі адміністративно-територіальної реформи в Україні, розробленої Інститутом трансформації суспільства, в основу нової редакції проекту Закону №3207-1 „Про внесення змін до Конституції України”, № 690 від 18 грудня 2006 р.



Листи-відповіді від Секретаріату Президента України на відкриті звернення Інституту трансформації суспільства до В.Ющенка


     Лист першого заступника Глави Секретаріату Президента України І.Васюника на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, №03-02/1287 від 4.08.2006 р.

     Лист заступника Глави Секретаріату Президента України В.Бондаря на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, №41-02/71 від 05.12.2006 р.

     Лист заступника Глави Секретаріату Президента України В.Бондаря на ім’я О.Соскіна, директора Інституту трансформації суспільства, № 41-02/210 від 22.01.2007 р.


версія для друку

© Інститут Трансформації Суспільства 2004-2016. При повному або частковому використаннi матерiалiв посилання на сайт "Інституту Трансформації Суспільства" є обов'язковим.
Вiдповiдальнiсть за достовiрнiсть матерiалiв покладається на їх авторів.
Контактні телефони: (044)235-98-28      (044)235-98-27
  
TyTa